EBS Universität

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

GÖR DIG att forma framtiden

EBS Universität für Wirtschaft und Recht är en av de ledande privata handelshögskolorna i Tyskland, belägen både i Wiesbaden och Oestrich-Winkel.

För närvarande studerar och forskar cirka 2 000 studenter och doktorander vid tre fakulteter och gynnar särskilt ett omfattande nätverk av internationella partneruniversitet, företag och studenter.

EBS Business School, det äldsta privata universitetet för affärsstudier i Tyskland, har undervisat framtida ledare med ett internationellt perspektiv sedan 1971. EBS Law School, Tysklands senast grundade lagskola har sedan 2011 erbjudit ett fullständigt klassiskt juridikstudieprogram som leder till statsundersökningar med särskilt fokus på affärsrätt, samt en integrerad Master in Business (MA). Med sina professionella utbildningsprogram ger EBS Executive School vidareutbildning för specialister och chefer.

Sedan juli 2016 har EBS Universität varit en del av den ideella stiftelsen SRH, en ledande leverantör av utbildnings- och hälsovårdstjänster. Vårt gemensamma mål är att stärka EBS Universität som en utmärkt utbildningsinstitution och att vidareutveckla universitetet på grundval av oberoende forskning och undervisning.

VÅRT UPPDRAG

Vi utbildar begåvade studenter och yrkesverksamma för att utveckla sina personligheter och kompetenser, och gör det möjligt för dem att bli mycket skickliga, kritiskt tänkande och globalt sinnade experter, chefer och företagare som tar ledningen i tider av osäkerhet och förändring. Vi tillhandahåller dem internationell pedagogisk erfarenhet i Tyskland, skapade gemensamt av vår fakultet och vår professionella personal, som är dedikerade till spetskompetens inom akademisk forskning, deltagarcentrerat lärande och affärspraxis, med stöd av vårt nätverk av studenter och företagspartners.

Platser

Oestrich-Winkel

Address
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Tyskland

Wiesbaden

Address
Gustav-Stresemann-Ring,3
65189 Wiesbaden, Hesse, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium