Läs den officiella beskrivningen

Snabba fakta om Adelphi University

Våra nummer berättar en övertygande historia om våra studenter och deras framgång.

STUDENTDEMOGRAFIK

 • Genomsnittlig undergrad klassstorlek: 20,8
 • Student till fakultetsförhållande: 10: 1
 • 5 266 grundutbildningsprogram
 • 43 stater representerade (inklusive amerikanska territorier)
 • 57 länder representerade

UPPMÄRKNING OCH UPPGIFTER OM ATTENDANCE

 • Genomsnittlig gymnasium GPA: 3.5
 • 1155: Genomsnittlig SAT-poäng (Kombinerad matematikbaserad läsning och skrivning)
 • 50 studieprogram (grundutbildning)
 • $ 37.170 Undervisning och avgifter
 • 73% Sökande Godkända
 • 94,9% nybörjare får ekonomiskt stöd
 • $ 14.360 Rum och styrelse (årlig kostnad för standard dubbel bosatt aktivitetsavgift) Målplan (årlig kostnad för guldplanen)

FRIIDROTT

 • 23 Division II Sport
 • 4 Northeast-10 Presidents 'Cup
 • 81 nordöstra-10 konferensmästerskap
 • 213 NCAA turneringsutseende
 • 16 nationella mästerskapen

Utmärkelser och erkännande för Adelphi University

Adelphi är stolt över att bli erkänd av topporganisationer.

Adelphi University har blivit nationellt erkänt och citerat av flera väl respekterade organisationer och publikationer som The Princeton Review, US News och World Report, Fiske Guide to Colleges and Forbes som ett toppval för en högkvalitativ utbildning. I en tid då högre utbildning är under intensiv granskning för att visa dess relevans och värde, är vi stolta över att veta att andra människor tar del av de stora saker som händer vid Adelphi.

US NYHETER

US News

US News har även namngett Adelphi till sin bästa forskarskolan för våra program inom omvårdnad, talspatologi, klinisk psykologi, audiologi och socialt arbete. Vi har också rankats som en av de bästa högskolorna för veteraner.

PRINCETON REVIEW

Princeton Review har rankat Adelphi University bland de bästa nordöstra högskolorna samt det är listan över gröna högskolor för exceptionella åtaganden för hållbarhet baserad på akademiska erbjudanden och karriärberedning för studenter, campuspolicyer, initiativ och aktiviteter.

FISKE GUIDE TO COLLEGES

Adelphi har erkänts av Fiske Guide till högskolor som en av landets "bästa och mest intressanta" institutioner och i 11 år i rad har listats bland ett utvalt antal bäst köp i högre utbildning. Endast 25 privata institutioner i landet får denna distinktion varje år. Ersättningar som detta erbjuder en självständig utvärdering av hur skolan tar ut på det undervisningscentrerade utdelningsemnet.

COLLEGES OF DISTINCTION

Adelphi har igen erkänts av högskolans organisationer för vår excellens inom fyra områden: Förlovning, Undervisning, Samhälle och Utfall. Deras utvärdering innefattar faktorer som respekteras av utbildningsanställda, har ett starkt fokus på undervisning på grundnivå, ger ett brett utbud av erfarenhetsmöjligheter, främjar ett aktivt campusliv och erbjuder en grundutbildning som är högt värderad av doktorander och arbetsgivare.

USA I DAG COLLEGE

USA TODAY College tablade Adelphi som en 10-skolskola i USA inom socialt arbete. Adelphi rankades sjätte i nationen ur 513 ackrediterade kandidatexamen i socialt arbete program, en exceptionell ranking för en skola ungefär en tiondel av storleken på de flesta andra nio. Denna lista var baserad på studentresultat och förmåga att hitta ett jobb. Med BSW, MSW, Ph.D. och certifieringsprogram, utbildar skolan för socialt arbete utövare att förbättra livet och förespråka för social rättvisa och etisk socialt arbete.

FORBES

Som en av Forbes-tidningen America's Top Colleges har Adelphi godkänts för vad dess elever får ut av sin utbildning i motsats till vad som får dem till skolan. Forbes visar de högskolor och universitet som levererar den bästa avkastningen på dina utbildningsinvesteringsdollar: låg studentgäld, tidskursavläggande, högskolans akademiker, höginkomstpotential och karriärsucces.

COLLEGE CHOICE

Adelphi University har blivit erkänt bland College Choices "50 bästa handikappvänliga högskolor och universitet" 2017 för att ha visat "ett konsekvent värde och prioritet för att möta de fysiska, sociala och akademiska behoven hos studenter med inlärningssvårigheter och speciella behov".

CRAIN'S NEW YORK BUSINESS

Crains New York-företag hyllade Robert B. Willumstad Business School som ett av de största MBA-programmen i New York baserat på inskrivning.

PENGAR MAGAZINE

Penningmagasinet har namngett Adelphi University på sin lista över bästa högskolor för excellens inom utbildningskvalitet, överkomliga priser och alumni-intäkter. Som ett av de bästa alternativen familjer kan göra, ger Adelphi University studenterna en global inlärningserfarenhet som förbereder dem fullt ut för framgångsrik karriär genom innovativ programmering, dedikerad fakultet, omfattande support och tjänster och olika inlärningsmöjligheter. Adelphi-studenterna utbildar sig i verktygen för att konkurrera och utmärka sig inom sina utvalda områden och kompetenserna för att möta deras samhälls behov. Varaktiga relationer skapas och underhålls vid universitetet genom många olika former. Adelphi alumni-nätverket är mer än 100 000 starkt.

BETHPAGE BÄST AV LONG ISLAND

Varje år ber Long Island Press läsarna att rösta för sina favoriter för papperets Best of Long Island Awards. I 2017 röstade Long Islanders Adelphi nr. 1 i sju kategorier: Bästa College eller University-före 19 andra högskolor-Bästa offentliga trädgården, Bästa konsertlokal, Bästa lokala levande teater, Kali Chan för bästa publicist och Dominic Scala för bästa College Sports Coach. Och vår president, Christine M. Riordan, Ph.D., heter Best College President.

CENTRUM FÖR VERDENS UNIVERSITETSRANKNINGAR

Adelphi University Gordon F. Derner School of Psychology har rankats fjärde världen över psykologi och psykoanalys skolor av Center for World University Rankings (CWUR). Mer än 26 000 bidragsgivande institutioner ingick i årsredovisningen.

MILITÄRA OCH VETERANER

Som Militärvänlig School® rankas Adelphi i de högsta 20 procenten av högskolor, universitet och handelshögskolor i landet som gör det mesta för att omfamna militärmedlemmar, veteraner och makar som studenter och säkerställa deras framgång på campus. Listan erkänner bara de högsta 15 procenten av högskolor, universitet och handelsskolor som gör det mesta att omfamna Amerikas veteraner som studenter.

Den amerikanska avdelningen för veteranfrågor har namngivit Adelphi som en skolskola för GI-utbildningsutbildning. Det innebär att kvalificerade veteraner kan gå på Adelphi till låg eller ingen kostnad.

CARNEGIE FOUNDATION

Som mottagare av 2010 års Carnegie Community Engagement Classification har Adelphi University fått sitt namn i den nyligen publicerade 2015-listan över utvalda honorees. Tillkännagivad av Carnegie Foundation for Advancement of Teaching solidariserar detta meddelande Adelphis engagemang för sitt större samhälle för ömsesidigt fördelaktigt utbyte av kunskap och resurser i ett sammanhang av partnerskap och ömsesidighet.

Adelphi är en av 361 institutioner som nu håller gemenskapens engagemangsklassificering, erkänner universitetets engagemang och bidrag till viktiga samhällsagendan. Universitetet är en av endast 24 institutioner utvalda från New York.

NORTHEAST-10 CONFERENCE PRESIDENTS 'CUP

Adelphi's friidrottsprogram blev än en gång hedrat i Nordöstra-10 presidentscupen i 2017. Presidents Cup ges till institutionen som sammanställer de mest kumulativa poängen, baserat på avslut i regelbundna säsongspositioner, från alla sina program som tävlar i ligamästerskap. Adelphi gick med i nordost-10 år 2009.

PRESIDENTENS HÖGRE UTBILDNING GEMENSKAP SERVICE HONOR ROLL

För femte året i rad har Adelphi blivit utnämnd till presidentens högskoleutbildning. Detta är en nationell utmärkelse som erkänns till högskolor och universitet som har visat excellens i att utveckla och genomföra effektiva samhällsengagemang och samhällstjänstprogram på sina institutioner. Återigen i år blev Adelphi dessutom hedrad genom att få priset "With Distinction", en rankning som reserverats för "högsta kandidatinstitut" i kategorierna Allmänna samhällstjänster och utbildning.

PAYSCALE.COM

Payscale.com listar Adelphi som en ledare bland nationella universitet med avseende på den avgörande avkastningen på investeringsfaktorn (ROI). Den beskriver studenternas resultat, analyserar medellönen för studenter och studenter på grundnivå och vilka arbetsgivare anställer akademiker på vilka geografiska platser. Denna data användes också av AffordableCollegesOnline.org som identifierade Adelphi som en av 84 högskolor i New York där graderna betalades och studenter tjänat mer över sin livstid än andra institutioner. Payscales årliga studie om avkastning på investeringar (ROI) visar att Adelphi har den högsta årliga procentuella avkastningen när ekonomiskt stöd är avgjord i något högskola på Long Island. Adelphi-kandidater upplever en årlig studieavkastning på 10,6 procent och en 30-årig avkastning på 545 000 dollar.

Toppledningsgränserna

Adelphi University Robert B. Willumstad Business School är rankad som nr 16 bland toppsekreterarens topp 25 MBA-program i New York år 2017 och rankas bland topp Management Degrees 25 högskolepoäng New York Business Schools år 2017. Adelphis MBA erkänns för sin "kombination av utbildningsexpertis och prisvärdhet", medan dess undergradsprogram är citerat för ackrediteringar av AACSB International och Middle States Commission on Higher Education samt dess prestigefyllda ranking av US News

UTBILDNINGSTILLÄGGEN

Utbildningsförtroendet har noterat att Adelphi är en "Topp 25 vinnare i spanska studenternas examensräntor bland privata institutioner." Rapporten undertitlade "Ökad graduppnåelse genom att förbättra betygsskala och avslutande luckor för spanska studenter" - indikerar att Adelphi har gjort starka vinster i att förbättra resultaten för latinska studenter.

FÖRENTA NATIONERNA

År 2003 godkände Förenta nationernas kommitté för icke-statliga organisationer av institutionen för offentlig information Adelphi som en icke-statlig organisation som erkännande av universitetets åtagande att föra "global medvetenhet om internationella frågor och FN till universitetssamhället och allmänheten."

Lärarutbildning erkännande från NYCDOE

Adelphi bundet med en annan regional skola för den högsta andelen lärare-12 procent, ansedd att vara mycket effektiv i studentförbättring på standardiserade matte- och engelska test mellan fjärde och åttonde klass i lärarpreparationsprogramrapporterna från New York City Department of Education. Detta erkännande skrevs om i The Wall Street Journal och på Politico webbplatsen.

MYMAJORS MAGAZINE

Adelphi presenterades i MyMajors tidskrift som en av de 20 bästa skolorna med de mest matchade majorsna. Potentiella studenter tar MyMajors quiz och matchas till skolor från sin databas på 7 200 högskolor.

Hörande översynen

Hearing Review heter Adelphi University och dess partners i Long Island Doctor of Audiology (Au.D.) konsortium till sitt bästa av listan för att höra hälsovårdspersonal.

SIERRA CLUB

Adelphis största Garden City campus är ett registrerat arboretum, en del av varför Sierra Club heter universitetet en "Cool School".

Vuxen lärande-fokuserad institution för högre utbildning

Adelphi College of Professional and Continuing Studies (tidigare högskolan) är medlem i rådet om vuxen och erfarenhetsinlärning (CAEL) -koalitionen för vuxeninlärningsinriktade institutioner (ALFI). College of Professional och Continuing Studies är bara en av tre ALFI medlemsinstitutioner i New York State.

Nödmanagement Management Program

Programmet Emergency Management Degree rankades Adelphi University # 10 som en högskolan för online akuthantering magisterexamen.

KVINNENS VALVÄRDE

Women's Choice Award har inkluderat Adelphi University som en av de 300 bästa högskolorna för kvinnor baserat på kriterier som campusskydd, rykte, student till fakultetsförhållande, utbildningsdjup och fyraårig utbildningsnivå.

ANIMATION CAREER REVIEW

Adelphi University har blivit uppkallad till listan över Top 50 Schools i USA för Game Design and Development av Animation Career Review.

BÄSTA UNIVERSITET UTFORMAR ARTSCENTERS I USA

ClickitTicket heter Adelphi PAC, en av de 35 bästa universitetens Performing Arts Centers i landet, med hänvisning till sin fantastiska teknik och kreativitet.

TOP 50 ONLINE SPORTS MANAGEMENT PROGRAMS

Adelphi University har blivit uppkallad till listan över landets Top 50 Online Master i Sports Management Programs 2018 av online-utbildning och karriärguide Top Management Degrees.

Att reflektera över de exceptionella skillnader som skänktes på skolan, är Adelphi stolt över att stå på sitt rykte för excellens i akademiker, idrottslärande erfarenhetslärande och avkastning på investeringar. Universitetet kommer att fortsätta att utmana sig för att erbjuda de exceptionella inlärnings- och servicemöjligheterna som tillåter studenter och vårt samhälle som helhet att växa.

Teacher.org August 2016 Bästa högskolor för magisterexamen rankade Adelphi University No.13 på deras lista av 352 kvalificerade skolor.

Carnegie-fonden för framsteg för undervisning valda 115 amerikanska högskolor och universitet för sin 2010 års engagemangsklassificering. Adelphi University var en mottagare.

På US News

Forbes rankade Adelphi University nr 381 på sin America's Top Colleges lista.

Adelphi University på ett ögonblick

Ett modernt storstadsuniversitet med ett personligt tillvägagångssätt för högre utbildning.

Adelphi University är ett högt belönat, nationellt rankat, kraftfullt anslutet doktorandforskningshögskola som erbjuder exceptionella konst- och vetenskapsprogram och yrkesutbildning med särskild styrka inom dess Core Four-Arts and Humanities, STEM och samhällsvetenskap, affärs- och utbildningsverksamheten och hälsa och Wellness. Adelphi är inriktat på att förvandla elevernas liv genom små lektioner, praktisk lärande och innovativa sätt att stödja studentens framgång.

Adelphi grundades i Brooklyn 1896 och är Long Islands äldsta privata coeducational university. Idag serverar Adelphi nästan 8 000 studenter på sin vackra huvudcampus i Garden City, New York, bara 23 miles från New York Citys kulturella och praktikmöjligheter, och på dynamiska inlärningscentrum på Manhattan, Hudson Valley och Suffolk County och online.

Mer än 100 000 Adelphi-kandidater har uppnått sina färdigheter för att trivas professionellt som aktiva och omtänksama medborgare, vilket gör sitt märke på universitetet, deras samhällen och världen.

Historia Adelphi University

Se hur Adelphi har förvandlats till en kraftfull institution.

Adelphi University rötter återfinns till 1863 och grunden för Adelphi Academy, en privat förberedande skola i Brooklyn, New York. Akademin var införlivad 1869 och dess styrelse var skyldig att inrätta en första klass institution för den bredaste och mest grundliga utbildningen och att göra sina fördelar så tillgängliga som möjligt för det största antalet av vår befolkning. Skolan fick snabbt ett rykte för sin innovativa läroplan, särskilt i fysisk kultur och tidig barndomsutbildning.

Utnämningen av Charles H. Levermore, Ph.D., som chef för akademin år 1893, var ett viktigt ögonblick i Adelphis historia. Realiserar staden Brooklyn var utan en liberal arts college, utnyttjade Levermore möjligheten att etablera Adelphi College. Genom ansträngningarna av Timothy Woodruff, före detta chefsguvernör i New York State och framtida president för Adelphis styrelse, Adelphi College, med 57 studenter och 16 instruktörer, beviljades ett stadga-ett av de tidigaste stadgarna som beviljades till ett collegiate college av Regeringsstyrelsen i staten New York den 24 juni 1896. Härefter utgick grader förseglingar av Adelphi College och University of the State of New York och undertecknades av kollegierna och av kansler och sekreteraren vid universitetet. Under de kommande 25 åren förblev akademin intakt men ännu skild från kollegiet.

Under de närmaste 100 åren växte Adelphi och förändrades väsentligt. År 1929 blev Adelphi University den första privata, coeducational institutionen för högre utbildning på Long Island. Sedan dess har mer än 100 000 studenter gått igenom våra dörrar och lämnat sitt varumärke på universitetet och världen bortom.

Idag är Adelphi blomstrande. Våra högskolor och skolor inkluderar College of Arts and Sciences; Gordon F. Derner Psykologiska skolan; Honours College; Robert B. Willumstad Business School; Ruth S. Ammon School of Education; Skolan för omvårdnad; Skolan för socialt arbete; och College of Professional and Continuing Studies. Vi har förnyat vårt akademiska samhälle och investerat i vår framtid. Vår fakultet leder vägen för att våra studenter får den finaste utbildningen i regionen och att Adelphi fortsätter att fungera som en viktig resurs till våra lokalsamhällen. När vi förvandlar vår strategiska plan till en vision för vår framtid har campusgemenskapen kommit ihop för att uppnå gemensamma mål med fokus på stipendium och studentprestation.

Medan universiteten runt om i landet har eliminerat fakulteten har Adelphi anställt mer än 280 nya professorer sedan 2001. Nuvarande heltid och deltid fakultet totalt 956, med en student / fakultetskvot på 10: 1. För att säkerställa att våra forskare har de resurser som behövs för att nå sina mål har vi investerat miljontals dollar i infrastruktur. Vi har renoverat våra anläggningar; uppgraderade vår teknik och skapade smarta klassrum; dramatiskt förbättrade våra bibliotek - både anläggningar och samlingar; och investerat i ny utrustning, inklusive toppmoderna lasrar för två nya fysiklaboratorier, ett atomskanningsmikroskop och en kärnmagnetisk resonansmaskin för kemiprogrammet, nya pianon från Steinway

Forskare i hela universitetet gör betydande bidrag till sina discipliner. Under de senaste åren har Adelphi-fakultetsmedlemmar blivit erkända som Fulbright och Hartford Scholars, och har fått finansiering från National Endowment for Humanities, National Institutes of Health och National Science Foundation. Skolan för socialt arbete är ackrediterat för den maximala tid som ackrediteringsorganet beviljar. Faktum är att vår skola för socialt arbete reaccredited utan rekommendationer för förbättring av rådet för socialt utbildnings webbplatsutvärderingskommitté och skolans självstudiedokument så imponerade rådet att det nu används som modell i reaccreditationsutbildningar för Andra program.

För närvarande trivs nästan 8 000 studenter i våra klassrum, i våra program, på våra idrottsgrenar på huvudstadens Garden City och på centra på Manhattan, Hauppauge och Poughkeepsie. Våra studenter har gått på för att uppnå priser och nationellt erkännande för sitt stipendium, service och ledarskap.

Adelphi försöker också tjäna sin ort, stat och nation genom sin fakultets forskning och praktik. Stärkandet av band mellan de professionella skolorna och samhället. scenen av framstående kulturella händelser på sina campusar; och i huvudsak utbildningen av en generation av framtida ledare och informerade medborgare, yrkesverksamma och medlemmar i samhället.

Adelphi University Mission och Vision

Uppdragsbeskrivning

Vårt universitet omvandlar alla studerandes liv genom att skapa en distinkt miljö av intellektuell rigor, forskning, kreativitet och djupt samhällsengagemang på fyra fokusområden: konst och humaniora, STEM och samhällsvetenskap, yrken och hälsa och välbefinnande.

Syn

Vi kommer att bli en nationellt respekterad ledare - en standardbärare - för att omdefiniera det praktiska och personliga värdet av utbildning för studenter, hjälpa dem att definiera sin framgång i klassrummet, på campus, i karriär och samhällen och därutöver.

värden

Vi styrs av sex kärnvärden som exemplifierar vilken typ av gemenskap vi vill skapa:

 1. Akademisk excellens
 2. Kreativitet och innovation
 3. Gemenskap och samarbete
 4. Global medvetenhet och mångfald
 5. Respekt för individen
 6. Sanning och integritet

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Adelphi University

Den deltid Online Master of Social Work (MSW) -programmet som erbjuds av Adelphi University School of Social Work blandar övertygande teoretisk studie och utbildning i ve ... [+]

Hög efterfrågan grad: Kombinera din önskan att göra skillnad med en avancerad socialt arbete grad att bli en kvalificerad professionell inom ett växande område.

Den deltid Online Master of Social Work (MSW) -programmet som erbjuds av Adelphi University School of Social Work blandar övertygande teoretisk studie och utbildning i verkligheten för att förbereda studenterna för olika möjligheter och givande karriärer på ett viktigt och expanderande område.

Heltidsfakulteten levererar personlig instruktion i ett bekvämt onlineformat - med erfarenheter på campus på två gånger per år. Du drar nytta av en högkvalitativ utbildning av hög kvalitet med flexibilitet för att balansera alla dina skyldigheter.... [-]

Amerikas förenta stater Garden City
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

MA

Adelphi University

Online Master of Arts i konstutbildningsprogrammet som erbjuds av Adelphi University Ruth S. Ammon School of Education blandar kreativ praxis och samtida pedagogiska till ... [+]

Bygg din kreativa undervisningsröst och lär dig att inspirera en framtida generation av artister.Online Master of Arts i konstutbildningsprogrammet som erbjuds av Adelphi University Ruth S. Ammon School of Education blandar kreativ praxis och samtida pedagogiska tillvägagångssätt för att förbereda studenterna att bli framgångsrika konstlärare som odlar de rika förbindelserna ungdomar kan göra genom konst.Expertfakulteten tillhandahåller mycket personlig kurser med unik hybridplanering, vilket gör det möjligt för eleverna att ta kurser på nätet medan de fyller personligt fältarbete i K-12 klassrum. Få den praktiska konstnärliga lärarupplevelsen och karriärplaneringsstöd du behöver bli en skicklig konstpedagog.Vi är väl förberedda för att hjälpa dig att utforska rollen som konst i utbildningen genom meningsfulla fältarbeten och studentundervisningsmiljöer oavsett var du bor i staten New York.MA i Art Ed studenter examen förberedd för New York State visuell konst undervisning certifiering och att bli kreativa konstpedagoger i en rad inställningar som inkluderar:GrundskolorGymnasierGymnasiumKommunal skolaPrivatskolorCharter skolorHögskolor och universitetmuseerCampsAfterschool-programGemenskapsbaserade programKonststudiorVem kan dra nytta av... [-]
Amerikas förenta stater Garden City
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Adelphi University

Online Master of Arts i utbildnings teknik grad (MA i EdTech) erbjuds genom Ruth S. Ammons utbildningsskola vid Adelphi University är byggd för att: utrusta dig med den r ... [+]

Lär dig hur man utnyttjar tekniken för att engagera eleverna överallt och förbereda sig för karriärmöjligheter inom ett växande område.

Online Master of Arts i utbildnings teknik grad (MA i EdTech) erbjuds genom Ruth S. Ammon School of Education vid Adelphi University är byggd för att:

Utrusta dig med den rätta blandningen av praktisk träning, datorprogrammering och kunskap om undervisning och lärande du behöver för en framgångsrik karriär i dagens pedagogiska tekniklandskap.Hjälpa dig att hugga din egen väg i ett växande område som erbjuder olika möjligheter både inom utbildning och näringsliv.

För att säkerställa programmets relevans i den verkliga världen utvecklade vi den från grunden med input från e-lärande industriproffs och akademiker över discipliner. Dessutom uppdaterar vi Online MA i EdTech läroplan årligen med speciella ämne kurser, vilket ger studenter kontinuerlig exponering för nya trender i en snabbt utvecklande disciplin.... [-]

Amerikas förenta stater Garden City
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska

MSc

Adelphi University

Online Master of Science i Nutrition erbjuds av Adelphi University College of Nursing och folkhälsa ger dig den vetenskapliga kunskapen och pedagogiska uppgifter du behöv ... [+]

Utnyttja din passion för hälsa och välbefinnande för att dra nytta av karriärmöjligheter inom ett växande område.

Online Master of Science i Nutrition erbjuds av Adelphi University College of Nursing och folkhälsa ger dig den vetenskapliga kunskapen och pedagogiska uppgifter du behöver för att effektivt främja hälsa, förebygga sjukdom och fördjupa din karriär.

För att hjälpa dig att maximera din utbildningsinvestering erbjuder vi en strömlinjeformad läroplan som koncentrerar dig på kompetenser som både återspeglar den senaste nutritionvetenskapliga forskningen och anpassar sig till nuvarande yrkesmässiga möjligheter.

Vårt snabba, flexibla, 100 procent online MS i Nutrition-program hjälper dig att balansera alla dina skyldigheter och förbereder dig snabbt för olika möjligheter inom ett växande område.... [-]

Amerikas förenta stater Garden City
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Adelphi University

Lär av det bästa: Våra akutsledande professorer är passionerade pedagoger, forskare och utövare som har varit på framsidan för många av våra nationers värsta katastrofer. ... [+]

Lär av det bästa: Våra akutsledande professorer är passionerade pedagoger, forskare och utövare som har varit på framsidan för många av våra nationers värsta katastrofer.

Online Master of Science i Emergency Management (MS i EM) ger dig den praktiska breda kunskapen och toppmodern träning som akutförvaltare behöver effektivt leda till dagens alltmer komplicerade, tvärvetenskapliga akuthanteringsmiljö.

Vårt avancerade läroplan erbjuder avancerad träning i planering av alla faror, ett tillvägagångssätt som gäller inom olika discipliner och organisationer. Kurser utvecklas och lärs ut av Adelphi University fakultetsmedlemmar, många med erfarenhet av att hantera stora planerade och oplanerade händelser, inklusive presidentsbesök, globala möten, terrorattacker, hälsofordon, luftfartssituationer och naturkatastrofer.... [-]

Amerikas förenta stater Garden City
September 2019
Engelska
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Address
1 South Ave
NY 11530 Garden City, New York, Amerikas förenta stater
Webbplats