ESMT Berlin

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Business School grundades av företag.

ESMT - European School of Management and Technology, som ligger i hjärtat av Berlin, Tyskland, är en privat handelshögskola grundades av 25 multinationella företag. Skolornas kompetens fokuserar på utveckling av entreprenörs ledare med ett globalt fokus på socialt ansvar och hanteringen av teknik. ESMT är en av de topprankade handelshögskolorna i Tyskland med ett globalt nätverk av alumner i över 50 länder.

ESMT erbjuder tre utbildningsprogram:

  • Magisterexamen i Förvaltning
  • Heltid MBA
  • Executive MBA (EMBA) liksom fortbildning

Alla ESMT program gynnas av nära relationer med ESMT s företagsnätverk och founders.The Business School erbjuder en tvärvetenskaplig plattform för diskurs bland beslutsfattare, forskare och företagsledare.

ESMT är den mest internationella handelshögskola i Tyskland, mer än 80% av ESMT fakultetsmedlemmar har en icke-tysk bakgrund och i varje program klasserna är 70% till 90% internationella.

Skolan har nyligen skrivit flera rankningar. ESMT s EMBA program har rankats 30 i Financial Times Global rankning av Executive MBA 2015. EMBA programmet har varit rankad nummer ett för de senaste fem år för karriärutvecklingen. I The Economist "Vilken MBA?" Ranking av de 100 globala heltid MBA-program, är ESMT rankad 49: e, placera 2: ai Tyskland och 13 i Europa.

ESMT är ett statligt ackrediterade privat handelshögskola, vars program är också ackrediterade av AACSB, AMBA, EQUIS och FIBAA.

Skolans uppdrag

ESMT utvecklar företagande ledare som tänker globalt, agerar på ett ansvarsfullt sätt och respekterar individen. Med ett arv rotad i de europeiska värderingarna och potentialen i tekniken, ESMT utvecklar och ger ny kunskap för att främja en hållbar ekonomisk tillväxt.

Det finns en betydande överlappning mellan dessa forskningsområden, och många av de lärare arbetar med flera forskningsområden eller deras gränssnitt. Dessutom är beteendet teoretiska forskning lämpligt att ytterligare koppla de tre kompetensområden.

Platser

berlin

ESMT European School of Management and Technology GmbH

Address
European School of Management
and Technology
Schlossplatz 1

10178 berlin, berlin, Tyskland
Telefon
+49 30 212310

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium