Läs den officiella beskrivningen

Professionellt och entusiastiskt, den IEC personal och dess associerade partners fortsätta att främja två utmanande mål

För att uppnå dessa mål är önskad profil av IEC personal och dess associerade partner extremt hög. Personalen på IEC är inte bara specialiserade på programförvaltningen, men också erfarenhet av tekniska och metodiska kompetensområden. , .

RÄTTESNÖRE

Steinbeis Foundation

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities

Potentialen i vår magisterprogram "Business and Organizational Psychology" är tillämplig i vardagliga rutiner för det moderna organisatoriska livet. Gradkursen erbjuder v ... [+]

Magister i företags- och organisationspsykologi

Den dynamiska utvecklingen av vår ekonomi och samhälle och de många nya utmaningar som skapas på alla områden av arbetslivet kräver modern kompetens inom professionell och förvaltning.

Mastering av dessa utmaningar behöver specialister och chefer med mångsidig och omfattande utbildning och färdigheter som kan tillämpa sina kommersiella och organisatoriska psykologiska färdigheter effektivt på den plats där människor och den ekonomiska sfären skär.

Masterprogrammet lär dig den väsentliga funktionella och ledande kompetensen och utveckla de personliga färdigheter du behöver för att förstå och forma de många faktorerna och mekanismerna i arbetet i någon organisation.... [-]

Tyskland Berlin
Oktober 2019
Engelska
Heltid
2 år
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Location address
Steinbeis-Hochschule
Institute of Executive Capabilities (IEC)
Ernst-Augustin-Str. 15
12489 Berlin

Berlin, Berlin, 12489 DE