Hatay Mustafa Kemal University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Hatay Mustafa Kemal University grundades formellt i Hatay i mitten av södra Turkiet 1992. Hatay är en av de 81 provinserna i Turkiet och Antakya är den centrala staden i Hatay-provinsen. Hatay Mustafa Kemal University har blivit ett arrogant utbildnings- och vetenskapscentrum genom kontinuerlig utveckling. Universitetets huvudcampus heter Tayfur Sokmen Campus och ligger i Serinyol- området, cirka 15 km norrut till Antakyas centrum.

Hatay Mustafa Kemal University har 12 fakulteter, 6 fyraåriga högskolor, 11 tvååriga yrkesskolor, 3 forskarinstitut, 19 forskningscentra och ett universitetssjukhus.

Tayfur Sokmen Campus (Main Campus)

Det ligger i Serinyol- området cirka 15 km norrut till Antakyas centrum. Här finns sju fakultetsbyggnader (jordbruk, vetenskap och bokstäver, ekonomi och företagsekonomi, veterinär, arkitektur, medicin, tandvård), två fyraåriga yrkesskolor (idrott och kroppsövning, sjukgymnastik och rehabilitering), tre forskarinstitut, Universitetssjukhus, centralt bibliotek och idrottsanläggningar inklusive en olympisk pool och ett gym med 2000 kapacitet.

Platser

istanbul

Address
istanbul, istanbul, Turkiet

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: