University Of Applied Sciences Ludwigsburg

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den University of Applied Sciences Ludwigsburg specialiserat sig på utbildningen av ledningen inom den offentliga förvaltningen. de cirka 2500 studenter universitetets undervisas av ett antal professorer och lektorer. De två fakulteter,

Management och juridik Skatt och affärsjuridik

erbjuder fyra Kandidatexamen grader och två bemästra grader. Över 98% av alla ursprungligen inskrivna studenter slutföra sin valda utbildningen.

Utexaminerade avslutande sina kandidat studier kunna tillämpa förvärvade kunskaper och färdigheter i en professionell miljö. Den didaktiska konceptet uppmuntrar vetenskapligt arbete och är utformad för att ge akademiker en känsla av ansvar inom ramen för ett fritt demokratiskt och socialt rättsstat. Programmen gör det möjligt för eleverna att utveckla sin akademiska, personliga, sociala, teambuilding och affärsmannaskap.

Ett utmärkande drag för kandidatprogrammen är en kombination av akademiska och praktiska erfarenheter i form av praktik i den offentliga förvaltningen på statlig och kommunal nivå. Små studiegrupper ger utmärkt stöd kan ges till enskilda studenter av de professorer och lektorer. Sökande till kandidatprogrammen måste ha ett giltigt entré högre utbildning (t.ex. A-nivåer).

Den UNIVERSITET erbjuder två masterprogram: Den heltid Masterprogrammet i European Public Administration förbereder de studerande för en karriär i ledande befattningar statsförvaltningen. De Master of Public Management är en deltid program med särskild inriktning på ledarskap och är avsedd för statsanställda som söker en ledande befattning.

Platser

Ludwigsburg

Address
Hochschule für öffentliche Verwaltung und Finanzen Ludwigsburg,

Reuteallee 36

71634 Ludwigsburg, Baden-Württemberg, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium