Berlin School of Economics & Law

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Med cirka 11 000 studenter är Berlin-skolan för ekonomi och juridik ett av de största akademiska utbildningscentrumen för junior chefer i Tyskland. Det imponerar med en stark praktisk relevans, höga kvalitetsstandarder och en stark internationell orientering.

Berlin Professional School - HWR Berlins vidareutbildningsinstitut - kompletterar universitetets portfölj med internationell och praktisk ledning fortbildningskurser.


Över 25 års erfarenhet av ledarskapsutbildning

Bakom 1992 började Berlin School of Economics and Law tillsammans med brittiska partneruniversiteter utbilda chefer på internationell nivå. Hon var en av de första MBA-leverantörerna i Tyskland. Förutom den internationellt ackrediterade Berlin MBA erbjuder Berlin Professional School idag även andra tyska och engelska språkkurser. Med sitt erbjudande riktar den sig till specialister och chefer från företag och administration.

97991_97893_HWRBerlinCampus.jpg


Varierade erbjudanden och individuellt stöd

Med sitt varierande utbud av studieinnehåll och format uppfyller Berlin Professional School de individuella kraven hos sina erfarna och arbetande studenter. Varje program har sitt eget studieteam, som personligen tar hand om eleverna, ger råd och rådgör dem både professionellt och organisatoriskt. Med omfattande aktiviteter inom området "Karriär


Internationellt nätverk

Mer än 3000 kandidater från över 70 länder har framgångsrikt slutfört sina studier på Berlin Professional School. Integrerade studieresor till internationella partneruniversiteter i Europa, Amerika och Asien gör det möjligt att uppleva Berlin Professional School internationell utöver campus.


Nära till övningen

Samtidigt erbjuder alla program gott om möjligheter till utbyte med utövare. Nätverket av kända partners från industri och vetenskap är geografiskt och branschbrett. Oavsett om företagsbesök, utflykter, gästföreläsningar eller projektarbete är gränssnittet till yrkesutövning är mångfaldig.

Platser

berlin

Berlin School of Economics and Law IMB Institute of Management Berlin

Address
Berlin School of Economics & Law
Badensche Strasse 52

10825 berlin, berlin, Tyskland
Telefon
+49 30 308771262

Ackrediteringar