IUBH University of Applied Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Din utgångspunkt för en internationell karriär

IUBH University of Applied Sciences kombinerar kandidat- och magisterprogram på campusmodellen med online-distansutbildningsmodeller. De flesta av våra program finns tillgängliga helt digitalt eller på plats i Berlin eller Bad Honnef, nära Köln. På detta sätt kan vi fokusera på att välkomna internationella studenter och ge dem ett bekvämt sätt att studera som passar deras behov. Våra kurser undervisas alla på engelska och innehållet skräddarsys för att bygga karriärer i en internationell miljö.

Ett mer flexibelt sätt att studera

IUBH International är utformat med ett innovativt och digitalt tillvägagångssätt och erbjuder ackrediterade högre utbildningsprogram med lätthet och flexibilitet. När du går med i IUBH International har du mycket mer frihet att välja när, var och hur du studerar - oavsett var i världen du kommer ifrån. På campus finns våra program nu tillgängliga med ytterligare två intag, du kan börja i januari, april, juli eller oktober.

Undervisning med verkligt affärsvärde

Våra professorer och föreläsare lägger stor vikt vid nära integration av teori och praktik. Vi skräddarsyr din utbildning exakt efter professionella krav efter att du har examen. Som student kan du testa din specialistkunskap i dagliga uppgifter och utveckla lösningar på vardagliga utmaningar. Många av våra kandidatprogram inkluderar praktikplatser för att ge dig ytterligare praktisk erfarenhet. Vårt karriärförberedelseprogram erbjuder individuell coachning och många möjligheter för nätverkande. Allt detta ger dig en utmärkt grund för snabb inträde i en ny karriär eller jobbfrämjande och placerar dig framför dina konkurrenter.

Idealisk infrastruktur för optimal personlig inlärning

Vi vill se till att studenter som studerar på campus, i Berlin eller Bad Honnef, har den perfekta platsen att lära sig men också tycker om studentlivet. Studenter som vill fokusera på sina studier ska inte behöva spendera tid i trånga föreläsningssalar eller dammiga bibliotek och bör ha en plats att koppla av och njuta av studentupplevelsen. Våra platser erbjuder dig allt du behöver för dina studier och ditt välbefinnande: moderna seminarierum, bibliotek, IT-support, WIFI och matställen. Det finns också många olika föreningar och idrottsklubbar att gå med så att du kan njuta av din fritid och dina studier tillsammans med dina medstudenter.

Det handlar inte bara om från IUBH på Vimeo.

  • Ackrediterat och erkänt över hela världen: Förhöj din karriär med en europeisk examen
  • Flexibla betalningsalternativ: Stressfri och enkel!
  • Bygg ditt internationella nätverk: Anslut till studiekamrater och fantastiska företag

Ackreditering och rankningar

Vi lägger stor vikt vid att ge våra studenter förstklassiga och välstrukturerade utbildningsprogram tillsammans med hög personlig support. Våra utmärkelser, ackrediteringar och certifieringar visar att vi gör detta framgångsrikt. Alla våra nuvarande utbildningsprogram är ackrediterade av FIBAA eller ackrediteringsrådet. Och IUBH har erkänts som ett privat universitet av vetenskapsrådet under maximalt tio år. Vi har också fått många externa rankningar och certifieringar.

Platser

Bad Honnef

Address
Mülheimer Str. 38
53604 Bad Honnef, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

berlin

Address
Rolandufer 13
10179 berlin, berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium