Fraunhofer Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Fraunhofer Academy är utbildningen anläggningen av Fraunhoferinstitutet för tillämpad forskning och syftar till intresserade fortbildning specialister och chefer för teknikdrivna företag. Akademin erbjuder professionella utmärkta kurser, certifikat kurser och seminarier baserade på forskning av Fraunhofer-institutet i samarbete med utvalda och välkända partneruniversitet och partnerinstitutioner.

Träning på högsta nivå

En förstklassig utbildning lägger grunden för en lovande karriär - detta är sant i dag mer än någonsin tidigare. Innovationstakten är hög, företagsklimatet är i ständig förändring och globalisering skapar ökad konkurrens från utlandet. Vem vill möta alla dessa utmaningar med framgång, kommer inte från en klassisk studier eller en konventionell träning ensam ofta. Livslångt lärande är ett måste.

Fraunhofer dig à jour med förändringar genom att göra Fraunhofer Academy yrkesverksamma inom näringslivet en utmärkt affär för utbildning. Här är möjligheterna av Fraunhofer-Gesellschaft utbildning i kombination under ett tak, vilket ger en unik kunskapsöverföringen från Fraunhofer forskning till företag. Så de senaste rönen från vetenskap och forskning är direkt involverade i alla erbjudanden i undervisningens innehåll med en - en riktig pakt för forskning och innovation.

Vårt erbjudande är indelad i fem teman:

  • Teknologi och Innovation
  • Energi och hållbarhet
  • Logistik och produktion
  • Tillverkning och provning
  • Information och kommunikation

Partner universitet och andra utbildnings samarbete med Fraunhofer Academy

Utbildningssamarbete i Fraunhofer Academy

Fraunhofer Academy samarbetar med välrenommerade utbildningsinstitutioner samt initiativ från regeringen och näringslivet som har gjort det till sin målsättning att främja utbildning i Tyskland och enhet.

Partneruniversitet och partnerinstitut i Fraunhofer Academy

Fraunhofer Academy erbjuder specialister och chefer utmärkt utbildning baserad på forskning av Fraunhofer-institutet i samarbete med utvalda och välkända partneruniversitet och partnerinstitutioner.

Platser

Munich

Address
Hansastraße 27c
80686 Munich, Bayern, Tyskland

Kassel

Address
Kassel, Hesse, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium