GISMA ULaw

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

GISMA i samarbete med University of Law

University of Law (ULaw) har skapat några av de bästa juridiska sinnen sedan 1876 och har lärt fler juridiska yrkespersoner än någon annan institution. Detta prestigefyllda universitet har en anställningsgrad på 97% *, vilket visar framgången för sina program. Den exceptionella personalen har utvecklat studieprogram som inte bara innehåller det mest samtida innehållet i sina läroplaner utan också använder praktikbaserad undervisning för att säkerställa att studenter kan tillämpa sina kunskaper i verkliga scenarier. ULaw fokuserar på anställbarheten för sina studenter så snart de är inskrivna på universitetet.

GISMA var stolt över att tillkännage sitt partnerskap med ULaw 2017. Som ett resultat av detta samarbete kan GISMA erbjuda en rad forskarutbildningar inklusive personalresurser, marknadsföring och datahantering.

119555__MG_45551.jpg

Expertis

Våra professorer är mycket hängivna proffs, alltid villiga att delta i akademisk diskussion, även utanför klassrummet. Vår fakultet har många års erfarenhet, både akademiskt och branschrelaterat, och varje fakultetsmedlem är en expert inom sina respektive områden, många med doktorander.

119557__MG_9987.jpg

Ett internationellt samhälle

GISMA ULaw campus är baserat i den tyska huvudstaden Berlin. Alla våra program lärs ut på engelska så att studenter från hela världen har möjlighet att komma och studera med oss. För studenter som vill förbättra deras anställbarhet finns det ett alternativ att studera det tyska språket gratis tillsammans med deras program. Studenter kan förbättra sina språkkunskaper som hjälper dem att inte bara integreras i det tyska samhället utan också säkerställer att de sticker ut på en hårt konkurrenskraftig arbetsmarknad. Att känna det tyska språket gör det möjligt för studenter att bedriva jobbroller i Tyskland och på andra håll i Europa.

119544_ProjectManagement_LATAM.jpg

Efter att ha avslutat sitt program kan internationella studenter också stanna i Tyskland i upp till 18 månader för att få arbetslivserfarenhet eller söka arbete.

GISMA lockar studenter från hela världen med våra studenter som representerar minst 60 olika nationaliteter. Vårt olika samhälle innebär att studenter kan blanda sig med människor från olika kulturer, vilket ger dem ett internationellt perspektiv på världen. Vår personal kommer också från ett antal olika länder och gör GISMA till en verkligt mångfaldig och mångkulturell institution.

119556_ProjectManagement_MiddleEast.jpg

Plats

Berlins dynamiska och energikultur är ingen hemlighet. Från över 180 museer som utforskar tysk historia och arv till underjordiska nattklubbar med udda teman och en mängd musik, har Berlin allt, vilket gör det till en utmärkt plats för internationella studenter. Utanför dina studier kommer du att kunna uppleva livet som en lokal i en stad med historia och möjligheter.

Berlin är också känt för att vara ett framtida nav för nystartade företag. Många tekniska företag väljer också att etablera sig i staden, vilket gör att Berlin kommer att få smeknamnet "Silicon Allee".

119554_ThinkstockPhotos-518023832.jpg

Stödja våra studenters karriärer

Vårt karriärutvecklingscenter erbjuder en rad tjänster för att hjälpa eleverna att få en betydande anställning inklusive CV-skräddarsydda tjänster och intervjupraxis.

Studenter uppmanas också att lära sig utanför klassrummet genom externa besök i några av Tysklands största företag. Detta gör att eleverna kan förstå hur arbetsvärlden kommer att se ut och hur de kan tillämpa de färdigheter de har lärt sig i en professionell miljö.

119553_DataAnalyticsandmktng_Africa.jpeg

Platser

berlin

Address
berlin, berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium