WHU – Otto Beisheim School of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

WHU - Otto Beisheim School of Management bedriver excellence i allt den gör. Denna filosofi understryks av vårt anspråk "Excellence in Management Education." Vi når vårt mål om kompetens genom motivation och engagemang WHU studenter och personal (Passion), deras samtals för socialt ansvarstagande (People) och trohet till principen att resultaten räkna (Performance).

passion

Att främja entreprenörskap, nytänkande och handling, ger vi en intellektuell och kreativ miljö som präglas av engagemang och engagemang från alla inblandade.

Människor

Vi förstärker, uppmuntra och utmana individens personliga utveckling och socialt ansvar genom ömsesidigt förtroende, stöd och respekt i en gemenskap av studenter, alumner och lärare.

prestanda

Vi åtar oss att ge våra studenter med en enastående internationellt orienterad och up-to-date utbildning, som bygger på WHU egen forskning.

Passion, Människor och prestanda är hörnstenar i våra program. Endast genom att aktivt främja företagande strategier och innovation kan vi nå vårt mål: att utbilda framtida ledare i ekonomin. Den ständigt närvarande WHU anda, född av ömsesidigt förtroende, stöd och respekt, varar långt efter den tid som tillbringas på handelshögskolan. Det förbereder individen att ta ansvar i näringsliv och samhälle. Den prestationskultur vid WHU återspeglas både i sin utmärkta studenter och akademiker, samt i utmärkt forskning och akademiker, upprepade gånger erkänt av oberoende rankningar och ackrediteringar.

Platser

Vallendar

Address
WHU - Otto Beisheim School of Management
WHU Campus Vallendar
Burgplatz 2

56179 Vallendar, Rheinland-Pfalz, Tyskland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited