International Media Innovation Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

IMIM är en deltidsstudier som genomfördes på nätet och i närvaro moduler i Tyskland, Österrike, Spanien och USA. Det riktar sig till hög potential individer från mitten chefsnivå av företag och innovativa medier företagare i gränssnittet utveckling, innehåll, produktion, distribution, reglering, finansiering, marknadsföring - som alla representerar värdekedjan för internationella medier. Eleverna ska ha minst 5 års praktisk erfarenhet. Den tvärvetenskapliga karaktär är kärnan i det här masterprogrammet, eftersom det tar upp både olika områden såsom ekonomi och journalistik, näringsliv och socialt ansvar, innovation och tradition samt den normativa akademisk teori och tillämpad kunskap i den dagliga verksamheten. IMIM är ett samarbetsprogram för Berlins universitet för Professional Studies (anslutna till Steinbeis) och fjum_forum för journalistik och media Wien. Flera stipendier kommer att beviljas till deltagare från media och kreativa industrier i central- och östeuropeiska länder, under övervägande av deras kvalifikationer, ekonomiska situation och engagemang för sina anställa organisationer.

Berlins universitet för Professional Studies är Tysklands första statligt godkända Fortbildningscentralen universitet. Som en ny typ av akademisk högskola, kombinerar de högsta normerna för akademisk kvalitet inom forskning och undervisning med omfattande service till studenten. Universitetet erbjuder magisterexamen kurser och program certifikat för yrkesverksamma. Dess utbildningar vänder sig till människor med en första akademiska examen som vill fortsätta sin utbildning i en distansutbildning program medan du arbetar. Duw studie modell och tillsyn koncept är anpassade till behoven hos dessa studenter som arbetar.

fjum_forum journalistik och media Wien är en icke-vinstdrivande medie institut som grundades 2011. Fjum erbjuder högkvalitativa utbildningar, främst för mitten av sin karriär journalister. Det fungerar i ett internationellt nätverk, är utbildare högt ansedda yrkesmän från Tyskland, Storbritannien, USA, Schweiz och många andra länder. Fjum lockar journalister, opinionsbildare, studenter och intressenter från Österrike och Europa för att ansluta sig till dess utbildningar, paneldiskussioner, evenemang och kongresser samt interna utbildningar. Det är ständigt växande sitt nätverk och fokus på internationella samarbeten.

Platser

berlin

Address
berlin, berlin, Tyskland

wien

Address
wien, wien, Österrike

New York

Address
Manhattan
New York, New York, Amerikas förenta stater

Alicante

Address
Alicante, Valencian Community, Spanien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium