Bucerius Law School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vad skiljer Bucerius Law School ?

Bucerius Law School är den första privata, ideella lagskolan i Tyskland. Bucerius Law School grundades och finansierades av en av landets största privata stiftelser, Bucerius Law School namnet Gerd Bucerius genom att fokusera på vikten av samhällstjänst och ansvar för andra i samhället. Denna visionära institution ligger konsekvent bland de bästa lagskolorna i Tyskland som utbildar de bästa och ljusaste nya juridiska sinnena idag. Bucerius-studenter utmärker sig på tyska statsexamen och fortsätter jobba med ledande nationella och internationella advokatbyråer, företag, statliga myndigheter och universitet.

Vad erbjuder Bucerius Law School ?

I hjärtat av Europa förbinder Bucerius Law School världen - det erbjuder juridisk utbildning, praktisk erfarenhet och det internationella nätverket för att sätta sina studenter på en framgångsrik och fullföljande karriärväg i dagens alltmer globaliserade värld. Bucerius erkänner vikten av en internationell utbildning och odlar ett expansivt internationellt nätverk av nästan 100 partneruniversiteter över hela världen och sitt eget representationskontor i USA. Bucerius lockar kända forskare och instruktörer från de bästa juridiska institutionerna i världen för att föreläsa i sina engelskspråkiga sommarprogram, jurister och företag och dess internationella utbytesprogram.

Vilka program är tillgängliga för internationella studenter?

Bucerius Master of Law and Business (MLB) är ett ettårigt program som erbjuder unga yrkesmän en kombination av teori och praktik i en intim miljö med fokus på individuell uppmärksamhet och professionell vägledning. Bucerius erbjuder 3 intensiva, tre veckors sommarprogram för avancerade studenter och unga yrkesverksamma inom följande områden: Internationell affärsrätt, licensieringstransaktioner inom immateriella rättigheter, juridisk teknik och verksamhet. Internationella utbytesprogrammet på en termin komplimerar studenternas studier vid sina hemuniversitet genom inte bara motsvarande kurser utan också kulturell emersion, historiska turer och resmöjligheter.

Med innovation som kännetecken fortsätter Bucerius Law School att utveckla nya program och tjänster som Bucerius Executive Education och Conference and Event Management. Alla Bucerius-program är utformade för att hjälpa deltagarna att fördjupa sin teoretiska och praktiska kunskap, engagera sig i debatt med sina internationella motsvarigheter och utveckla sitt professionella nätverk.

Grön campus i centrala Hamburg

Villkoren för studenter som söker MLB eller LL.M. grad på Bucerius Law School är utmärkt. Campus ligger i en parkliknande miljö i Hamburgs centrum. Alla byggnader, helt renoverade eller nybyggda, är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, så att studenterna kan följa sina individuella studievanor. Liten gruppstudierum underlättar elevernas samverkan utanför klassen; en cafeteria, kaffe lounge och litet gym uppmuntrar studenterna att slappna av och umgås. På grund av sin plats och kvaliteten på dess faciliteter är Bucerius Law School platsen för ett brett spektrum av konferenser, externa föreläsningar och andra internationella evenemang. Programmets föreläsare - både heltids akademiker och medlemmar i den praktiserande lagen och näringslivet - är tillgängliga och villiga att dela med sig av sina erfarenheter med studenter och ge råd vid behov. Som akademiker ofta betonar är programmedarbetare dedikerade till att ge starkt administrativt och personligt stöd till studenterna.

Platser

Hamburg

Bucerius Law School

Address
Bucerius Law School
Jungiusstraße 6

20355 Hamburg, Hamburg, Tyskland
Telefon
+49 40 307060

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: