Hertie School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Hertie School är ett internationellt kompetenscentrum för undervisning och forskning beläget i det livliga och kosmopolitiska Berlin.

Vårt motto är Förstå idag. Forma imorgon. Vi lockar en mycket begåvad studentgrupp med olika nationella och disciplinära bakgrunder - förenade av en önskan att göra skillnad och åstadkomma en bättre framtid. Vi erbjuder en studiemiljö som kännetecknas av nära samspel med lärare, livliga offentliga debatter och engagemang för aktuell politisk utveckling. Som medlem i Global Public Policy Network (GPPN), Association of Professional Schools of International Affairs (APSIA) och CIVICA - European University of Social Sciences, ger Hertie School studenter tillgång till ett spännande globalt nätverk som inkluderar London School för ekonomi och statsvetenskap, Sciences Po i Paris, Columbia University i New York och många andra utmärkta offentliga politiska skolor över hela världen.

En ambassadör för gott styre och offentlig förvaltning, Hertie School är ett nav för toppforskare, experter och representanter från politik, näringsliv och det civila samhället, som bidrar till evenemang på skolan. Våra studenter deltar aktivt i dessa debatter och leder regelbundet sina egna initiativ för att främja allmänhetens bästa.

Platser

berlin

Address
Friedrichstraße 180, 10117 Berlin, Germany
10117 berlin, berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium