Munich Business School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Utbildningar som erbjuds vid München Business School

Allt från kandidat-, magister- och Master of Business Administration studie kurser genom DBA programmet Executive Education - München Business School övertygar genom sitt breda utbudet av statligt ackrediterade heltid eller deltid program.

Varför MBS?

Lär känna MBS

År 2015 var MBS första plats för ämnet företagsekonomi i en rangordning av alla privata yrkeshögskolor i tyska "WirtschaftsWoche" - en succé som krediteras en stor erfarenhet samlats in under mer än 20 år och unik styrning principer.

Orsaker till att studera vid München Business School

Internationellt

Munich Business School är en Tysklands mest internationella universitet. Dess interkännetecknas av många särdrag av studien konceptet.

praktisk relevans

Den grundläggande principen för utbildningen är avsiktlig orientering i internationell verksamhet och arbetsinnehåll inom företag, som skapas genom den täta integrationen av praktiska studier och inhemska och internationella praktiska engagemang faser, nationellt och internationellt.

Personlighet

Framgångsrik förvaltning av de framtida utmaningarna kräver morgondagens ledare att inte bara ha höga yrkeskvalifikationer men också vissa personlighetsdrag.

Individuellt stöd

Den personliga och individuella atmosfär möjliggör studier Till skillnad från många vanliga universitet

KVALITETSSÄKRING

Som en av Tysklands ledande handelshögskolor, München Business School ämnen sig till från interna och externa paneler.

Språk Studie

I vissa program på Munich Business School, erbjuder vi dig att slutföra dina studier helt på engelska (engelska Track) eller med en blandning av tyska och engelska kurser (tyska Track).

Mission Statement of Munich Business School

Framgångsrika chefer har en stark bas av grundläggande kunskap och omfattande internationell erfarenhet. De är starka, ansvars siffror och agera respektive mot sina medmänniskor. De tänker och förhandla i en entreprenöriell sätt och fatta sina beslut med samvete kunskap om deras plats i samhället. Dessa föreställningar är grunden för vår verksamhet. Följande verksamhetsidé är en bindande ram för våra gemensamma ideal och mål.

Utbildningar på MBS

Heltidsstudier och deltidsstudier för yrkesverksamma

I sex terminer, Bachelor International Business programmet vid MBS ger en solid grund av kunskaper och färdigheter i företagsekonomi internationell.

Masterprogrammen i München Business School syftar till att fördjupa, specialisera eller bredda kunskaper och färdigheter i företagsekonomi internationell.

MBS forskar Programmet har Master of Business Administration (MBA) som en heltid program eller som en deltid program för yrkesverksamma.

Portföljen av MBS avrundas med doktor of Business Administration (DBA) forskarstudier ackrediterat av Bayerns statliga ministeriet för utbildning, vetenskap och konst.

Tjänster för MBS studenter

Studera utomlands och karriärplanering

Våra elever beskriver alltid sin utlandsvistelse som höjdpunkten i sina studier. International Center hjälper eleverna med dessa projekt. MBS hjälper dem att organisera sin vistelse utomlands och mycket mer.

För start på sin yrkeskarriär, slut årets studerande ges möjlighet att anpassa program strategier för att deras individuella situation och att utveckla perspektiv för sin karriärplanering.

MBS Career Center, bland annat stöder dem i en-till-en intervjuer hjälper dem att optimera sina studier, för att ange sina karriärmål och att utveckla strategier för att uppnå detta mål.

Platser

Munich

Munich Business School

Address
Elsenheimerstraße 61
80687 Munich, Bayern, Tyskland
Telefon
+49 89 5476780

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium