Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Harold Lloyd Murphy Graduate School

Ditt beslut att fortsätta din utbildning är ett bevis på din önskan om att få en direkt inverkan på denna värld. Och om du vill undervisa morgondagens ledare, arbeta mot ett botemedel mot sjukdom eller bli ett sant ämne för policyändring, är ASU förpliktigad att ge dig de fakulteter, resurser och utbildning i världsklass du behöver för att lyckas.

Nu är det dags att hitta din framtid i forskning, rehabilitering, rådgivning, utbildning eller politik med avancerad doktorsexamen eller doktorsexamen från forskarskolan vid Alabama State University.

Visionen för forskarutbildning

Visionen för doktorandutbildningen är som följer: Att främja en synergistisk miljö för att stödja en transformations- och världsklass utbildningsutbildning vid Alabama State University.

Harold Lloyd Murphy Graduate School Mission

Murphy Graduate Schools grundläggande uppdrag är att (1) ge ledarskap för universitetets doktorand, pedagogisk specialist, magister- och certifikatnivå, post-baccalaureatexamen; (2) tjäna som campusövergripande förespråkar för framsteg av forskarutbildning; Och (3) övervaka standarder för excellens, rättvisa och rättvisa i alla examensprogram.

Alabama State University är ett student-centrerat, omvårdande, omfattande och mångsidigt offentligt historiskt svart universitet som har för avsikt att uppnå excellens inom undervisning, forskning och offentlig service. Universitetet uppfyller sitt uppdrag genom att främja kritisk tanke, konstnärlig kreativitet, yrkeskompetens och ansvarigt medborgarskap i sina elever. Genom att lägga till kunskapens kropp för att förbättra livskvaliteten genom forskning och upptäckt; Och genom att bidra till att främja staten och nationen genom genomtänkt offentlig service. Universitetet bibehåller examensbevis genom doktorsexamen, upprätthåller en akademisk och kreativ fakultet, toppmoderna faciliteter och en levande atmosfär där alla medlemmar i campusgemenskapen kan arbeta och lära sig i trevliga och givande miljöer. I överensstämmelse med sin försäkran om att ras, kön eller ekonomisk status hämmar intelligens, kreativitet eller prestation, erbjuder ASU en bro till framgång för dem som förbinder sig att förfölja byggstenarna med utveckling, fokus, uthållighet och belöning.

Platser

Montgomery

Address
915 S Jackson St
Montgomery, AL 36104
USA

36104 Montgomery, Alabama, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium