NIT Northern Institute of Technology Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

STUDIETEKNIKHANTERING - SKAPA FRAMTIDEN!

I en smidig, digitaliserad arbetsvärld efterfrågas specialister som är kompetenta och flexibla i att hantera utmaningarna med digital förändring. På NIT Northern Institute of Technology Management hittar begåvade och begåvade studenter från hela världen idealisk inlärningsmiljö där de kan lära sig metoder, förverkliga innovativa idéer och utveckla sina personligheter . Vår internationella grupp av studenter och föreläsare skapar en interkulturell atmosfär där individuellt lärande möjliggörs genom frihet och intensivt inlärningsstöd.

NIT in Hamburg, Germany!" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/10/105952_NIT-northern-institute-of-technology-management-hamburg-6-design-thinking-Raum-hamburg.jpg" alt="Ideal learning conditions at the NIT in Hamburg, Germany!" />

FAKTA & SIFFROR OM NIT

Grundades 1998 av professorer vid Hamburgs tekniska högskola (TUHH) som en gGmbH - med ekonomiskt stöd från Körber Foundation och företag
Plats: NIT byggnaden - Gebäude F, Kasernenstr. 12 - är på TUHH-campus i Hamburg-Harburg


Studenter
Över 550 alumner runt om i världen som har examen med en magisterexamen vid NIT / TUHH
Cirka 30 studenter per år tar ett studieprogram vid NIT , inklusive cirka 30 procent kvinnliga studenter
Två tredjedelar av studenterna kommer från andra länder, mestadels utomlands


Lärare
50 (30 för närvarande aktiva) professorer från kända universitet och handelshögskolor runt om i världen, såsom Cranfield University, Storbritannien, IE Madrid, Spanien, Portland State University och Babson College
40 (20 för närvarande aktiva) lärare med praktisk bakgrund
10 forskningsassistenter från TUHH


Våra värderingar

Vi på NIT känner oss engagerade i hållbar utveckling och uppskattande och respektfull interaktion i världen, och vi har implementerat denna avsikt i vår läroplan.
Vårt mål är att göra det möjligt för visionära personligheter att använda ny teknik för mänskligheten och miljön. Vi skapar perfekta inlärningsutrymmen för våra studenter och deltagare i vidareutbildning. Vi tillhandahåller impulser för innovation och digital förändring.

Förutom att lära ut yrkesmässiga och personliga kompetenser sätter vi in på ett unikt samhälle där vi nätverkar människor av olika ursprung och discipliner.
För att stärka denna gemenskap upprätthåller vi ett internationellt nätverk av alumner, lärare och partners . Vi har också skapat vår booster club commuNITy eV för att stödja studentprojekt.

Master Studies in Technology Management: Master, MBA eller Double Degree Master

På NIT Northern Institute of Technology Management du studera teknikhantering individuellt. Beroende på dina personliga mål kan du slutföra dina studier vid NIT med en magisterexamen, en dubbel examen i kombination med en magisterexamen i teknik eller naturvetenskap vid Hamburg University of Technology (TUHH) eller med ett intyg, till exempel med en Innovation Manager-kvalifikation.

Individuella inlärningsvägar som passar in i ditt liv

Modulerna i vårt program är utformade som enskilda digitala inlärningsvägar som består av klass- och gruppfaser samt onlineinlärning. Klasskurser sker nästan uteslutande under lågtrafik - på fredagskvällar och helger. Masterprogrammet kan således organiseras utifrån din livssituation och kan slutföras på deltid tillsammans med en doktorsexamen eller till exempel i harmoni med familjelivet.

20 års erfarenhet av teknikhantering

I 20 år har NIT lockat framstående studenter och föreläsare från hela världen. De drar nytta av en internationell och interkulturell atmosfär där idéer diskuteras öppet och innovativa projekt genomförs.
Ledningsstudier vid NIT har alltid erbjudit en stark praktisk inriktning som främjas av ett ständigt utbyte med partners från näringsliv och vetenskap.

Platser

Hamburg

NIT Northern Institute of Technology Management gGmbH

Address
Kasernenstrasse 12,
21073 Hamburg, Hamburg, Tyskland
Telefon
+49 40 42878-3787

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium