Bilkent University Graduate School of Engineering and Science

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Graduate School of Engineering and Science

Graduate School of Engineering and Science administrerar doktorandprogrammen för fakulteten för teknik och naturvetenskap vid Bilkent University. Vår forskarskola, en ledande utbildnings- och forskningsinstitution, har utvecklat och odlat ledare sedan 1986.

Graduate School består av motiverade och dynamiska akademiker. Skolan tillhandahåller uppdaterade utbildningsprogram som utrustar elever med värdefulla förmågor och främjar vidare studier inom tvärvetenskapliga områden. Studenterna utsätts för verkliga projekt och konceptuella problemlösningstekniker, samt får traditionell utbildning i klassrum. Program är utformade för att hjälpa eleverna att förstå verkliga omständigheter, öka deras kulturella ansamling och bidra till samspelet mellan teknik, vetenskap och samhälle.

124342_pexels-photo-1595391.jpeg

När det gäller publikationer per fakultetsmedlem rankas Graduate School inte bara först i Turkiet utan har också hög ranking internationellt.

Vårt syfte är att utbilda och skapa mycket kompetenta forsknings- och utvecklingsorienterade ingenjörer och forskare och ge dem en djupare förståelse av de grundläggande koncepten, avancerade tekniker och metoder för att lyckas inom sina specialiseringsområden.

Vårt övergripande uppdrag är att skapa framtida ledare som är fantasifulla, innovativa och söker lösningar på globala problem.

124341_pexels-photo-1438072.jpeg

Om Bilkent

Bilkent University - det första privata, ideella universitetet i Turkiet - grundades den 20 oktober 1984 av professor İhsan Doğramacı, MD, med det grundläggande målet att skapa ett centrum för excellens inom högre utbildning och forskning. Namnet "Bilkent" exemplifierar detta mål eftersom det är en förkortning av "bilim kenti": turkiskt för "stad för lärande och vetenskap." Universitetscampuset ligger utanför huvudvägen till Eskişehir cirka 12 km. (10 mil) väster om centrum av Ankara och täcker ett område på mer än 300 hektar.

Platser

ankara

Address
Graduate School of Engineering and Science,
Rectorate Building, 2nd Floor,
Bilkent University

TR-06800 ankara, ankara, Turkiet

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium