EBS Universität

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

EBS är den äldsta privata affärs universitetet i Tyskland, våra studenter är framgångsrika över hela världen i mer än 40 år. Anledningen till detta är konceptet: Inom ramen för EBS University, kombinerar vi på EBS Law School och EBS Business School forskningsbaserad utbildning med innovativa koncept och särskilt intensivvård och stödja varje elev. Economics and Law fakulteten agerar därmed synergistiskt tillsammans och bildar en stark grund för innovativ forskning samt din praktiskt inriktad utbildning.

EBS University att förvärva professionella och personliga kompetens för att klara professionella utmaningar. Av alla våra kurser bort står vi för:

  • akademisk kvalitet
  • Inter
  • praktiska
  • personlig utveckling
  • Interdisciplinary tänkande
  • samhällsansvar
  • livslångt lärande

På grund av deras förståelse av excellence EBS talar till universitetsstuderande och professorer som är begåvad och entusiastisk, effektiv och kreativ.

Vår vision

Vi är världsledande privata näringslivet universitet i Tyskland och en av de mest prestigefyllda universitet genom att erbjuda ett sofistikerat utbildningskoncept och utbilda våra studenter att bli kompetenta och ansvarsfulla beslutsfattare som kommer att gynnas av en särskild nätverk av alumner och samarbetspartners och aktivt bidra till kontinuerlig expansion.

Vår mission

Vi är en internationellt inriktad universitet som utbildar sina studenter att vara öppen, kritiskt reflekterande och högt kvalificerade beslutsfattare, chefer och företagare. Vi hjälper våra studenter att ta itu med de utmaningar som framtiden och fatta rätt beslut i en värld av osäkerhet och ständig förändring i världen.

Platser

Oestrich-Winkel

Address
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Tyskland