Frankfurt School of Finance & Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Frankfurt School of Finance & Management är en AACSB-, EQUIS- och AMBA-ackrediterad, forskningsledd affärsskola som täcker alla aspekter av verksamheten, ledningen, bank och finans. En imponerande portfölj av tjänster - allt från utbildningskurser till utbildningsprogram, från forskningsprojekt till konsultverksamhet - innebär att Frankfurt School fungerar som rådgivare, katalysator och utbildningspartner till företag och organisationer, till individer som inleder nya karriärer och till erfarna chefer. Som ett centrum för intellektuell och praktisk verksamhet formulerar affärsskolan framtidsinriktade lösningar för världarna inom företag, finans och ledning, där dagordningar och frågor ständigt förändras.

Vi erbjuder högklassiga kurser och alternativ för fortbildning i sju olika programavdelningar. Vi har fyra specialforskningscentra och driver flera internationella konsultprojekt. All utbildnings-, forsknings- och konsultverksamhet är inriktad på ekonomi och ledning. Med finans menar vi tvärfunktionella finansiella aktiviteter i alla företag som hanterar ekonomisk förvaltning. Och med ledningen menar vi klassiskt företagsledning, där chefer använder anställda och resurser på ett sådant sätt att företagets mål uppfylls så kostnadseffektivt som möjligt.

Frankfurt School of Finance & Management har sitt ursprung i finanssektorn, men i dag har våra tjänster ökat uppskattning även i andra affärssektorer. I framtiden kommer vi att fortsätta att utöka vårt nationella och internationella nätverk med näringslivet.

Internationella program

Dagens chefer står inför stora utmaningar på extremt diversifierade och dynamiska marknader, växer global konkurrens och alltmer självständiga kunder och leverantörer.

I en så komplex affärsmiljö är de organisationer som överlever de som har välutvecklade strategier och mycket skickliga chefer. Exekutiva utbildningsprogram kan hjälpa chefer att skärpa sina ledarskap och ledaregenskaper, ge dem möjlighet att lära av bästa praxis och etablera ett jämnätverk med några av de mest framgångsrika ledarna och företagen från hela världen.

Frankfurt School of Finance & Management har 50 års erfarenhet av att utbilda chefer och anställda. Vi erbjuder många utbildningsprogram och annan anpassad utbildning, utformad för att säkerställa att chefer kan uppfylla kraven på dagens krävande marknad.

Vår portfölj

Våra utbildningsprogram inkluderar klassrumsundervisning med en högt kvalificerad och erfaren fakultet, självstudie, webbaserad utbildning och handledning, samt internationellt erkända undersökningar och certifieringar.

Frankfurt School erbjuder ett brett utbud av ämnesområden inom bank & finans, allmän ledning och ledarskap. Kunderna drar nytta av expertis och undervisningsupplevelse från vår nästan 3.000 tilläggsfakultet och experter, som levererar föreläsningar och läromedel på tyska, engelska, franska, spanska och ryska.

Vi levererar ledarskapsutbildning på alla nivåer, från junior till ledande befattningshavare, inklusive ledande utbildning på styrelsenivå, inom ett brett utbud av företag eller institutioner från finans och andra branscher.

Särskilt inom området för anpassade utbildningsprogram erbjuder Frankfurt School ett brett utbud av tjänster:

 • utbildning behovsanalys
 • anpassad utbildningsprogram design
 • anpassad produktion av seminariematerial och studieböcker
 • e-lärande plattformar och webbaserad utbildningsprogramadministration på våra kunders vägnar

Masterprogram

När du har lagt grunden för en framgångsrik karriär med en kandidatexamen är nästa steg att öka din kunskap och bygga dina kunskaper. På Frankfurt School of Finance & Management kan du gå med i ett masterprogram i någon av sju specialavdelningar - var och en erbjuder dig grundlig förberedelse för en framtida ledarroll; var och en gör det möjligt för dig att systematiskt få den viktiga fördelen över dina konkurrenter. De flesta av våra masterprogram lärs ut på engelska, vilket hjälper till att öppna dörren till en internationell karriär.

Krävande och intensiva, motiverade studenter som är intresserade av att lära sig de viktigaste aspekterna av finans och bankverksamhet i en kondenserad tidsperiod bör gälla.

slingor

 • Föreläsningar och handledningar som leds av experter från industrin
 • Små diskussionsgrupper
 • Finansinstitut besök
 • Samverkan mellan studenter från hela världen
 • Teambyggande, sociala och sportaktiviteter
 • Kulturell utflykt till Heidelberg (inklusive ett besök på deras berömda slott)
 • Utforska tysk mat, dryck och kultur (inklusive en guidad stadsrundtur)

Platser

Düsseldorf

Address
Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Frankfurt

Frankfurt School of Finance & Management

Address
Frankfurt School of Finance & Management
Adickesallee 32-34

60322 Frankfurt, Hesse, Tyskland
Telefon
+49 69 1540080

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar