Jacobs University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Jacobs University
Jacobs University är ett privat engelskspråkigt universitet i Bremen och en av de mest internationella akademiska institutionerna i Tyskland. Det lockar högt begåvade och öppensinnade studenter från hela världen. Mer än 1500 studenter från över 120 länder bor och studerar för närvarande på vårt bostadsområde. På Tysklands ledande universitetsrankning har Jacobs University konsekvent uppnått toppbetyg. Jacobs University grundades 2001 och erbjuder ett brett spektrum av grundutbildning och forskarutbildning som sträcker sig från naturvetenskap och teknik till samhällsvetenskap och ekonomi. Doktorandportföljen vid Jacobs University inkluderar MSc i datateknik och MSc i Supply Chain Management. Vid Jacobs University är klassstorlekarna små, och för varje student fungerar en professor som en personlig mentor och akademisk rådgivare. Inom forskning och undervisning följer våra fakultetsmedlemmar ett tvärvetenskapligt förhållningssätt som behandlar frågor från flera perspektiv. På ett campus där hela världen är hemma erbjuder vi en utbildning som överskrider discipliner och kulturella gränser. Jacobs University studenter examen som globala medborgare som kommer att göra skillnad i morgondagens värld.

Campus livet
Jacobs University gröna och trädskuggade campus erbjuder mycket mer än byggnader för undervisning och forskning. Det är hem för ett interkulturellt samhälle som aldrig tidigare skådats i Europa. Ett studentaktivitetscenter, olika idrottsanläggningar, en musikstudio, ett studentdrivet café / bar, konsertlokaler och vårt Interfaith House ser till att du alltid har något intressant att göra.

boende
För doktorander som vill bo på campus erbjuder Jacobs University attraktivt boende på eller utanför campus.

Stipendier och finansieringsalternativ
Alla sökande till MSc Data Engineering och MSc Supply Chain Management övervägs automatiskt för meritbaserade stipendier. Dessutom kan varje antagen kandidat begära ett individuellt finansiellt paketerbjudande med attraktiva finansieringsalternativ.

Ansökan och antagning
Graduate program vid Jacobs University börjar den första veckan i september varje år. Använd kontaktformuläret för att begära information om hur du ansöker. Vi ser fram emot att få din förfrågan.

Platser

Bremen

Jacobs University Bremen

Address
Bremen, Bremen, Tyskland
Telefon
+49 421 20040

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium