HMKW

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft

Studien vid HMKW öppnar spännande perspektiv inom mediesektorn. Oavsett om det är design, journalistik och kommunikation, media och evenemangshantering eller media och företagspsykologi, på platserna Berlin, Köln och Frankfurt am Main studerar du på ett praktiskt och modernt sätt.

Det privata universitetet är statligt erkänt och institutionellt ackrediterat av Vetenskapsrådet. Alla kurser är internationellt erkända och ackrediterade av FIBAA.

Våra professorer och alla lärare ger sin erfarenhet av att träna direkt i undervisningen, där en solid akademisk utbildning kombineras med innovativt, praktiskt arbete. Du kommer aktivt att stödjas på din väg genom studierna och på arbetsmarknaden.

HMKW kombinerar en solid akademisk utbildning med arbete i en mängd olika praktiska projekt. Vi samarbetar med många etablerade institutioner och företagsinstitutioner som kompletterar den akademiska läroplanen med mycket verkliga frågor och projektuppgifter. Dessa nätverk erbjuder möjligheter till karriärinträde och karriär.

Kurserna syftar specifikt till förvärv av teoretisk förståelse och praktiskt tillämpliga färdigheter. I slutet av dina studier kommer du att ha ett brett spektrum av färdigheter för din karriär inom kreativ, media och näringsliv.

Efter sex terminer (klassiska bachelorprogram) eller åtta terminer (dubbla integrerade bachelorprogram) kommer du att vara stolt över din prestation och din framgång.

Magisterprogrammen lärs på engelska i Berlin och på tyska i Köln. Du kan studera extra yrkes- eller heltid. HMKW deltar i ERASMUS-programmet och är engagerat i utbyte och samarbete med europeiska och icke-europeiska studenter och universitet.

Platser

berlin

HMKW

Address
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft GmbH
Ackerstraße 76

13355 berlin, berlin, Tyskland
Telefon
+49 30 467769300

Köln

HMKW

Address
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft GmbH
Höninger Weg 139

50969 Köln, Nordrhein-Westfalen, Tyskland
Telefon
+49 30 467769300

Frankfurt

Address
HMKW Hochschule für Medien, Kommunikation und Wirtschaft Theodor-Heuss-Allee 108 (Erdgeschoss) 60486 Frankfurt
Frankfurt, Hesse, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium