Arden Study Centre, Berlin

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Skolan

Här på Ardens studiecentrum Berlin är vi 100 procent engagerade i att tillhandahålla högkvalitativ affärsutbildning för dem som vill fortsätta sin karriär inom olika branscher.

119555__MG_45551.jpg

Handla om

Vid Arden University är vi dedikerade till att se till att högre utbildning är tillgänglig för alla. Vi erbjuder branschrelaterade grund- och postgradkurser i Tyskland, som undervisas av en expertfakultet. Studenter kan välja att studera heltid eller deltid och därför anpassa sina studier så att de passar runt deras schema.

119558_IMG_6772.JPG

Kompetens och rykte

Vi förstår hur svårt det kan vara för studenter att passa sina studier kring dagliga åtaganden. Det är därför vi erbjuder Blended Learning som kombinerar stödjande ansikte mot ansikte lärande och undervisning med oberoende onlinestudier. Studenter har dygnet runt tillgång till vår innovativa online-inlärningsplattform, iLearn, som ger tillgång till en mängd e-lärande resurser. Denna flexibla leveransmodell gör det möjligt för elever att skapa en praktisk schema som passar in i deras liv.

Våra handledare är dedikerade till att stödja studenternas akademiska utveckling från första dagen samt att övervaka uppnåendet av inlärningsresultat. Studenterna drar också nytta av vår expertfakultet som har många års akademisk och branschrelevant expertis.

119564_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Plats

Ardens moderna studiecentrum ligger i hjärtat av Berlin, Europas nystartade huvudstad. Studenterna drar nytta av att vara omgiven av några av de största aktörerna i företagsvärlden inklusive Sony, Deutsche Bahn och Daimler. Stadens blomstrande affärsscen ger gott om nätverksmöjligheter och chansen för studenter att utvecklas akademiskt utanför klassrummet.

Studiecentrumet erbjuder modernaste anläggningar med enkel tillgång till butiker, restauranger och olika toppattraktioner för att lära sig om stadens rika kulturella och politiska historia.

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Karriärstöd

I det virtuella klassrummet iLearn sitter vår online karriärportal som syftar till att säkerställa att våra studenter sticker ut mot arbetsgivare inom dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad. Portalen erbjuder en rad användbara verktyg från en intervjusimulator och CV-byggare, till en global sökmotor till kurser för e-lärande. Portalen strävar efter att hjälpa eleverna att uppnå sina karriärmål.

Förutom det stöd som erbjuds av vårt onlinekarriärcentrum är alla våra kurser på Arden designade med ett huvudfokus på anställbarhet. Genom att kombinera teori med praktik kommer våra program att tillhandahålla den eftertraktade kunskapen som kan tillämpas direkt på arbetsplatsen vid examen.

119562_DataAnalyticsandmktng_EastAsia.jpeg

Internationella överklaganden

Efter att ha stött mer än 50 000 studenter från över 150 länder hittills, strävar vi efter att se till att Ardens högkvalitativa utbildning är tillgänglig för internationella studenter från hela världen.

Dessutom undervisas alla våra kurser på engelska, världens främsta företagsspråk, och vi erbjuder också gratis tyska lektioner. Vi tror att dessa fördelaktiga språkkunskaper kommer att avsevärt öka studenternas jobbmöjligheter i Tyskland och över hela världen.

119559_ProjectManagement_Africa.jpg

Våra värderingar

  • Tillgänglighet - Vi erbjuder flexibelt onlineinlärning så att elever kan studera när och var de vill.
  • Flexibilitet - Tack vare vår innovativa, online inlärningsplattform kan eleverna passa sina studier kring sina dagliga åtaganden.
  • Karriärfokuserade program - Våra kurser är utformade för att ge studenterna de viktigaste affärsförmågorna som krävs för att lyckas med dagens konkurrenskraftiga arbetsmarknad.
  • Support - Vår online karriärportal är dedicerad till våra studenters personliga och akademiska utveckling, vilket säkerställer att de är fullt förberedda för arbetsplatsen.
  • Finansiering - Vi anser att ekonomiska problem inte bör vara ett hinder för personlig utveckling. Därför erbjuder vi flexibel finansiering och erbjuder högkvalitativ utbildning.

119552_ProjectManagement_LATAM.jpg

Platser

berlin

Address
berlin, berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium