OnCampus

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vem är oncampus?

oncampus ger dig möjlighet till utvalda statliga högskolor att ockupera deltid nätet distansutbildning och online utbildningar. Vi är ett dotterbolag till 100% vid University of Applied Sciences Lübeck och har utvecklats i över 15 års företagets historia att bli den europeiska mega leverantören i e-learning.

Med ett team av 70 personer deltids online grad program och vetenskapliga nätet utbildningar utvecklas i Lübeck, som drivs och marknadsförs. Programmen kombinerar kompetens av mer än 150 professorer, företag och institutioner. Öppnandet universitet till nya målgrupper och nya samarbetsformer är kärnan i vår digitala strategi. Detta inkluderar vårt samarbete med universiteten i den sammansatta virtuella yrkeshögskolan.

Kvalitetssäkring och certifikat

Kursen inskrivningar har mer än fördubblats genom nya utbildningsprogram och allt fler elever under de senaste fem åren. Så att vi möta kundernas behov och förväntningar som möjligt, är oncampus processerna ständigt optimeras och certifierats av kvalitetsledningssystem ISO 9001 standarder. Dessutom har vi certifiering enligt ISO 29990, som systematiserade de specifika processerna för lärande tjänster och utvärderas. Vi har satt en annan viktig varumärken för hållbar positionering av oncampus i konkurrenssituationen.

vår utveckling

2001 fastställdes Virtual University of Applied Sciences, Start Online kandidatexamen program Media datavetenskap och industriteknik

2003 oncampus GmbH är leverantör av universitetsnätet

2005 Start av online-utbildning för mjuka färdigheter

2009 Starta nätkurser företagsekonomi och datavetenskap

2011 Lansering fortbildning inom IT, kemi, LifeSience

2013 Deltids program för industriell ekonomi och datavetenskap på nätet magisterexamen

2014 försöksfasen LINAVO "lärande på nätet, klättra på marken" - Ny utbildning för maskinteknik, mat, turism och sjöfartsindustrin

av 2017. Utveckling och implementering av ytterligare 10 kandidat- och magisterprogram, avsevärt öka andelen studenter professionell, strategiskt samarbete med industrin i utvecklingen av nya tjänster

2020 cirka 50 nya MOOCs, ökande MOOC deltagare till över 100.000

Vad oncampus erbjuder inom området distansutbildning?

Du kan köpa din kandidat eller magisterexamen i oncampus i distansutbildning. I den vetenskapliga online-kurser kan du fylla med ett universitet certifikat.

Kandidatexamen:

Kandidatområdet kan du välja mellan studier i företagsekonomi, industriteknik, affärs datavetenskap och medie datavetenskap.

Magisterexamen:

I Master avsnittet kan du välja mellan kurserna Media datavetenskap och industriell ekonomi (i följd).

Fortsatt magisterexamen:

Den avancerade magisterprogram bygger på yrkeserfarenhet. Du kan konfigurera utbildningsprogram i företagsekonomi, nationalekonomi datavetenskap och industriell ekonomi (fortsatt) med oss.

Online utbildningar:

Vi erbjuder en mängd olika utbildningar som kan bokas online med oss. Vi erbjuder kurser (mjuka färdigheter), teknik och affärer inom områdena kost, datavetenskap, karriärplanering, management, sjöfartsindustrin, medicinteknik, online media, viktiga kvalifikationer.

Online utbildning obligatorisk

Dessutom erbjuder oncampus nätet obligatorisk utbildning i livsmedelshygien, infektionskontroll och arbetarskydd. Så din kompletterande utbildning för dina anställda / insidan från livsmedelsindustrin kan vara enkelt, snabbt och billigt, och utför på plats.

tjänste~~POS=TRUNC leverantören~~POS=HEADCOMP

Den oncampus GmbH fungerar som en tjänsteleverantör inom e-learning och utvecklar, driver och distribuerar deltid online grad program och fortbildningskurser för universitet, företag och institutioner.

För alla uppgifter inom yrkes e-learning oncampus är din partner. Tveka inte att kontakta oss!

Vår verksamhetsidé

Vilka vi är - vad är vårt uppdrag?

Institutet för utbildningstjänster FH Lübeck och oncampus GmbH använder Internet och multimedia för att öppna University of nya målgrupper: Vi hjälper människor att både behålla sin långsiktiga anställbarhet och förbättra och att komma tillbaka till utbildning eller arbete.

Fachhochschule Lübeck och hennes dotter oncampus har så framgångsrikt utvecklat till ledande europeiska leverantörer inom online-distansundervisning sedan 1997:e

Vad vi står för?

Samarbete och nätverk är de vägledande principerna för vårt agerande. Vi är medvetna om vårt ansvar för vår Kund_innen, Partner_innen och Mitarbeiter_innen och agera därefter. Vi är öppna, öppen och vänlig.

Vi arbetar professionellt lösningsorienterad. Innovativa tekniska lösningar vi utvecklar och använder till livslångt, i synnerhet för att förmedla inlärning i arbetet. Vi ser heterogenitet som en möjlighet.

Vilka är våra kunder?

Fokus för vår verksamhet elever som använder våra utbildningsmöjligheter finns. Vi arbetar både nationellt och internationellt med universitet, företag och institutioner i syfte att så många människor tillgång till utbildning av hög kvalitet och att hjälpa dem att lyckas i sin kompetensutveckling.

Vilka är våra mål?

Vi tillhandahåller tid och plats oberoende, kooperativt lärande. För detta ändamål genomgående använder vi möjligheterna med Internet för utbildningsprogram och tjänster som stödjer lärande optimal livslång.

För att möta denna efterfrågan, samarbetar vi med nationella och internationella universitet och andra partners. Vi uppnår våra mål genom fortsatt utveckling och säkra marknadsorienterad, innovativa, högkvalitativa processer och produkter. Vi använder ett integrerat ledningssystem.

Vi kommer att spela en strukturellt in med för att säkerställa långsiktig konkurrenskraft i FH Lübeck i den nationella och internationella utbildningsmarknaden och expandera.

Vad kan vi?

design för universitet, utveckla, implementera och driva deltid program online grad och vidareutbildning på grundval av vår e-learning metodik och infrastruktur.

Eleverna vi aktivera online studier och vidareutbildning. Företag erbjuder vi både kundanpassade och standardiserade online-utbildning.

Om det kan vi bygga?

Vår framgång är en motiverad, engagerad och kvalificerat team. Vi har bred och djup kompetens inom e-learning teknik i pedagogik livslångt lärande och hantering av en lärande organisation.

Vi driver en kontinuerlig, långsiktig orienterade personalutveckling. Vi arbetar med standardiserade, effektiva processer för att kunna erbjuda högkvalitativa utbildning produkter och tjänster ekonomiskt hållbara på marknaden. Vi använder strategiska projekt för att utveckla innovativa produkter och processer.

Platser

Tyskland Online

Address
Tyskland Online, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: