University of Applied Sciences Europe

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vår specialitet

University of Applied Sciences Europe (UE) utbildar sig inom näringsliv, sport och media

7710_5742_Wirtschaft-studieren_04.jpgVåra examensprogram

På UE erbjuder vi bachelor- och magisterexamen, som du kan studera på deltid, heltid eller deltid. Två centrala principer gäller för alla program: praktiskt lärande och internationellt tänkande. Lär dig i praktiken Förutom kända forskare lär många kända personligheter från olika sektorer vid UE. Kontakten till ekonomin är nära och utbytet lever. Ett mål är att integrera så många aspekter av jobbkraven i studien så tidigt som möjligt. Den livliga utbytet ger dig också möjlighet att titta över axlarna till framgångsrika utövare och personligheter. För att träna dig nära ekonomins krav är alla studier på BiTS praktiskt orienterade. Olika obligatoriska praktikplatser ger dig mer än bara teori. De många studentinitiativen ger också möjlighet att utvecklas vidare i ditt intresseområde förutom att studera. Så du får redan under studien första relevanta erfarenheter för ditt senare yrkesliv.

7707_bits-hochschule__gallery.jpgVåra platser

Berlin, Hamburg och Iserlohn - karaktären av de tre platserna kunde inte vara mer annorlunda. Eleverna kan välja mellan huvudstadens stil, den nordtyska hamnmetropolen och campusuniversitetet nära naturen, efter den amerikanska modellen - enligt preferens och typ. Eftersom beslutet att studera och ett universitet är alltid en platsbeslut. För många, vederlaget "Vad vill jag bli?" Är nära kopplad till frågan "Var vill jag vara?". UE: s platser motsvarar ett stort antal önskningar: campus i Berlin ligger i hjärtat av metropolen i närheten av Potsdamer Platz. Campus Iserlohn är omgiven av grönska och olika fritids möjligheter direkt på Seilersee. Campus Hamburg ligger i distriktet Altona i omedelbar närhet av hamnen och Elben.

7708_bits-berlin.jpgVåra mål

Vårt viktigaste mål är din framgång. Vi hjälper dig att vara väl förberedd för ditt yrkesliv och följa din väg. Mot denna bakgrund tränar vi våra elever för att bli entreprenörstänkande och agerar juniorpersonal. Överföringen av kunskap och kompetenser Idag är det en kombination av färdigheter som gör att du lyckas med en framgångsrik karriär: Innehållskunskap och sociala färdigheter, ledningskunskap och en säker närvaro på internationell nivå är grunden för en karriär som ledare inom den privata sektorn. På alla områden av ekonomin är det i dag entreprenörsansökningar som söker unga chefer, vilka är teoretiskt välutbildade och redan under sin utbildning fått relevant praktisk erfarenhet i Tyskland och utomlands. Vi gör dig lämplig för dessa krav. Resultaten är något att vara stolta över: Våra studenter tar sig in i det professionella livet inom en mycket kort tid.

7709_career-center__gallery.jpg

Platser

berlin

Address
Dessauer Str 3-5

D-10963 DE berlin, berlin, Tyskland

Iserlohn

Address
Reiterweg 26b
58636 Iserlohn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Hamburg

Address
Museumstraße 39

22765 Hamburg, Hamburg, Tyskland