MetFilm School Berlin

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

The Met Film School öppnades i London nästan 10 år sedan och syftar till blivande filmskapare av alla slag. Efter många framgångsrika år, vi är glada över att nu öppna ett campus i Berlin.

Vi är också där för att tillämpa våra beprövade undervisningsmetoder till unga filmare framgångsrika i sina karriärer följer. The Met Film School Berlin begått filmare och yrkesverksamma från filmbranschen som arbetar med elever i seminarier och workshops i en aktiv filmstudio. Vi lägger stor vikt vid praktisk inlärning till våra studenter för deras senare arbete att förbereda. Lektionerna hålls på engelska. Studenter från icke-europeiska länder har rätt 180/2 Tags (4 timmar per dag) medan du studerar i Berlin för att arbeta.

Hands-on lärande: Erfarna föreläsare och professionella redaktörer följa våra studenter på vägen, med sina kortfilmer skriva sig att producera, att styra och att skära. Personligen anpassade seminarier i mindre grupper och i vissa fall privatlektioner, samt svarvning och riktövningar blir vardagsmat.

Förberedelser för jobbet: Naturligtvis är det vårt mål att förbereda våra elever på att göra kommersiellt framgångsrika filmer. Samtidigt vill vi ge alltför mycket dator kunskap om filmindustrin och göra våra elever känner till alla yrkesområden inom komplexet digitala världen.

Skräddarsydda kurser: Det är viktigt för oss att våra studenter visar passion, talang och beslutsamhet. Oavsett om du bara har avslutat din skola och letar efter en omfattande tvååriga kurser om du redan har en universitetsexamen och vill utöka din akademisk erfarenhet eller om du redan är anställda och vill ändra din karriär: Vi erbjuder en mängd olika heltid -, deltids och helgkurser, som passar dina behov.

Platser

berlin

Address
Berliner Union-Film
Oberlandstraße 26-35

12099 berlin, berlin, Tyskland
Telefon
+49 30 89758877

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium