IUBH University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

IUBH vid IUBH University of Applied Sciences erbjuder utbildningar på campus som har ett starkt internationellt fokus: alla kurser undervisas på engelska, läroplanen är anpassad till framtida behov hos internationella företag. Professorer och studenter från över 85 nationer möts och arbetar tillsammans på campus.

Vi stöder tusentals studenter i olika studiemodeller i början av eller vid utvecklingen av sin karriär. Ministeriet för ekonomi, vetenskap och digitalt samhälle i delstaten Thüringen är ansvarig för IUBH International University på alla områden inom högre utbildningsrätt.

Uppdragsbeskrivning

I tjänst för de internationella ledningspotentialerna

Profilkraven för internationellt anställda chefer har förändrats. Vi erkände detta som det första privata, statligt erkända universitet som uteslutande verkar inom tjänstesektorn.

Med våra attraktiva kandidat- och magisterkurser vill vi sätta nya standarder för den nya ledningen. Våra program kännetecknas av effektiv överföring av ämnesspecifik kunskap och mjuka färdigheter för att förbereda våra kandidater för en utmanande ledningsuppgift.

Vårt uppdrag består av följande fyra viktiga framgångsfaktorer:

1. Internationellitet

IUBH är inriktad på de globala marknadens krav

Att studera vid IUBH möjliggör karriärer i en global miljö. Vi lever ut denna credo på att engelska är lärandespråket och språket som används på vårt campus. Vi ger också internationalitet med många andra utmärkande funktioner:

  • Våra experter och fakulteter från hela världen lär ut både teknisk kunskap och mjuka färdigheter.
  • Vi upprätthåller flera samarbeten med partneruniversitet i Europa, Amerika, Australien och Asien.
  • På IUBH språk i internationell efterfrågan på avancerade nivåer av modersmål och ytterligare kompetens för interkulturell kommunikation utvecklas.
  • Det finns för närvarande studenter från över 110 nationaliteter / länder på våra campus.

För våra studenter betalar vårt internationella engagemang på många sätt. Ungefär. 75% av våra kandidater arbetar framgångsrikt i en internationell miljö.

2. Praktisk relevans

Den nära integrationen av teori och praktik garanterar utmärkta karriärmöjligheter

Vid IUBH praktisk orientering från första hand. Läroplanen har flera aspekter som återspeglar detta, till exempel införande av praktikterminer, diskussioner och föreläsningar med experter från branschen och utflykter till företag. Integration av teori och praktik är en daglig verklighet för varje student. I samband med sina föreläsningar erbjuder IUBH projektarbete och fallstudier.

Många av fördelarna med att studera vid IUBH är möjliga på grund av det nära samarbete som IUBH och dess fakultet upprätthåller med industrin. Vår fakultet har kontakt med alla DAX 30-företag, är erkänd på den internationella marknaden och väl ansluten i ett nätverk med över 3.000 affärspartners.

3. Rykte och kvalitet

Många certifikat och utmärkelser bekräftar det utmärkta IUBH rykte

IUBH uppnår IUBH toppresultat i utvärderingar. Ansebara ackrediteringar, partnerskap och medlemskap indikerar hög kvalitet på universitetet och dess program.

Under 2009, som en del av sin institutionella ackreditering, fick IUBH det högsta kvalitetsmärket från det tyska rådet för vetenskap och humaniora (Wissenschaftsrat): ovillkorlig ackreditering i tio år.

IUBH är ackrediterat av Foundation of International Business Administration Accreditation (FIBAA) och fick fem av sina studieprogram hittills fem gyllene FIBAA premiumsäl. Därför är IUBH ett av de ledande universiteten i Tyskland som får fem eller fler premiumsälar.

Under 2012 fick IUBH också kvalitetsseglingen från Hanseatic Certification Agency som certifierade IUBH utbildningsprogram som ett sätt att få yrkesutbildning.

2012 IUBH också som den bästa samarbetspartnern för Association of Internet Travel Sales (Verband Internet Reisevertrieb eV / VIR).

IUBH är en grundande medlem i det globala nätverket "Hotel Schools of Distinction" (tidigare "Leading Hotel Schools of the World") och det enda tyska universitetet i nätverket. Det är också det första och hittills bara tyska universitetet vars dubbelgrads turismstudier har certifierats av FN: s världsorganisation för turism (UNWTO). IUBH är medlem i FN: s akademiska nätverk "Global Compact", "Council for Hospitality Management Education" (CHME) och grundande medlem i "Quality Circle Events Studies". Inom företagsekonomin är IUBH konsekvent i IUBH . I den nuvarande CHE-rankningen uppnådde IUBH : i kategorin ”övergripande studievillkor” (klass 1.6) och i kategorin ”praktisk inriktning” (1.7).

4. Anställbarhet

IUBH kandidater är mycket efterfrågade på arbetsmarknaden

Resultaten från vår undersökning av kandidater talar för sig själva: 94 procent av våra kandidater hittar ett jobb under de första tre månaderna och efter två år har 80 procent redan ledningsansvar.

Dessa utmärkta resultat baseras på det faktum att vi, utöver att lära ut professionell expertis, också fokuserar på utbildning av social och interkulturell kompetens. När studenter åker utomlands med denna kunskap kan de ta itu med interkulturella utmaningar med mycket lättare.

Utbildningsprogrammets korta varaktighet och studier i små lärandegrupper är också fördelaktigt för att komma in i yrkesvärlden. Dessa villkor är underlättande för utbyte mellan studenter och närhet till fakulteten - avgörande för effektivt lärande.

IUBH är stolt över sina kandidater som nu kan se tillbaka på imponerande karriärer. Deras karriärvägar är lika varierande som jobbprofilerna för våra utbildningsprogram.

Det IUBH inte bara om från IUBH på Vimeo.

Vad vi gör annorlunda

Vi undervisar helt på engelska - för att förbereda dig för en internationell karriär

Engelska är och förblir ett globalt språk. Med många arbetsgivare, särskilt i en internationell miljö, ger utmärkta engelskspråkiga kunskaper bättre jobb och karriärmöjligheter. Vi undervisar helt på engelska, så att du kan göra dina främmande språkkunskaper perfekt.

Bor och studerar på engelska - på IUBH

  • Dina studier är helt på engelska - så du lär dig viktigt specialiserat ordförråd och förbättrar din förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt.
  • Och du bor och studerar med internationella studenter på campus så att du kan fördjupa din kunskap om engelska i din vardag.
  • Praktikplatser eller semestrar utomlands ger dig också möjlighet att tillämpa din engelska i praktiska sammanhang och uppnå ännu högre språkkunskaper.

Få internationella kontakter och få interkulturell erfarenhet - under din praktik utomlands eller termin utomlands

IUBH har underhållit omfattande partnerskap med universitet i Nord- och Sydamerika, Asien, Australien och Europa under många år. Det betyder att utbudet av utländska partnerprogram som våra studenter kan dra nytta av är mycket varierande. Vårt internationella kontor är den centrala kontaktpunkten för alla frågor om studier utomlands.

Vi har också integrerat en praktikplats i våra kandidatexamen, som du naturligtvis också kan genomföra utomlands. Praktiken ger dig möjlighet att tillämpa ditt språk och specialkunskap direkt i företag i en internationell miljö.

Vi förbereder dig optimalt för din internationella karriär - med internationellt relevant utbildningsinnehåll

Det pedagogiska innehållet i våra program ger en utmärkt grund för en senare karriär i en internationell miljö. Vi är noga med att ge dig ett internationellt perspektiv för både allmänna förvaltningsmoduler och ämnesspecifikt innehåll. Detta säkerställer att du har en fördel i din karriär.

Platser

Bad Honnef

Address
Mülheimer Str. 38
53604 Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

berlin

Address
Rolandufer 13
10179 berlin, berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium