University of Kaiserslautern

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Erfarna proffs för din framgång

Den "Avstånd och Independent Studies Center" (DISC) vid det tekniska universitetet i Kaiserslautern är en ledande leverantör av forskar distansutbildning i Tyskland. Etableringen har mer än 20 års erfarenhet av utveckling och design av akademiska erbjudanden en guidad självstudier. Den har utvecklats från "Centrum för distansundervisning och Continuing Education" (ZFUW), som grundades 1992 vid Kaiserslautern University.

  • Vi erbjuder ackrediterad magisterexamen i attraktiva områden och
    följa dina studier av rådgivning, service och support.

Independent Study

För DISC idén om "självständigt lärande" är fundamental.

  • Vi stärker självinlärningsförmåga hos våra studenter och stödja University of Kaiserslautern genom att utveckla självlärande moduler på väg till ett universitet för ett livslångt lärande.
  • Således bidrar vi att eleverna utvecklas vid University of Kaiserslautern inte bara deras kompetens, men också bli experter på sitt eget lärande.

Studie från var som helst i världen

För närvarande omkring 4.000 akademiker använder studiehandledning på DISC för deras yrkeskarriär - mer än i något annat jämförbart distansutbildning institut i Tyskland. Studenterna kommer från hela Tyskland, tyskspråkiga grannländerna, men även från utlandet, till exempel under en utlandsvistelse i Kina, Indien eller USA.

Fortsätter med ett bra resultat

Över 80% av deltagarna i en skiv distansutbildning denna fullständiga framgångsrikt. Baserat på den höga graden av framgång är kombinationen av professionellt kända studieledare när det gäller att träna, didaktiskt utmärkt förberedda studiematerial, online-seminarier och studera pålitligt stöd från personalen på skivan.

Kort profil TU Kaiserslautern

Framtidsinriktade kurser, praktik och en modern infrastruktur, det är dessa förhållanden som uppstår för studenter vid universitetet i Kaiserslautern. Den enda tekniska-engineering inriktade universitetet i Rheinland-Pfalz har fått en betydande rykte sedan det grundades 1970 och kan jämföras med etablerade tekniska högskolor inte vara rädd.

Tilldelningen av universitetet i Kaiserslautern, som uppstod i oktober 2009 i den riksomfattande tävlingen "Excellence in Teaching" som en av sex vinnare universitet är ett levande bevis på vikten av undervisning på universitetet.

Som ett campus universitet med cirka 12.500 studenter (varav cirka 4000 distansutbildning studenter) som erbjuds i tolv avdelningar på över 100 framtids och praktiskt inriktad kurs och garanteras av dess hanterbar storlek nära kontakt med professorer och utmärkt vårdsituation. Dessutom får eleverna dra nytta av de berömda forskningsanläggningar, däribland två Fraunhofer Institut, en Max Planck institutet, den tyska forskningscentret för artificiell intelligens och Institutet för kompositmaterial, direkt på campus eller ligger i närheten och samarbeta inom tillämpad forskning i nära samarbete med TU.

I januari 2010, University of Kaiserslautern och institutionerna IESE, ITWM, DFKI och ITA tvåfaldig vinnare av fem vinnare i den övre kluster konkurrens av förbundsministeriet för utbildning och forskning (BMBF) var.

Två forskningscentra har etablerats i mitten av 2008 vid University of Kaiserslautern, syftet stora, samordnade forskningsprojekt sådan. ställa upp som särskilda forskningsområden och framgångsrikt höja projekt inom nationella och internationella stödåtgärder för spetskompetens.

Platser

Kaiserslautern

Address
Technical University of Kaiserslautern
Distance & Independent Studies Center (DISC)
Postfach: 3049
67653 Kaiserslautern, Germany

Kaiserslautern, Rheinland-Pfalz, Tyskland