Deggendorf Institute of Technology

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vi är mycket stolta över att presentera dig för vårt universitet. Vi erbjuder en intressant och mycket öppen institution med moderna, relevanta och praktiska kurser i en vänlig, avslappnad och säker miljö omgiven av ett fantastiskt naturlandskap.

DIT erbjuder att studera på två campus, den första i staden Deggendorf och European Campus Rottal-Inn i Pfarrkirchen.

Våra moderna campus erbjuder en bra läromiljö. De är utrustade med state-of-the-art faciliteter och utmärkt tekniskt stöd. Vi strävar efter att göra våra elevernas tid här så produktiv, kreativ och spännande som möjligt, och som ett resultat är de mycket förtjusta av sin pedagogiska erfarenhet. Våra kandidater lämnar med utmärkta anställningsutsikter utrusta dem för framtida framgång i sina valda karriärer och är ytterst eftertraktade av lokala, nationella och internationella företag.

Vi har faktiskt ett starkt rykte för vår utbildningskvalitet och vi är nationellt rankade som en av de bästa universiteten av tillämpad vetenskap i Tyskland.

Tveka inte att kontakta oss för en chatt och mer information, särskilt om våra kurser på engelska.

För att se bilder och filmer av studentliv på DIT, klicka på följande länk för att besöka vår Campus Media Page

Ett meddelande från DIT: s ordförande

Introduktion till vår nya europeiska campus, Rottal-Inn

Den europeiska campusen , som ingår i Deggendorf Institute of Technology , lanserades i oktober 2015. Det kommer i samarbete med partners från Österrike, Tjeckien, Polen och Spanien att specialisera oss på grundutbildning och forskarutbildning inom vårdvetenskap och resurser effektivitet och energieffektivitet. Alla kurser har obegränsade poster och inga studieavgifter, och kommer helt eller delvis att läras på engelska.

Språkkunskaper: Studenterna kommer att få flerspråkig utbildning för att förbereda dem för global karriär, även om det dominerande föreläsningsspråket kommer att vara engelska. Internationella studenter kommer att delta i tyska lektioner och en rad ytterligare språkkurser kommer att erbjudas.

Modulär och flexibel studie: Graderna kommer att ha en modulär struktur som ger studenterna möjlighet att välja mellan olika moduler enligt deras akademiska framsteg och fokusområde, vilket gör att de kan utveckla sin egen individuella karriärplan.

Professionell karriär: Fritidsbranschen är bristfälliga på utbildad turist-, hotell- och evenemangshanterare. Eftersom dessa branscher för närvarande expanderar snabbt, kommer de framgångsrika kandidaten att ha utmärkta förutsättningar att utveckla fantastiska karriärer inom alla områden av fritidshandel, som offentliga och privata företag, hotell och spaorter. Potentiella professionella ställningstaganden kommer att vara i turism / hotellledning, marknadsföringsledare inom turist- eller hotellbranschen och destinationsstyrning inom rese- och turismföretag.

Dessutom kommer i oktober 2016 att börja den första tekniska kursen, "Bachelor Industrial Engineering / Maintenance and Operation", i PAN med fokus på underhåll, reparation och drift (MRO).

Ett fantastiskt läge i hjärtat av Europa

European Campus Rottal-Inn ligger centralt i den charmiga turiststaden Pfarrkirchen i det lägre Bayern, södra Tyskland. Det ligger inbäddat bland rullande, pittoreska kullar mellan Donau och Inn floder, nära österrikiska och tjeckiska gränser och nära de stora, kosmopolitiska städerna München och Salzburg.

Bortsett från många etablerade företag fresta många gatukaféer, barer, avskilda gårdar och skuggiga ölträdgårdar både besökare och lokalbefolkningen att vila och njuta av. För att komplimangera detta och maximera elevernas sociala livsstil ligger campus- och studenthemmet inom bekvämt gångavstånd från stadens centrum och alla lokala bekvämligheter.

Under de senaste åren har Pfarrkirchen blivit kulturellt berömd i Rottal på grund av de exceptionella konstutställningarna, museumskvällarna och många festivaler och evenemang under hela året. På sommaren varje år frestar den gamla stadsfestivalen tusentals besökare till stadsfestivalen under mottot "Pfarrkirchen firar i europeisk stil och mer". Hela staden är överdriven med mångkulturella kulinariska och musikaliska händelser.

Dessutom har Pfarrkirchen utmärkta kollektivtrafikförbindelser, inklusive Münchens internationella flygplats, bara 90 minuters bilresa bort, vilket gör resan snabb, effektiv och trevlig.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Tysk

Se MA:er » Se skolans Masterprogram » Se Health MSc » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA i internationell turismutveckling

Campusstudier Heltid 3 terminer March 2019 Tyskland Pfarrkirchen

Internationell turism genererar miljarder euro årligen och är fortfarande en av de snabbast växande industrierna. Beroende på om det är företag eller nöje, tjänar även gästfrihets- och evenemangshanteringssektorerna av - och lägger till erfarenheterna från - internationell turism och är oupplösligt knutna till den. Med hänsyn till dessa associerade områden gör det bara den övergripande sektorn mer lönsamt och tilltalande. [+]

Internationell turism genererar miljarder euro årligen och är fortfarande en av de snabbast växande industrierna. Beroende på om det är företag eller nöje, tjänar även gästfrihets- och evenemangshanteringssektorerna av - och lägger till erfarenheterna från - internationell turism och är oupplösligt knutna till den. Med hänsyn till dessa associerade områden gör det bara den övergripande sektorn mer lönsamt och tilltalande.

I denna doktorsexamen breddar studenterna sin kompetens och fördjupa sina kunskaper inom sektorsövergripande branscher inom hälso- och turismsektorn, såsom spa, förebyggande centra, rehabiliteringskliniker, idrottsanläggningar, rekreations-, fritids- och kulturcentrum. Följande globala turismstrender kommer att ingå i detta masterprogram:... [-]


Magisterexamen

M.Ing i friska och hållbara byggnader

Campusstudier Heltid 4 terminer March 2019 Tyskland Pfarrkirchen

Med denna magisterexamen får du kvalifikationer och färdigheter för en internationell karriär i den framtidsorienterade sektorn av friska och hållbara byggnader. [+]

* Kurs väntar på godkännande från den bayerska utbildningsstaten

Med denna magisterexamen får du kvalifikationer och färdigheter för en internationell karriär i den framtidsorienterade sektorn av friska och hållbara byggnader.

Denna doktorandkurs kvalificerar studenter i metoder och tekniker inom områdena friska och hållbara byggnader, kombinerat med applikationer inom olika områden inom bygg- och fastighetsbranschen. Det erkänner och breddar elevernas befintliga kunskaper från grundutbildningskurser, såsom byggteknik, arkitektur, teknisk byggutrustning, energieffektiv konstruktion eller liknande kurser och yrkeserfarenhet.

Kurser

Semester 1

HSB-1 MiljöpsykologiHSB-2 hållbara byggnaderHSB-3 Smart BuildingsHSB-4 avancerade kvantitativa och kvalitativa forskningsmetoder... [-]

Master i mekatroniska och cyber-fysiska system

Campusstudier Heltid 3 terminer March 2019 Tyskland Pfarrkirchen

Den efterföljande magisterexamen gör det möjligt för forskare från mekatronik och andra relaterade studier för att fördjupa sina kunskaper om nätverkssystem i digital produktion. [+]

Den efterföljande magisterexamen gör det möjligt för forskare från mekatronik och andra relaterade studier för att fördjupa sina kunskaper om nätverkssystem i digital produktion.

Grad: Civilingenjör (M. Eng.)Varaktighet: 3 terminer eller 18 månaderStart: Kursen börjar årligen i oktober och marsFörkunskapskravGrundutbildning eller motsvarande med en min. av 210 högskolepoäng från ett tyskt eller internationellt universitet inom följande ämnesområden: industriell ingenjörskonst, maskinteknik, maskinteknik, elektroteknik, mekatronikNödvändiga engelska färdigheterViktiga studieområdenCyber ​​fysiska systemKooperativa och autonoma systemAvancerade simuleringssystemAdditiv tillverkningKarriärutsikter: Master Mechatronic och Cyber-Physical Systems... [-]

Videoklipp

THD - Technische Hochschule Deggendorf

Kontakt

Adress, rad 1 European Campus Rottal-Inn Max-Breiherr-Str. 32
84347 Pfarrkirchen, Bavaria, Tyskland

Adress, rad 1 Deggendorf Institute of Technology Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf Germany
94469 Deggendorf, Bavaria, Tyskland