Izmir Institute of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En kort titt in i IZTECH historia, akademiker bemannar och Campus

Izmir Institute of Technology är en av de statliga universitet i Turkiet och en som bildades 1992 med syfte att erbjuda en hög utbildningsnivå och genomföra forskning inom tekniska områden. Mediet av utbildning på vårt institut är engelska. Det är en av de två turkiska högskolor, som är de mest avancerade modellerna av tekniska universiteten i dagens värld. Efter att ha först började med forskarutbildningen 1994 i centrala Izmir, har fakulteterna fått släppa in studenter till grundutbildningen samt sedan 1998. År 1999, institutet småningom börjat flytta till sina campusområdet i Urla nära Gülbahçe by från centrala Izmir, där den hade fungerat sedan starten. Vårt institut, som omfattar cirka 3500 hektar mark, har en sluten yta på cirka 132.000 kvadratmeter för utbildnings-och forskningsaktiviteter, och det är fortfarande under utveckling.

Izmir Institute of Technology erbjuder både forskarutbildning och grundutbildning för studenter vid

Lunds Tekniska Naturvetenskapliga fakulteten Fakulteten för arkitektur Graduate School of Engineering & Sciences

På vårt institut utbildnings-och forskningsaktiviteter genomförs i 10 grundutbildningsprogram, 25 magisterexamen och 12 doktorandprojekt med sammanlagt 2.200 elever, varav 1600 är här för sin grundutbildning. Det bör också noteras att 6 av befälhavarens och 2 i doktorsexamen program är tvärvetenskaplig.

Alla utbildnings-och forskningsaktiviteter överensstämmer med internationella normer. Med vår elev-och projektbaserade pedagogiska metoder, är vårt uppdrag att bana väg för samtida personer som kommer att kunna producera den nödvändiga tekniken för deras land med sin kreativitet, forskning förmåga och framgång i grupparbete. Akademiker är mycket uppskattad både inom landet och utomlands, och vi kan med rätta skryta med att de tas upp till toppen magisterprogram med stipendier. Förutom detta, från mycket tidiga år, är våra elever uppmuntras att studera i fullt utrustade laboratorier för sin personliga utveckling inom berörda områden.

För närvarande finns det cirka 100 forskningsprojekt som stöds av den statliga planeringsbyrån (förkortat DPT på turkiska) och den vetenskapliga och tekniska forskningsråd Turkiet (förkortat TÜBİTAK på turkiska). Dessutom är nästan 300 forskningsprojekt som stöds av IZTECH Research Funds. Därför skulle det inte vara en överdrift att säga att vår Institute berikar världen vetenskap genom att bidra till universell kunskap. Bortsett från detta, i enlighet med sitt uppdrag för att uppmuntra produktion av högt mervärde, är vårt institutet också hem till Izmir Technology Development Zone, som har blivit synonymt med institutet självt. Inom denna zon, cirka 70 företag verksamma inom sina respektive områden, vilket ger våra elever möjlighet att både delta i forsknings-och tjäna sina praktikplatser. På detta sätt, de ibland njuta av privilegiet av att göra framtida arbetskontakter eller ens börja sitt yrkesliv genom att starta egna företag inom zonen.

Platser

Izmir

Address
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü,
Urla

35430 Izmir, izmir, Turkiet

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium