Deggendorf Institute of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Valen

Vi har åtagit oss att producera globala akademiker med internationella examina: 190 partneruniversitet runt om i världen ger studenter många möjligheter att få erfarenhet och tjäna poäng till sin examen genom valutasemestrar, praktikplatser och dubbelstudier utomlands. I själva verket inkluderar alla grundutbildningar en obligatorisk praktiktermin, som kan genomföras antingen lokalt eller utomlands.

Vår studentpopulation på 8 000 inklusive 30% internationella studenter studerar en rad examenkurser som undervisas på engelska eller tyska.

Vi samarbetar med mer än 500 regionala och multinationella företag, inklusive globala aktörer som BMW, MAN, Continental, ZF och Siemens, där studenter kan få ovärderlig arbetslivserfarenhet. Utöver detta är universitetets karriärtjänst värd för ett mentorprogram där studenter samarbetar med en professionell affärsmentor för att hjälpa dem att uppnå sina professionella mål. Denna aktiva marknadsföring lindrar övergången från akademisk till professionell karriär, vilket innebär att våra kandidater är särskilt framgångsrika på arbetsmarknaden.

Lärarcampus

Studenter är fördelade över åtta fakulteter på två campus. Huvudcampuset i Deggendorf har ett stort utbud av examensprogram som antas på antingen engelska eller tyska. På European Campus Rottal-Inn undervisas alla studenter uteslutande på engelska (med internationella studenter som deltar i tyska lektioner). Dessa två campus ligger en timmes bilfärd från varandra och båda ligger i Bayern, södra Tyskland.

Vi anser att en bra livsstil är en viktig faktor för våra elevers välbefinnande. Studenter stöds med många anläggningar, till exempel en mängd studentklubbar, ett omfattande idrottsprogram (vi är för närvarande de tyska universitetsfotbollsmästarna), stora internationella kontor, språkcenter och karriärservice. Vi arrangerar ett öppet dagsevenemang på campus och en musikfestival varje år.

Alla fakulteter, verkstäder och servicecentrum för våra studenter är baserade på, på och runt vårt campus och skapar en öppen, vänlig och kommunikativ miljö bland personal, studenter och lärare.

  • Se våra undervisningscampus på www.th-deg.de/en/dit/campuses

Bilder på campus Deggendorf:

121525_Degcampus.jpg 121526_Degaudiolab.jpg 121527_Degcampushallway.jpg 121528_Degcampus2.jpg 121529_Degcampussnow.jpg 121530_Degcampussummer.jpg

Bilder på European Campus:

121531_ECcafe.jpg 121532_ECcampus2.jpg 121533_ECcampus1.jpg 121534_ECcarpark.jpg 121535_EClibrary.jpg

Platser

Pfarrkirchen

Address
European Campus Rottal-Inn
Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen
Germany

84347 Pfarrkirchen, Bayern, Tyskland

Deggendorf

Address
Deggendorf Institute of Technology
Dieter-Görlitz-Platz 1
94469 Deggendorf
Germany

94469 Deggendorf, Bayern, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium