Frankfurt School of Finance & Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Frankfurt School of Finance

Vi erbjuder högskoleexamen och vidareutbildningsalternativ i sju olika programavdelningar. Vi upprätthåller fyra specialiserade forskningscentra och driver många internationella konsultprojekt. Alla utbildnings-, forsknings- och konsultverksamheter är inriktade på ekonomi och ledning. Med finansiering menar vi korsfunktionella finansiella aktiviteter hos alla företag som hanterar ekonomisk förvaltning. Och genom ledning menar vi klassiskt företagsledarskap, där chefer distribuerar anställda och resurser på ett sådant sätt att företagets mål uppnås så kostnadseffektivt som möjligt.

Frankfurt School of Finance

Internationella program

Dagens chefer står inför stora utmaningar på extremt diversifierade och dynamiska marknader, växer global konkurrens och alltmer självständiga kunder och leverantörer.

I en så komplicerad affärsmiljö är de organisationer som överlever de som har välutvecklade strategier och högkvalificerade chefer. Executive Education Program kan hjälpa chefer att skärpa sina ledarskap och ledarskap, ge dem möjlighet att lära sig av bästa praxis och etablera ett peer-nätverk med några av de mest framgångsrika ledarna och företagen från hela världen.

Frankfurt School of Finance

Vår portfölj

Våra utbildningsprogram inkluderar undervisning på plats med en högkvalificerad och erfaren fakultet, självstudie, webbaserad utbildning och handledning, samt internationellt erkända undersökningar och certifieringar.

Frankfurt School erbjuder ett brett spektrum av ämnesområden inom bankverksamhet

Vi levererar ledarskapsutbildning på alla nivåer, från junior till ledande befattningshavare, inklusive ledande utbildning på styrelsenivå, inom ett brett utbud av företag eller institutioner från finans och andra branscher.

I synnerhet när det gäller anpassade utbildningsprogram erbjuder Frankfurt School ett brett utbud av tjänster:

• Utbildningsbehovsanalys • Anpassad utbildningsprogram • Anpassad produktion av seminariematerial och studieböcker • E-learning-plattformar och webbaserad utbildningsprogramadministration på uppdrag av våra kunder

Masterprogram

När du har lagt grunden för en framgångsrik karriär med kandidatexamen, är nästa steg att öka din kunskap och bygga dina färdigheter. På Frankfurt School of Finance

Krävande och intensiva, motiverade studenter som är intresserade av att lära sig de viktigaste aspekterna av finans och bankverksamhet i en kondenserad tidsperiod bör gälla.

slingor

  • Föreläsningar och handledningar som leds av experter från industrin
  • Små diskussionsgrupper
  • Finansinstitut besök
  • Samverkan mellan studenter från hela världen
  • Teambyggande, sociala och sportaktiviteter
  • Kulturell utflykt till Heidelberg (inklusive ett besök på deras berömda slott)
  • Utforska tysk mat, dryck och kultur (inklusive en guidad stadsrundtur)

Platser

Frankfurt

Frankfurt School of Finance & Management

Address
Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34
60322 Frankfurt, Hesse, Tyskland
Telefon
+49 69 1540080

Munich

Address
Landsberger Straße,110
80339 Munich, Bayern, Tyskland

Stuttgart

Address
Stuttgart, Baden-Württemberg, Tyskland

Hamburg

Address
Ericusspitze,2-4
20457 Hamburg, Hamburg, Tyskland