Photoacademy & Living Faces Berlin

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Är Fotografi eller Make-up din passion?

Vill du förvandla din hobby till ett yrke och en framgångsrik karriär i en av de mest levande huvudstäder i världen? Då välkommen till Berlin, stad av obegränsade möjligheter. Berlin, Tysklands huvudstad, sätter trenden i livsstil, musik, konst och mode. Det hela börjar här!

Välkommen till den kreativa Högskolan för fotografi och Creative Make-up. Photoacademy Berlin & Living Faces - en skola, två pathway möjligheter.

Forming synergier, skapa nätverk.

Följa detta motto, Photoacademy Berlin och Living Faces erbjuder ett unikt utbildningskoncept för att bli en professionell fotograf eller Make-up artist. Allt på ett ställe.

Varje utbildningsområdet har sin egen huvudfokus:

  • Photoacademy Berlin erbjuder en tolv månaders program Professional Photography - Living Faces erbjuder en tolv månaders program för att bli en certifierad Make-up artist.

Oavsett vilket område du är intresserad av, erbjuder vi dig en personlig inlärningsmiljö med en mycket förpliktigad team av handledare som strävar efter att stödja dig i ditt individuella framtidsplaner.

Skolan bygger på grunderna för Malzfabrik (www.malzfabrik.de), som ligger i centrala Berlin. Framtida fotografer och make-up artister möts i skolans 1000sqm och byta sin kreativitet i olika projekt på en daglig basis. Nätverk håller redan bildats under programmet.

Professionella kurser hjälper dig att bemästra de framtida utmaningar som du ställs inför i denna del av verksamheten och förbereda dig för en framgångsrik karriär inom media.

Berlin - kreativa och internationial

Berlin speglar de snabba förändringarna i mode och livsstil. De motsatta stilar i hela staden gör Berlin mycket attraktiv för unga människor från hela världen. Trender skapas här och de olika individuella boendekoncept är en del av atmosfären som staden skapar. På samma sätt är Berlin en väldigt ung stad. 20% av befolkningen är yngre än tjugofem. Den världar kreativa scenen kommer till Berlin. En av attraktionerna i Berlin är att levnadskostnaderna är relativt låga jämfört med andra stora städer. Kärnan i denna ständigt föränderliga, är historiska staden vår skola. Härifrån har du möjlighet att använda de ändlösa spännande platser över hela staden för dina fotograferingar. Låt dig inspireras av de olika kulturella möjligheter som museer, fotoutställningar eller Fashion Week.

Du behöver hjälp med att hitta en plats att leva?

Naturligtvis hjälper vi dig att hitta en plats att leva. Vi kan också ansluta dig med andra studenter om det är vad du föredrar att dela en lägenhet. Fråga bara oss.

Vår efterfrågan som en skola

Det är vårt uppdrag att förbereda dig för arbetslivet av en fotograf eller make-up artist. Bortsett från att lära dig de kunskaper du behöver för att vara bäst i ditt yrkesområde, lär vi dig också att tänka affärsmässigt samt utbilda dig att ta hand om den mycket viktiga marknadssidan. Bara den som vet hur man arbetar som en kreativ professionell i den fria marknaden kommer att lyckas där. Varje elev har individuell uppmärksamhet. Under hela din utbildning kommer vi att diskutera dina personliga behov och förbereda dig så bra som möjligt för ditt arbetsliv som anställd eller fri-Lancer.

Dessutom ger varje elev vår skola inte bara med en examen, men med en professionell portfölj, en personlig hemsida och visitkort samt en färdplan för hur deras karriär börjar efter den sista dagen i skolan.

För att uppnå dessa mål arbetar vi med handledare som är framgångsrika inom sitt område och är medvetna om vad branschen kräver idag. Om du är beredd att arbeta hårt och målmedvetet för att uppnå dessa mål, då kan vi utbilda dig att göra dessa mål möjligt. Så börja din karriär som professionell fotograf eller make-up artist här i Berlin.

Platser

berlin

Address
Bessemerstr. 16-22
12103 berlin, berlin, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: