Jacobs University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Jacobs University

Jacobs University är ett privat engelska universitet i Bremen och en av de mest internationella akademiska institutioner i Tyskland. Det lockar begåvade och fördomsfria studenter från hela världen. Mer än 1.300 studenter från över 100 länder för närvarande bor och studerar på vår bostads campus. I Tysklands ledande universitetsrankningar har Jacobs University konsekvent uppnått toppbetyg.

Grundades 2001, erbjuder Jacobs University ett brett spektrum av grund- och forskarutbildning som sträcker sig från naturvetenskap och teknik till samhällsvetenskap och ekonomi. Utbildningsportföljen av Jacobs University inkluderar MSc i Computational Life Science, MSc i datateknik och MSc i Supply Chain Engineering och Management.

På Jacobs University, klasserna är små, och för varje elev en professor fungerar som en personlig mentor och akademisk rådgivare. I forskning och undervisning, våra lärare följer en tvärvetenskaplig strategi för behandling av frågor från flera perspektiv. På campus där hela världen är hemma, erbjuder vi en utbildning som överskrider discipliner och kulturella gränser. Jacobs University doktorander som globala medborgare som kommer att göra en skillnad i morgondagens värld.

Campus livet

Jacobs University gröna och träd skuggade campus ger mycket mer än byggnader för undervisning och forskning. Det är hem till en interkulturell gemenskap som saknar motstycke i Europa. En student Activities Center, olika idrottsanläggningar, en musikstudio, en student-run café / bar, konsertlokaler och vår Interfaith House att du alltid kommer att ha något intressant att göra.

Logi

För doktorander som vill bo på campus, erbjuder Jacobs University boende i fyra studentbostäder. Varje högskola har sin egen matsal, fritids lounge, studieområden, och gemensamma och grupp mötesrum.

Stipendier och finansieringsalternativ

Alla som ansöker om Civilingenjör Computational Life Science, MSc Data Engineering och MSC Supply Chain Engineering & Management automatiskt övervägas för meritbaserade stipendier. Dessutom kan varje medgav kandidaten begära ett enskilt finansiellt paketerbjudande med attraktiva finansieringsmöjligheter.

Ansökan och antagning

Forskarutbildningen vid Jacobs University startar i första veckan i september varje år. Använd kontaktformuläret för att begära information om hur man ansöker. Vi ser fram emot din förfrågan.

Platser

Bremen

Jacobs University Bremen

Address
Bremen, Bremen, Tyskland
Telefon
+49 421 20040