University of Bonn

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

130724_GroupphotoCommission.jpg

foto med tillstånd av Center for European Integration Studies (ZEI)

ZEI Mission Statement

Centrum för Europeiska integrationstudier (ZEI) är ett tvärvetenskapligt forsknings- och forskarutbildningsinstitut vid Rheinischen-Friedrich-Wilhelmsuniversitetet Bonn.

Centrum för europeiska integrationsstudier (ZEI) erbjuder forskarstuderande en engelskspråkig master i europeiska studier med fokus på styrning och reglering. En internationell fakultet garanterar högsta vetenskapliga standarder, olika metoder och perspektiv på politik, lag och ekonomi. Praktiska experter och utflykter till beslutscentra för europeisk politik bidrar till den internationella atmosfären på ZEI i Bonn. En ZEI-examen stöder en utmärkt inträde i den europeiska arbetsmarknaden.

ZEI grundades 1995 på grundval av Bonn-Berlin-lagen och genom beslut av senaten vid Bonn University.

University of Bonn är ett forskningsbaserat universitet som opererar internationellt, söker aktivt samarbete och ställer upp tydliga ämnesprioriteringar. Vår akademiska profil formas kontinuerligt av internationellt erkända styrkor. Och under de kommande åren är University of Bonn åtagit sig att ytterligare konsolidera och förbättra denna profil. Vi avser att uppnå detta genom att selektivt omdefiniera professorer när de blir lediga, genomföra en konsekvent politik för utnämningar och vidare bygga på befintliga incitament för forskningsverksamhet.

Bonn har nästan 200 års tradition, över 32 500 studenter och ett gott rykte både hemma och utomlands. Bonn är utan tvekan ett av Tysklands ledande universitet. Vårt universitet ligger i en underbar stad där människor kan leva det lite bättre ...

130723_DSC_02512.jpg

foto med tillstånd av Center for European Integration Studies (ZEI)

Traditionen och riktningen för University of Bonn fastställs självklart av alla som utgör institutionen - det vill säga de som lär, lär och forskar här. Alla sådana människor dra stor nytta av vår välutvecklade institutionella profil:

  • Bonn är ett forskningsuniversitet som verkar på internationell nivå, men därigenom upprätthåller vi ständigt våra långa traditioner
  • Vi samarbetar med ett antal olika universitet och forskningsinstitut över hela världen
  • Vi har utvecklat unika undervisnings- och forskningsmetoder som har fått internationellt erkännande och erkännande

131083_DSC_0165.JPG

foto med tillstånd av Center for European Integration Studies (ZEI)

131081_IMG_5104.jpg

foto med tillstånd av Center for European Integration Studies (ZEI)

Platser

Bonn

Address
Center for European Integration Studies (ZEI)
Genscherallee 3

53113 Bonn, Nordrhein-Westfalen, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium