Nisantasi University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vi är en stor familj att tro att livet är en produkt av drömmar, drömmar ger upphov till mål och mål ger upphov till liv, och vi alla gränsar inte bara hjärta, men också emot att arbetet.

Som requisiteness att göra ett verk vars utgång är vetenskap, vi tror på kraften i att se, ser annorlunda, förändras och transformerande. Vi gör stora ansträngningar för att nå vårt mål att förändra livet för varje person som vidrör oss i riktning mot hans / hennes mål och drömmar, och försköna främst vår miljö och vårt land och sedan hela världen.

På detta sätt förbereder vi våra studenter inte bara till kurser, men också till livet; vi lär dem inte bara läroplanen, utan också sitt yrke, hjälper vi dem att uppleva livet. Som ett globalt universitet, vi utbildar människor i världen som skyddar sina nationella värderingar. Vi är ett universitet som varken är omgiven av fyra väggar eller en sluten läroanstalt men öppen för livet, miljön och hela världen och andas varje ögonblick.

Vi erbjuder möjligheter för våra studenter att få dem att känna sig själva, sina drömmar och bestämma sina mål. Dessutom uppmuntrar vi dem att förändras och utvecklas tillsammans med oss ​​och hela världen. Allt som allt, vi vet att drömmar förändra liv. Om någon ändrar sig, då förändrar världen.

Platser

istanbul

Nişantaşı Üniversitesi

Address
Hasbahçe St. Number: 88
Kağıthane / İstanbul

34406 istanbul, istanbul, Turkiet
Telefon
+90 212 210 1010

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: