Technical University of Kaiserslautern

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Erfaren yrkesverksamma hjälper dig att säkra din framgång

Centrum för distans- och oberoende studier (DISC) är en av de ledande anläggningarna i Tyskland för distansutbildningskurser. Anläggningen har över 25 års erfarenhet av att utveckla och utforma akademiska kurser för guidad självstudie. Det skapades av Center for Distance Learning and University Education (ZFUW), som grundades vid Technische Universität Kaiserslautern 1992.

  • Vi erbjuder ackrediterade magisterexamen inom attraktiva ämnesområden och
    åtföljer dig genom din studiekurs med rådgivning, service och support.

Oberoende studie

Begreppet självständigt lärande är nyckeln till DISC: s filosofi.

  • Vi stärker våra studenter självstudier och stöder Technische Universität Kaiserslautern genom utvecklingen av självstudiemoduler för att skapa en kultur för livslångt lärande.
  • På så sätt ger vi inte bara ett viktigt bidrag till att studenter vid Technische Universität Kaiserslautern utvecklar professionell kompetens utan också hjälper dem att bli experter på självständigt lärande.

Studera var som helst i världen

Cirka 4 200 kandidater använder för närvarande de kurser som erbjuds av DISC för att öka sin karriär - en siffra som inget annat jämförbart institut för distansutbildning i Tyskland kan matcha. Studenterna kommer från hela Tyskland, närliggande tysktalande länder, men också från utlandet, till exempel under vistelser i Kina, Indien eller USA.

Träning med hög framgång

80% av deltagarna i DISC-distansutbildningsgrader har framgångsrikt genomfört sin kurs. Denna höga framgångsgrad är baserad på kombinationen av respekterade och berömda studieledare med en stark praktisk inriktning, förstklassigt didaktiskt läromedel, online-seminarier och det tillförlitliga studiestödet från DISC: s personal.

Technische Universität Kaiserslautern

Framtidsinriktade kurser, praktisk verklig utbildning och en modern infrastruktur är de ramvillkor som studenter kan förvänta sig att hitta på Technische Universität Kaiserslautern. Sedan det grundades 1970 har det enda universitetet i Rheinland-Pfalz med teknisk och teknisk inriktning fått ett avundsvärt rykte och kan mer än ha sitt eget mot de etablerade tekniska universiteten.

Priset som delades ut till Technische Universität Kaiserslautern i oktober 2009 i tävlingen "Excellence in Teaching", som hedrar anläggningen som ett av endast sex vinnande universitet i Tyskland, är ett bevis på den höga undervisningsstandarden som erbjuds.

Som ett campusuniversitet med cirka 14 000 studenter (av vilka cirka 4 000 är studenter för distansutbildning), erbjuder det över 100 framtidsinriktade, praktikbaserade kurser i tolv institutioner. Dess lätt hanterbara storlek garanterar också studenter nära kontakt med professorer och enastående studentstöd.

Utöver detta drar studenterna nytta av de många kända forskningsinstituten, inklusive två Fraunhofer-institut, ett Max Planck-institut, det tyska forskningscentret för artificiell intelligens (DFKI) och Institutet för kompositmaterial (IVW), som alla är belägna antingen på eller i närheten av campus och samarbeta nära med universitetet inom området tillämpad forskning.

I januari 2010 vann Technische Universität Kaiserslautern och instituten IESE, ITWM, DFKI och ITA två av totalt fem priser i toppklustertävlingen som innehas av det tyska federala utbildnings- och forskningsministeriet (BMBF).

Två forskningscentra inrättades vid Technische Universität Kaiserslautern i mitten av 2008 med målet att inrätta stora, samordnade forskningsföretag, inklusive särskilda forskningsområden, och framgångsrikt vinna projektfinansiering inom ramen för nationella och internationella åtgärder som främjar excellens.

Platser

Kaiserslautern

Address
Technical University of Kaiserslautern
Distance & Independent Studies Center (DISC)
Postfach: 3049
67653 Kaiserslautern, Germany

Kaiserslautern, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium