Anda Sprachschule

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Anda Sprachschule är en välkomnande språkskola där ett brett utbud av språk lärs i en mycket nära och vänlig atmosfär.

Vår skola består av två olika platser i två av de mest centrala kvarteren i Berlin: Friedrichshein och Prenzlauer Berg. Båda stadsdelarna exemplifierar Berlins underjordiska kultur och är känd för det stora utbudet av pubar, kaféer och parker för att komma bort från livets rörelse.

På Anda Sprachschule erbjuder vi tyska, engelska, spanska, franska, italienska och portugisiska kurser för vuxna såväl som för företag. Våra lärare är alla modersmålsmedlemmar och högkvalificerade och erfarna och har en sann passion för att undervisa språk. På Anda får du chansen att lära sig språk i små grupper om sex studenter i genomsnitt. Från början har våra två huvudfokuser kommunikation och en solid grammatisk bas. Vi använder flexibla undervisningsmetoder och ger personlig uppmärksamhet, så att alla våra elever kan nå sina mål och få ut det mesta av sin vistelse på vår skola. Alla våra kurser är kopplade till den gemensamma europeiska referensramen för språk.

Vi vill att våra elever inte bara ska kunna kommunicera och umgås på målspråket utan också ha möjlighet att uppleva en kulturutbyte, eftersom vi överväger att lära ett nytt språk mer än att bara lära sig själva språket. För att uppmuntra denna integration organiserar vi olika kulturaktiviteter varje vecka, så att eleverna kan lära känna lite mer om staden och dess kultur. Utöver det ser vi det som en utmärkt möjlighet för dem att lära känna varandra bättre. Vi erbjuder även boende för studenter, både i delade lägenheter eller i gästfamiljer, och det finns också en veckovis helpdesk där vi ger stöd och information till studenter som söker råd.

Vi erbjuder ett brett utbud av kurser under hela dagen till mycket konkurrenskraftiga och överkomliga priser. Det finns också möjlighet att ta en gratis provperiod. Besök oss och prova!

Platser

berlin

Address
Rigaerstr. 104
Friedrichshein

10247 berlin, berlin, Tyskland

berlin

Address
Raumerstraße 21
Prenzlauer Berg

10437 berlin, berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: