University of Bayreuth

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Bayreuth

University of Bayreuth är ett dynamiskt, forskningsorienterat campusuniversitet. Grundades 1975 som ett av de första universiteten i Tyskland med ett tvärvetenskapligt grundläggande uppdrag och anses nu vara en pionjär inom innovativ forskning och undervisning. Med styrkan i sina kärnområden och sina strategiskt valda fokusområden erbjuder universitetet cirka 13 500 studenter från Tyskland och utomlands en idealisk lärmiljö, nära handledning och attraktiva, internationellt inriktade studieprogram som hålls helt på engelska.

University of Bayreuth anses vara bland de bästa unga universiteten i världen, vilket kan ses av dess position i Times Higher Education (THE) världsomspännande rankning av universitet ”under 50”. University of Bayreuth har ett imponerande internationellt nätverk och svarar på sociala förändringar och processer med innovationer som fortsätter att sätta nya standarder. Av denna anledning är tvärvetenskapligt tänkande inte begränsat till det samarbete som utförs på vårt unika gröna campus. Det är också ett viktigt inslag i våra många tvärvetenskapliga utbildningar. Det finns för närvarande cirka 13 500 studenter inskrivna i cirka 150 olika studieprogram som erbjuds av universitetets sju fakulteter.

University of Bayreuth fokuserar på tvärvetenskaplig forskning och erbjuder utmärkta möjligheter tack vare sina moderna forskningsorgan och förstklassig forskningsinfrastruktur. University of Bayreuth är lyckligtvis ett av de mest populära tyska universiteten bland utländska forskare och ingår regelbundet bland ledarna i Humboldt-rankingen.

v

Det har varit en internationell ledare inom afrikanska studier i många år. Bayreuth International Graduate School of African Studies (BIGSAS) är en del av vårt Excellence Cluster “Africa Multiple”, finansierat av det tyska federala och statliga målet = "vernements. Högtrycks- och högtemperaturforskning utförd vid Baalt =" varian Research Institute of Experimental Geochemistry & Geophysics har också haalt = "har skapat ett starkt rykte över hela världen. Polymerforskning vid Unialt =" -versionen är en ledare i finansieringsrankingen publicerad av German Research Foundation (DFG). Unialt = "Bayreuths mångfald har ett tätt internationellt nätverk av strategiskt utvalda unialt =" mångfaldspartnerskap.

Unialt = "versity erbjuder sina studenter och forskare en undervisnings- och forskningsmiljö =" vironment med gott om utrymme för creatialt = "vity, och därigenom positionerar sig inom området spänning mellan akademisk frihet, vetenskaplig framsteg, praxisorientering och sociala och kulturella ansvar.

Discoalt = "ver ditt nya hem hemifrån. Bli en del av Bayreuth-communityn. Vi ses på campus eller online!

Platser

Bayreuth

Universität Bayreuth

Address
University of Bayreuth
95440 Bayreuth
Germany

Bayreuth, Bayern, Tyskland
Telefon
+49 921 550

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium