Albany State University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vision Statement

Albany State University kommer att bli ett världsklass omfattande universitet och en kraftfull katalysator för den ekonomiska tillväxten och utvecklingen av sydvästra Georgien. ASU kommer att erkännas för sin innovativa och kreativa leverans av utmärkta utbildningsprogram, brett samhällsengagemang och allmännyttiga tjänster samt kreativ stipendium och tillämpad forskning som alla berikar de olika valkretsernas olika valkretsar.

Uppdragsbeskrivning

Albany State University , en stolt medlem institution av University System of Georgia, höjer sin gemenskap och region genom att erbjuda ett brett utbud av akademiker, baccalaureate, associerar och certifikat program på sina huvudsakliga campus i Albany samt på strategiskt placerade gren webbplatser och online. Fördjupat till kompetens inom undervisning och lärande förbereder universitetet studenterna som effektiva bidragsgivare till ett globalt samhälle där kunskap och teknik skapar möjligheter för personlig och professionell framgång. ASU respekterar och bygger på sina institutionella föregångares historiska rötter med sitt engagemang för tillgång och ett starkt liberalt konstarv som respekterar mångfalden i alla dess former och ger alla studenter den grund som de behöver för att lyckas. Universitetets fakultet, personal, studenter och administratörer bildar strategiska allianser internt och externt genom kreativt stipendium, forskning och offentlig service för att främja samhällsekonomisk och ekonomisk utveckling, vilket leder till förbättrad livskvalitet för medborgarna i sydvästra Georgien och därutöver.

Riktlinjer

Aspire to Excellence

Albany State University kommer att sträva efter excellens i undervisning och lärande och blir därmed förstahandsvalet för studenter från sydvästra Georgien och erkänna som ett främsta södra regionaluniversitet.

Omfamna mångfald

Som en historiskt svart institution och ledd av en mycket varierad fakultet och personal, kommer Albany State University att omfamna mångfald i alla dess former - inklusive ålder, könsidentitet, ras och etnicitet, ursprungsland, religion, förmåga, sexuell läggning och veteranstatus - och försöka främja en liknande acceptans och firande av den mångfalden.

Utöka tillgången till högre utbildning

Som tillträdesinstitution kommer Albany State University att främja studenters framgång för alla genom att välkomna studenterna från olika nivåer av akademisk förberedelse, hålla kostnaderna låga, erbjuda flexibla klasstider och instruktionsformer och koppla höga studentförväntningar med exceptionell mentorskap, rådgivning och handledning.

Förhöj historiskt försvunna populationer

Albany State University kommer att känna igen och ta itu med de många utmaningarna som står inför afroamerikaner och andra studenter av färg, vuxenelever, första generationens studenter, studenter med låg socioekonomisk bakgrund och andra från underordnade populationer och utgör starka partnerskap med K-12, myndigheter , och samhällsuppdragsorganisationer för att öka tillgången och framgångsgraden.

Främja ekonomisk utveckling

Som en del av sitt engagemang för undervisning och lärande kommer Albany State University att främja den ekonomiska utvecklingen i Albany och i sydvästra Georgia genom att engagera sig i tillämpad forskning, anpassa sina resurser till stöd för identifierade behov, utveckla och förbättra akademiska program för att möta utvecklingsbehov och bilda breda strategiska partnerskap, leverera en utbildad personalstyrka och främja en känsla av entreprenörskap.

Platser

Albany

Address
College Drive,504
31705 Albany, georgien, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium