HTW Berlin University Of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

HTW Berlin Berlins största yrkeshögskola

Med en elevkår på mer än 13.000, Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin är den största yrkeshögskola i Berlin. Med cirka 70 kandidat och masterutbildning i teknik, ekonomi, IT, kultur och design, är imponerande utbudet av kvalifikationer som vi tillhandahåller. Både kompakt och praktiskt orienterade, kan våra utbildningar kompletteras med undervisning i främmande språk och viktiga färdigheter. Universitets ranking har konsekvent etablerat oss som en av de ledande leverantörerna av en modern och professionell utbildning. Våra faciliteter inkluderar ett välfyllt bibliotek, en modern dator center och ett varierat utbud av sportaktiviteter.

En prisbelönt universitet Med ett utmärkt akademiskt rykte har HTW Berlin fått många priser för exceptionell innovation inom universitetssektorn; för våra interna förvaltningsreformer; paketen samråd och tjänster som erbjuds små och medelstora företag och nystartade företag; och för vårt engagemang för jämställdhet och barriärfrihet. Universitets ranking har konsekvent etablerat oss som en av de ledande leverantörerna av en modern och professionell utbildning.

Studera, undervisning och forskning på två platser Studera, undervisning och forskning vid HTW Berlin utförs på två platser: den Treskowallee campus i Karlshorst och Wilhelminenhof campus i Oberschoneweide. Båda platserna har en lång och stolt historia: de listade byggnader på Treskowallee campus tidigare varit en skola och under DDR, som College of Economics. Den Wilhelminenhof campus har en lång och rik tradition som ett centrum för industriell innovation. Beläget i Berlins sydöstra, spelade det värd för två kända företag, Allgemeine Elektrizitäts-Gesellschaft (AEG) och Kabelwerke Oberspree (KWO).

Platser

berlin

HTW Berlin

Address
Wilhelminenhofstraße 75A, Berlin
12459 berlin, berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium