BiTS University of Business Leadership

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vår specialitet

Privata och statliga erkända: "business och informationsteknologi School" Bits erbjuder kandidat-och magisterexamen program inom områdena affärs, media och psykologi. Ditt smeknamn "entreprenöriella universitetet" beror på praktiska, internationellt och framgång-orienterad form. Detta sker i en nästan familjär miljö.

Vi skulle vilja skapa i bitarna en miljö där de utvecklar en stark personlighet. Fem principer utgör den grundläggande ram: du studerar i en familjär atmosfär för att växa personligen. De njuter förtroende. De upplever framgång. Du lär dig praktiska. Och att tänka internationellt. För att uppfylla detta krav, bitarna förmedlar en atmosfär att må bra och främjar ett klimat för personliga rekord.

Våra kurser

Vid bitarna erbjuder vi lägre och magisterexamen program som du kan studera en del heltids, men även på deltid. Två centrala principer gäller här för alla program: lär dig praktiska och tänka internationellt.

Learning Praktisk

Förutom välkända forskare undervisar många kända personligheter från olika delar av bitarna. Kontakten till ekonomin är nära och utbyta levande. Ett mål är för tidigt att integrera så många aspekter av jobbet krav i studien. Den livligt utbyte erbjuder också möjligheten av framgångsrika utövare och personligheter att titta direkt över axlarna.

Att träna nära behoven i ekonomin, är alla kurser på bitarna linje i praktiken. Olika obligatoriska praktikplatser ger dig mer än bara teori. De många studentinitiativ erbjuder också en möjlighet att utveckla sig själva förutom att studera i ditt intresseområde. Att samla in under sina studier först relevant erfarenhet för din framtida karriär.

Våra platser

Berlin, Hamburg och Iserlohn - karaktären av de tre platser kunde inte vara mer olika. Eleverna kan välja mellan kapital stil, nordtyska hamnstad och naturnära ligger campus universitet på den amerikanska modellen - beroende på önskemål och typ. Eftersom beslutet att studera och universitet är alltid ett lokaliseringsbeslutet. Tanken "Vad jag vill vara?" Är för många hänger nära samman med frågan "Var vill jag vara?".

Platserna BITS svarar olika behov: Således Campus i Berlin är beläget i hjärtat av metropolen nära Potsdamer Platz. Campus Iserlohn är omgivet av grönska och fritidsaktiviteter direkt på Seilersee. Campus ligger i stadsdelen Altona i Hamburg i omedelbar närhet av hamnen och Elbe.

Våra mål

Vårt främsta mål är din framgång. Vi stöder er fullt beredd att starta sin karriär och gå din väg. Mot denna bakgrund, utbildar vi våra elever från cirka företagande tänka och agera junior personal.

Överföringen av kunskap och färdigheter

Idag är det en kombination av kompetens som gör det möjligt för en framgångsrik karriär: Materiellt kunskaper och social kompetens, förvaltning kunskap och balans på den internationella arenan är grunden för en karriär som chef inom den privata sektorn. I alla delar av verksamheten från företagsledning praktikanter nu söks, i teorin, är välutbildad och har redan fått relevant praktisk erfarenhet under studietiden hemma och utomlands. Vi kommer att förbereda dig för att möta dessa krav.

Resultaten talar för sig själva: Våra studenter kan hitta inom en mycket kort tid för att starta din karriär.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA » Se MSc »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

MSc I Entreprenörs Ekonomi

Campusstudier Heltid 2 år March 2018 Tyskland Hamburg Berlin Region Iserlohn + 2 fler

Detta helt nya masterprogram kombinerar hög nivå nationalekonomi med applikationsorienterade kurser i företagsekonomi och finans. Det är den första engelska undervisade masterprogrammet i Europa som är fast förankrad i traditionen av österrikiska ekonomi. [+]

Business och Österrikes ekonomi Detta helt nya masterprogram kombinerar hög nivå nationalekonomi med applikationsorienterade kurser i företagsekonomi och finans. Det är den första engelska undervisade masterprogrammet i Europa som är fast förankrad i traditionen av österrikiska ekonomi. Österrikisk ekonomi, till sin natur, är företagar ekonomi. Ingen annan skola tanke undersöker marknader under paradigm mänskligt handlande och ständig förändring som drivs av entreprenörer. Kombinera klasser i näringslivet och österrikiska ekonomin är därför ett naturligt steg. Tillsammans bygger de en förstklassig utbildning portfölj som lär teoretisk förståelse, entreprenörstänkande och oberoende beslutsfattande. Ansökningsprocess Eleverna måste uppfylla följande krav för att kvalificera sig för magisterexamen program: Online ansökan om höstterminen från 31 augusti; för sommarterminen med 15 februari Slutförande av en kandidatexamen, en tysk Diplom eller Magister Slutbetyg "Good" (GPA: 2,5), annars ett rekommendationsbrev från tidigare universitetet Fokus på ekonomi eller verksamhet inom dina tidigare studier (alternativt kan du delta i förberedande kurser) Goda kunskaper i engelska (minst nivå B2) Intervju på engelska Den Master of Science (M.Sc.) examen i allmänhet gör att du kan gå vidare till göra Ph.D. studier som leder till en doktorsexamen. Men de särskilda behörighetskraven och villkoren för tillträde till sådana program bestäms av examens beviljar institutioner. "Entreprenörer måste förstå ekonomin och näringslivet. Känna till spelreglerna gör det möjligt för dem att framgångsrikt arbeta i sitt verksamhetsområde. Resten är attityd och passion. Här är där du får allt detta. " Prof. Dr. Stefan Kooths, Programledare Termin start Vinter 2015/09/30 Sommar 2016/03/21 [-]

Msc I Företagsledningen

Campusstudier Heltid 4 terminer March 2018 Tyskland Hamburg Berlin Region Iserlohn + 2 fler

förberedd för olika ledarpositioner. I jämnhöjd med dina individuellt valda ämnen fokus, kommer du att kunna ta på roller i mitten till högsta ledningen på nationell och internationellt verksamma företag. [+]

Med fokus på entreprenörstänkande, skådespeleri, och organisering, magisterexamen i Företagsledning (M.Sc.) ger dig ett akademiskt solid grund samt applikationsbaserade kompetenser och färdigheter för förvaltningsuppgifter. Under fyra terminer får du lära tvärvetenskapliga ledarskap kvalifikationer i de centrala ämnesområden centrerade på företagsledning. Du kan välja mellan tre avancerade studieval, varav två är obligatoriska: Företagsekonomi, marknadsföring och försäljning, Human Resources och Corporate Development. Denna grad program ser du är kvalificerad för branschövergripande ledarskapsuppgifter i ledningen på medelstora företag och stora företag. Lediga Med magisterexamen i koncernledningen, är du perfekt förberedd för olika ledarpositioner. I jämnhöjd med dina individuellt valda ämnen fokus, kommer du att kunna ta på roller i mitten till högsta ledningen på nationell och internationellt verksamma företag. Du har specialistkompetens i påsen och kan kombinera akademiska metoder med distinkt social kompetens - en allt viktigare förutsättning för en framgångsrik karriär. Vad mer, gör Master of Science (M.Sc.) dig att få en Ph.D. och läkare titel. Detta är nödvändigt, till exempel för undervisning och forskning vid universitet och andra institut. Programmet Koncernlednings (M.Sc.) utbildningsprogrammet syftar till att ge en klar förståelse för och praktisk erfarenhet av kompetenser för företagsledning. Den uppfyller därmed nuvarande marknads och företagskrav. När allt är uppmaningen till allmänna experter, som har gedigen affärskunnande och hög intellektuell flexibilitet för innovativa och framtidsorienterade lösningar, få starkare. Universitetet är catering till dessa behov med ett integrerat program lärande och en bred spektrum av metoder. Urvalet av enskilda, individuella fokusämnen kan du flexibelt anpassa dina studier till din specifika karriär val. För... [-]

MA

Magister På Internationell Sport & Event Management

Campusstudier Heltid 4 terminer March 2018 Tyskland Hamburg Berlin Region Iserlohn + 2 fler

Du har för avsikt att få en magisterexamen för att förbättra dina karriärmöjligheter? Det är ditt mål att nå en ledande position i internationell Sport Management, Event Management och Marketing Management? [+]

Event Management är en bransch med egen regelbok: Utmaningarna för internationella sportevenemang kräver en viss uppsättning färdigheter. Den magisterprogram i International Sport & Event Management erbjuder en tvärvetenskaplig, internationell utbildning som förbereder dig för ledande roller inom idrotten, event och marknadsföring. Alla de viktigaste grenar och områden av branschen är täckta. Speciella höjdpunkter är fallstudier, seminarier och projekt med partners från näringslivet och vetenskap. Vårt internationella fokus förstärks av en valfri termin utomlands, som du kan få en extra akademisk examen (kompletterande internationell examen: MBA i Sports Management eller en magisterexamen i International Business). Lediga Från fotboll till mode, konserter mässor - live-evenemang forma världen och är av stor ekonomisk betydelse. Den magisterprogram, med sin internationella inriktning, helst förbereder dig för ledande roller i den blomstrande sport och evenemang grenar. Som en sport och event manager, du blir gravid, organisera och utvärdera känslovärldar erfarenhet som exciterar och beröra människor - och som också är en ekonomisk framgång. Master of Arts (MA) kan du åka på att slutföra din Ph.D. studier som leder till en doktorsexamen, eventuellt som ett krav för en undervisning eller forskning position vid universitet och andra institutioner. Kursupplägg De viktigaste färdigheter som krävs för idrott, event och marknadsföring är förmågan att kommunicera, att tänka på ett tvärvetenskapligt sätt samt leda ett team. Dessutom är International Sport Management inriktad mot ledarroller inom idrotten, medan International Event Management fokuserar på planering och organisatoriska roller. Internationell Marketing Management kompletterar dessa två ämnesområden. För att förstärka yrkes fokus har programmet utvecklats... [-]

Kontakt
Besöksadress
BiTS Business and Information Technology School
Bernburger Str. 31

Berlin Region, D-10439 DE DE
Besöksadress
Reiterweg 26b
Iserlohn, Nordrhein-Westfalen, 58636 DE
Besöksadress
Museumstraße 39
Hamburg, 22765 DE