Akron University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Göra elevernas karriär redo och ansluten

College of Business Administration (CBA) grundades som en professionell högskola vid universitetet i Akron 1953. Idag har vi skiljt oss ut som en nationellt rankad och globalt erkänd institution för att utveckla affärsfolk och ledare.

Professionella investerade områden

Vårt aktiva affärsnätverk skiljer oss verkligen från varandra. CBA-studenter ansluter sig direkt till ett affärsnätverk med 25 000 studenter - 400 + i toppchefer. Mer än 270 yrkesverksamma är särskilt anslutna till CBA genom service på rådgivande styrelser som träffas regelbundet för att ge expertis och vägledning om läroplanbeslut och strategisk inriktning. Rådgivande styrelseledamöter hjälpte till att utveckla våra marknadsrelevanta grundutbildningar och effekta doktorandprogram som främjar studenternas karriär. Rådgivande styrelsemedlemmar ger också sina organisationer praktikplatser och samarbeten, projekt och tävlingar till CBA-studenter varje år.

Studenter för professionell utveckling

Robust, karriärfokuserad professionell utveckling och praktiska inlärningsmöjligheter - från hundratals praktikplatser till projekt i realklassen - skiljer CBA från andra institutioner. Vårt program för utvecklingsbeteckning för EDGE erbjuder dussintals möjligheter till undervisning varje termin som tar lärande bortom klassrummet och placerar elever på vägen mot karriärberedskap. Genom dessa kan studenter nätverka med proffs som är aktiva i våra rådgivande styrelser. Dessa ansträngningar hjälper till att säkerställa att eleverna är karriärklara och anslutna när de tar examen. Från och med 2019 kommer vår personal för professionell utveckling att hysas i ett nytt $ 5,2 miljoner professionellt utvecklingscenter som kommer att föra samman alla CBA: s professionella utvecklingsresurser på ett centralt läge.

Fakulteten undervisar i CBA - Inte lärarassistenter

Vårt uppdrag att se till att våra studenter tar examen Karriärklar och anslutna drivs av våra högt kvalificerade och passionerade instruktörer. Medan våra CBA-professorer utför kvalitetsstudier, instruerar de också studenter på heltid, ofta i modernaste anläggningar och lärande laboratorier. De samarbetar ofta med yrkesverksamma i området och samarbetar med dussintals företag varje termin för att söka projekt i verkligheten som ger praktiska inlärningsmöjligheter och kopplar samman klassrum till styrelserum.

Uppdraget från College of Business Administration

Medan College of Business Administration (CBA) grundades som en professionell högskola vid University of Akron (UA) 1953, erbjöds företagsklasser först vid UA 1916, nästan 100 år sedan!

Historiskt har vårt fokus varit på att ha starka program och erfarenheter för att locka kvalitetsstudenter och fakulteter. Idag kvarstår detta fokus när vi utför vårt uppdrag:

Att förbereda våra studenter på att bli kompetenta och ansvarsfulla företagare och ledare. Detta uppdrag styrs av tron att affärsverksamhet är en tillämpad, global disciplin, som återspeglas i våra omfattande partnerskap med näringslivet genom många rådgivande styrelser, klassprojekt och praktikplatser, samt genom olika inlärningsmöjligheter.

135167_pexels-photo-3184465.jpeg

Gå på en nationellt rankad affärsskola med dubbel ackreditering

Rankingorganisationer erkänner regelbundet våra program och den allmänna kvaliteten på upplevelserna i College of Business Administration (CBA).

Rangordningar - Graduate Program

CBA: s forskarutbildningar har inkluderats i The Princeton Review: s lista över bästa affärsskolor varje år sedan 2005. Skolor erkänns på grundval av högkvalitativa akademiska program och de positiva åsikter från studenter, som betygsätter och rapporterar sina erfarenheter på campus.

Bloomberg Businessweek har rankat MBA-programmet på deltid bland nationens bästa. Dessa rangordningar baseras på mått på studenttillfredsställelse, akademisk kvalitet och resultat efter avläggande av examen, till exempel anställning.

US News och World Report har rankat CBA: s MBA-program bland de bästa MBA-programmen på deltid i USA. Rangordningarna är baserade på en genomsnittlig poängbedömning, liksom fyra studentrelaterade faktorer - den genomsnittliga GMAT-poängen, genomsnittlig grundexamen GPA , års arbetslivserfarenhet för studenter som går in i programmet och andelen studenter i programmet som deltar på deltid.

CEO Magazine har rankat vår MBA som ett Tier 1-program. Baserat på programkvalitet och studentens framgång.

Rangordningar - Grundutbildningar

Businessweek har rankat vår grundutbildning som en av de bästa i USA under sex år i rad. Businessweek baserar rankningarna på programmens akademiska kvalitet, utbildningsresultat för studenter, rekryterartillfredsställelse och nio mått på studenttillfredsställelse.

US News och World Report har rankat CBA som ett av landets bästa grundutbildningsprogram. Denna ranking baseras enbart på peer-bedömning. US News undersöker dekaner och högre fakulteter vid varje grundutbildningsprogram som är ackrediterat av AACSB International och ber dem betygsätta kvaliteten på alla program som de var bekanta med.

Dubbel ackreditering av AACSB

Sedan 1966 har CBA ackrediterats av AACSB International, som är kännetecknet för spetskompetens inom ledarutbildning och representerar den högsta prestationen för handelshögskolor över hela världen. Mindre än 6 procent av världsskolorna i världen - 716 av 13 000 - har uppnått detta erkännande. Dessutom är CBA en av endast 181 handelshögskolor som har uppnått ytterligare specialiserad ackreditering för sina redovisningsprogram.

Skolorna är ackrediterade baserade på 21 standarder för fakultetens kvalifikation, strategisk hantering av resurser, samverkan mellan fakulteten och studenter, samt ett åtagande att ständigt förbättra och uppnå lärandemål i examensprogram.

Ackreditering bekräftar CBA: s åtagande till kvalitet och ständiga förbättringar. Det garanterar våra blivande studenter, studenter, akademin och vårt samhälle att högskolan:

 • Hanterar sina resurser för att uppnå vårt uppdrag att förbereda kompetenta och ansvarsfulla affärsfolk och ledare.
 • Främjar affärs- och ledningskunskap genom fakultetsforskning och stipendium.
 • Det ger högkvalitativ undervisning och aktuella läroplaner.
 • Odlar meningsfulla interaktioner mellan våra studenter och fakulteten.
 • Tillverkar akademiker som har uppnått specifika lärandemål inom vårt ämne.

Välkommen internationella studenter och sökande

Högskoleprogrammen University of Akron College of Business Administration (CBA) har en rik tradition för att anmäla studenter från hela världen. Varje år har vi studenter som representerar över 30 länder som tar affärsklasser och har haft mer än 50 Fulbright-studenter under de senaste 15 åren. Våra fakultetsmedlemmar har också olika bakgrunder, inklusive branscherfarenhet, och kommer från många länder. Vi uppskattar den insikt som en mångfaldig befolkning erbjuder.

Internationella studenter har vissa steg att vidta för att bli antagna till och framgångsrikt utföra i ett CBA Graduate-program. Vi har skapat den här sidan för att tillhandahålla länkar till viktiga steg och annan användbar information för studenter utanför USA. Det kommer att vara avgörande för dig att läsa de sidor som är länkade på denna sida för att säkerställa att din ansökan behandlas smidigt så att du kan börja planera att gå med oss i Akron!

University of Akron Graduate School behandlar ansökningar och godkänner antagningar för alla forskarutbildningar på campus. Information specifikt för internationella studenter samlas på en del av webbplatsen, inklusive Visa pappersarbete (I-20) och obligatorisk sjukförsäkring.

Innan du anländer till Akron

Internationella studenter kan ordna att värdfamiljer hjälper dem vid ankomst genom att kontakta Global Ties-Akron. Övrig information om visumstatus, ankomst till Akron och vad du ska ha med dig finns från Center for International Students and Scholars.

De flesta University of Akron-kontor är stängda på lördag och söndag, så studenter som anländer till området på helgen kommer att behöva ordna ett hotell eller värdfamilj innan de kommer till Akron. Transport finns tillgängligt från Cleveland Hopkins International Airport eller Akron Canton Airport.

Den första arbetsdagen (måndag till fredag) bör du besöka Center for International Students and Scholars för att ta hand om alla viseringar, försäkringar och diverse krav för nya studenter. Efter det bör du besöka vårt kontor.

Kontakta oss innan du lämnar ditt land för att schemalägga ett rådgivande möte.

Bor i Akron

Många studenter och studenter har kommenterat de prisvärda bostäderna i Akron samt det stora utbudet av kultur- och underhållningsplatser som finns i nordöstra Ohio. Campusbussar och stadsbusssystemet erbjuder transport inom regionen så att studenter kan ta sig runt utan bil.

Bostäder i Akron

Hus utanför campus

Det finns många lägenheter och lägenheter nära campus som erbjuder studentbostäder. Det finns ett nummer i närheten av College of Business Administration. Eftersom de flesta av våra personliga forskarutbildningar erbjuds på kvällen tycker många studenter att lägenheter nära CBA är att föredra. Du kan kontrollera avstånd till CBA-adressen på 259 S. Broadway, Akron, OH 44308.

Hus på campus

De flesta bostäder på campus är för studenter. Några bostadshus accepterar doktorander.

Att ta sig runt nordöstra Ohio

University of Akron Roo Express Shuttle tillhandahåller service på campus och i det närliggande samhället för UA-studenter, fakulteter och personal med giltigt universitetsidentifiering - Zip Card. Gästerna kan också åka pendelbussen om de åtföljs av någon med ett ZipCard.

Akron Metro Bus-system erbjuder MetroZip som erbjuder studenter transport runt Summit County gratis på alla vanliga tunnelbanor genom att dra ett zip-kort. Detta är tillgängligt för studenter, lärare och personal. SCAT-tjänster är undantagna från detta program.

Du kan också ta en tunnelbuss till Cleveland för endast 4 $. Vanlig biljettpris är $ 5, med $ 1 rabatt med ditt Zip-kort. Northcoast Express Service till Cleveland erbjuder två rutter med ursprung i Akron-området, tjänsten är endast vardagar och går tidigt på morgonen och sent på eftermiddagen.

Tunnelbanan fungerar inte på vissa helgdagar.

Res runt USA

För mer avlägsna resor i USA finns Greyhound-busstjänst från Akron och Amtrak järnvägstjänst är tillgängligt från Cleveland eller Alliance. Det finns också en mängd biluthyrningsbyråer i Akron. Akron Canton Airport och Cleveland Hopkins International Airport ger tillgång till ett antal flygbolag.

The Changing Seasons - Vad man ska ha på sig och hur man förbereder sig

University of Akron har tre semestrar hösten som börjar i augusti (sommar) och slutar i december (vinter), våren som börjar i januari (vinter) och slutar i maj (våren) sommar som börjar i maj (våren) och slutar i augusti (sommar). Detta innebär att om du flyttar till Akron för att studera kommer du att uppleva två säsonger varje termin och måste ha en garderob som täcker alla säsonger. De flesta studenter klär sig i affärslös kläder för att delta i klassen om de inte gör en presentation i vilket fall de klär sig i professionella kläder. Det finns många evenemang, aktiviteter och platser att njuta av i Akron och nordost Ohio.

135168_pexels-photo-3184302.jpeg

Stipendier, arbete, möjligheter till ekonomiskt stöd och kostnader

Till stöd för akademisk expertis erbjuder både University of Akron och College of Business Administration ett brett utbud av stipendier och andra möjligheter att hjälpa studenter i deras utbildningsuppdrag. Dessa stipendier tillhandahålls av företag, stiftelser, professionella organisationer, fakulteter, studenter och andra individer.

Federal Work-Study Program

Federal College Work-Study finansiering är tillgänglig för doktorander. Du bör skicka in ett FAFSA-formulär och kolla vid universitetet för Akron för finansiellt stöd för studenter för mer information eller titta på behörighetsinformation.

College of Business Administration Stipendier

Varje år tilldelar College of Business Administration mer än 100 forskar- och grundutbildningar till både nuvarande CBA-studenter och inkommande nybörjare.

Universitetsstipendier

University of Akron erbjuder stipendier specifikt för CBA-majors.

Externa stipendiemöjligheter

Universitetet erbjuder stipendier utanför högskolan som görs tillgängliga av olika externa organisationer.

Studentanställning

Studenter kan hitta anställningsmöjligheter på eller utanför campus. Internationella studenter är begränsade till anställning på campus om de inte deltar i ett praktikprogram.

praktikplatser

Doktorander är begränsade till praktikmöjligheter som återspeglas i utskrifter som en kredit / ingen kreditklass. Det finns begränsade samarbetsalternativ för doktorander.

UA ARMY ROTC-stipendium

Stipendiemöjligheter finns tillgängliga för kvalificerade College of Business doktorander genom Army ROTC vid University of Akron. Genom detta stipendium kan du få pengar för skol- och levnadskostnader plus ledarskapsutbildning i världsklass. Deltagande i Army ROTC innehåller:

 • Stipendiepengar för att täcka undervisning och avgifter, böcker och några levnadskostnader
 • Ledarskapsträning
 • Unika erfarenhetsutbildningar
 • Pathway till karriärer i det militära och civila livet

Vi välkomnar möjligheten att berätta mer om Army ROTC vid University of Akron. Kontakta forskarskolan för att prata med en stipendirådgivare.

Antagningsprocess

Examensbevis: COVID-19-svar

Med hänsyn till omständigheterna och händelserna kring COVID-19-pandemin kommer College of Business Administration att tillämpa en helhetssyn på examen antagningar till UA för läsåret 2020-21. I denna miljö är det omöjligt att ignorera externa faktorer som påverkar individuella omständigheter och liv. Många hittar sina jobb och karriärer under övergång och College of Business Administration vill ge så mycket flexibilitet som möjligt till alla studenter som beslutar sent på året att gå på forskarskolan vid UA. Som ett resultat kan varje sökande begära att avstå från det standardiserade kravet på antagningstest. Sökande kan välja att inkludera dessa poäng, men tester kommer inte att krävas.

Från och med 22 maj avstår CBA Ansökningsavgift för sökande hösten 2020.

Slutför antagningsprocessen

Som student som skickar in antagningsmaterial är det viktigt att du skickar in allt som krävs och i tid. Materiallistan nedan visar kraven. En forskarutbildningskommitté granskar allt ansökningsmaterial som erhållits för alla kandidatprogram för College of Business Administration (CBA).

University of Akron Graduate School övervakar antagningar för alla forskarutbildningar. De tillhandahåller en obligatorisk online-ansökningsprocess. Studenter kan skicka in obligatoriska formulär via online-applikationssystemet Objekt som inte tillhandahålls i onlinesystemet före inlämning kan skickas till Graduate Programs in Business Office. När en ansökan har lämnats in och utskrifter lämnats, skickar Graduate School din ansökningsinformation till CBA Graduate Programs Office (College of Business Administration, Room 412, Akron, OH 44325-4805) för granskning.

Tidsfrister - Inhemsk och internationell

Inhemska studenter

 • Höstterminens start - 1 augusti
 • Vårsemesterstart - 1 december
 • Sommarsemesterstart - 1 maj
 • Lördag MBA - Endast höststart - 1 augusti

Internationella studenter

Graduate School rekommenderar att du ansöker sex månader före semesterstart där du planerar att påbörja studierna. CBA rekommenderar att du ansöker senast följande datum:

 • Höst - 15 juni
 • Våren - 15 oktober
 • Sommar - 15 mars

Online och postade ansökningsmaterial

För att ansöka måste du fylla i en online-applikationsdel och skicka vissa material via posten eller via e-post till gradcba@uakron.edu inom tidsfristen.

Följ alla följande steg för att tillämpa.

Steg 1: Fyll i online-applikationen, som inkluderar:

 • Ansökningsblankett
 • Ansökningsavgift Avgavs för sökande hösten 2020
 • 45 dollar för inhemska studenter avstod för hösten 2020-sökande
 • 70 $ för internationella studenter Väntade på hösten 2020-sökande
 • Anmälningsavgift på 45 $ Avgavs för sökande under hösten 2020

Steg 2: Skicka eller maila följande till gradcba@uakron.edu

 • Minst 2 rekommendationsbrev (dela denna länk med dina rekommendationer)
 • Din nuvarande CV
 • Uttalande av syfte som beskriver din berättelse. Beskriv vad som motiverar dig att fortsätta examen och vilka egenskaper som kommer att leda till din framgång. Om du ansöker om lördagens MBA tvärvetenskapliga koncentration, ange ditt intresse för lördag MBA i första stycket.
 • Officiella transkript. Alla utskrifter måste skickas till forskarskolan. Studenter kan skicka inofficiella kopior till gradcba@uakron.edu för antagningsändamål, men ett officiellt transkript måste presenteras eller skickas till Graduate School i Leigh Hall-byggnaden.
 • Standardiserade testresultat. Inofficiella kopior kan skickas till gradcba@uakron.edu för antagningsbehandling.
 • GMAT (skicka en kopia av dina resultat). Begäran om att få den officiella kopian skickas till universitetet i Akron antingen vid testet eller efter. Graduate Admission Committee (GAC) föredrar att de sökande har en lägsta GMAT-poäng på 500. För de sökande med poäng något under denna nivå är det möjligt att lämna in en framställning till antagningskommittén med begäran om preliminär antagning.
 • Andra standardiserade tester. Studenter som har tagit GRE, MCAT, PCAT, LSAT eller CAT kan begära övervägande för antagning baserat på dessa poäng. Studenter som tillhandahåller CAT förväntas ge poäng på 90% eller högre. Om en student ännu inte har tagit ett test föredras GMAT. Gemensamma företag / lagstudenter kan begära att School of Law vidarebefordrar allt pappersarbete till CBA och Graduate School. Se ansökningsprocessen för Joint Degree för mer information.

Studenter med en magisterexamen, doktorsexamen eller jurisdoktor från ett amerikanskt universitet kan begära antagning baserat på en avancerad examen. En students övergripande ansökan kommer att granskas och GAC förbehåller sig rätten att kräva GMAT för antagning.

Sökande kan begära GAC för att avstå från GMAT, GRE eller andra standardiserade tester, om de har uppnått tre års yrkesansvar, efter avslutad kandidatexamen från ett ackrediterat universitet. På ansökan kan du skicka in vårt onlineformulär för ansökan om testavvikelse. Beslutet att avstå från kommer att ses över under granskningen av GAC.

Studenter med mindre än tre års arbetslivserfarenhet kan begära undantag baserat på vårt COVID-19-svar. Sökande bör nämna COVID-19-undantaget under "ytterligare information" på vår online-ansökningsformulär för testavvikelse.

College of Business Administration erbjuder i allmänhet inte en sökande antagning utan en standardiserad testpoäng. Om du har en examen utan företagsekonomi och ännu inte har tagit ett standardiserat test, kan du registrera dig som en icke-examen student, vilket gör att du kan ta upp till nio (9) poäng timmar av kurser i Gateway eller Foundation medan du förbereder dig för ditt standardiserade test. Observera dock att examenssökande studenter har prioritet för att anmäla sig till klasser. Detta alternativ som inte är examen är begränsat till inhemska studenter.

Språkkrav

Duolingo English Test tillåts tillfälligt istället för TOEFL-person.

2 mars 2020 - Med tanke på nedläggningen av testcentra i områden som drabbats av utbrottet av coronavirus (COVID-19) har universitetet i Akron godkänt användningen av Duolingo English Test (DET) för att demonstrera engelska kunskaper. DET kommer att accepteras i stället för den personliga TOEFL och IELTS till och med den 31 mars 2020 Sökande kommer att behöva få en DET-poäng på 115 eller högre för att tillfredsställa vårt färdighetskrav för examen antagningar.

Vi kommer att fortsätta att övervaka situationen noga och kommer att göra ytterligare överväganden som motiverade. Tack.

Internationella studenter, och till och med vissa fastboende, förväntas visa bevis på kunskaper i engelska. Detta kan göras genom att tillhandahålla acceptabla poäng på Testet av engelska som främmande språk (TOEFL), International English Language Testing System (IELTS), eller genom tester tillgängliga vid University of Akron English Language Institute (ELI). De som inte uppfyller de förväntade lägsta poängen på 79 på TOEFL eller 6,5 på IELTS kan ansöka om villkorad tillträde till att studera engelska på UA-ELI.

 • TOEFL-lägsta poäng på 79 internetbaserat test eller 550 pappersbaserat test
 • IELTS lägsta poäng på 6,5 på IELTS

137761__SRA8472-16x10.jpg.jpg

Platser

Akron

Address
259 S. Broadway St.
Akron, OH

44325 Akron, Ohio, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Ackrediteringar

AACSB Accredited