IUBH Fernstudium

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Pionjär för distansutbildning

Med vårt IUBH Fernstudium erbjuder vi eleverna möjlighet att förbereda sig för sin karriär på ett flexibelt och praktikorienterat sätt. Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt arbetande människor och människor som annars är nära involverade med tanke på tid och som vill utvecklas professionellt och personligen förutom att utföra sina kärnuppgifter.
För att erbjuda detta till så många människor som möjligt är vårt mål att göra våra program och erbjudanden så flexibla och innovativa som möjligt, men utan att offra hög kvalitet.

Vi lägger därför särskild vikt vid att kombinera vår tekniska expertis och vår höga serviceorientering: i form av utmärkt stöd och råd samt med professionella och innovativa undervisningsmaterial.

Vi kännetecknas av:

  • Vi främjar personlig utveckling, vare sig heltid, deltid eller med en familj.
  • Vårt kursinnehåll erbjuder en hög grad av praktisk inriktning.
  • Vi involverar många experter från området.
  • Våra studenter drar nytta av undervisningsmaterial av hög kvalitet och multimedia.
  • Vårt distansutbildning är så flexibelt som möjligt - både när det gäller tid och rum.
  • Vi erbjuder individuell rådgivning och coaching i studie- och karriärfrågor.
  • Våra studenter, föreläsare och partners kan aktivt delta i vidareutvecklingen av lärande innehåll, material och tjänster.
  • Vi garanterar konsekvent kvalitetssäkring av alla kurser, material och tjänster.

"En examen i företagsekonomi är värdefull på många sätt. Å ena sidan är våra kandidater välutbildade generalister, och å andra sidan genom sina val av specialiseringar förvärvar de också omfattande specialkunskaper om vissa branscher och funktioner. Efter examen har våra akademiker mycket goda karriärmöjligheter. "

Prof. Dr. Holger Sommerfeldt
Akademisk inriktning IUBH Fernstudium

Fakta & siffror

Vi förbereder över 30 000 studenter i olika studiemodeller för en framgångsrik karriärstart. Här hittar du en översikt över ytterligare fakta och siffror om IUBH.

student > 30 000
Studieprogram > 100 kandidat-, master- och MBA-program
Studera modeller 4 (distansutbildning, dubbelstudie, närvarostudie, deltidsstudie)
Campusplatser > 20 i Tyskland och Österrike
Examinationscentra > 40
Professor, föreläsare, anställda

> 650

IUBH: s uppdrag

IUBH: s åtgärder och vidareutveckling har följande uppdrag och vision:

mission

Vi gör det möjligt för våra studenter att få det bästa studieresultatet genom skräddarsydda, individuella erbjudanden och innovativt teknologiskt stöd baserat på det aktuella läget för forskning och undervisning för att kunna klara jobbet. Vi stöder våra företagspartners på bästa möjliga sätt för att uppnå sina mål.

syn

IUBH är den mest innovativa och kvalitativt ledande leverantören av karriärorienterad studie- och vidareutbildning för studenter och företag i Europa. Som en pionjär inom digitaliseringen av arbetsrelaterat lärande och personalutveckling förbättrar vi inlärningssucces på ett hållbart, effektivt och mätbart sätt jämfört med alla konkurrenter och profilerar oss med applikationsorienterad forskning.

Utmärkelser, ackrediteringar och certifieringar

Platser

Bad Honnef

Address
IUBH Fernstudium
Mülheimer Str. 38

53604 Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium