SRH University Heidelberg

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Som ett av de äldsta och största privata universitet i Tyskland ställer vi ut standarden för utbildning. Vi utrusta dig med den kunskap du behöver för din framtid - hands-on, innovativ och kreativ. För detta är nära samarbete mellan våra studenter och fakulteter av särskild betydelse.
Vårt recept på framgång: Vi erbjuder nya handledningsprogram, individuell övervakning och snabb placering på arbetsmarknaden. För våra studenter betyder detta de bästa chanserna för en hoppstart i sin karriär.

I nära 5 decennier har SRH University Heidelberg varit bland de mest kända tyska universiteten, med ett nära nätverk av företag och högskolor över hela världen.

Utbildning utan gränser

Stiftelse och perspektiv, fri rörlighet och ansvar: Kom och studera i SRH Science Tower, vårt "undervisningstorn". Dess arkitektur symboliserar dynamik, öppenhet och kreativitet. Vi erbjuder dig en pedagogisk miljö med toppmodern utrustning och en attraktiv campus i en av de vackraste städerna i Tyskland.

Perfekt kvalite

Vi strävar efter excellens. Vår studiemodell, akademiker och instruktioner samt de tjänster som tillhandahålls till våra studenter mäts alla mot denna standard. Den kontinuerliga höga kvaliteten på din utbildning säkerställs genom internationellt erkända rutiner och metoder.

På vårt universitet har undervisning och forskning ett internationellt och tvärvetenskapligt fokus. Genom den globala utbytet av vår fakultet och studenter främjar vi kulturell mångfald och öppenhet. Vi värderar elevernas personliga utveckling så högt som deras utbildningskvalifikationer - våra utbildningsprogram utvecklas och genomförs genom en dialog med experter från forskning och praktik. Så här förbereder vi dem för de utmaningar och chanser som de kommer att möta som högkvalificerade proffs och ledare i framtiden, prestationsinriktad och ivriga att lära.

Väl ansluten

S RH U niversity Heidelberg samarbetar med utvalda universitet och forskningsinstitutioner, både hemma och utomlands, för att främja utbytet med den internationella forskarvärlden. Cosmopolitan och ändå rotad i storstadsregionen är vårt universitet ett regionalt centrum för kultur och lärande.

För närvarande är cirka 3,500 studenter inskrivna i våra sex skolor: Business, Engineering

Platser

Heidelberg

Address
SRH University Heidelberg
Ludwig-Guttmann-Straße 6

69123 Heidelberg, Baden-Württemberg, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium