Anaheim University Online

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Anaheim University Är en banbrytande online institution för högre utbildning grundad 1996 med sina administrativa kontor i Anaheim, kalifornien. Anaheim University är ackrediterad av Distansutbildningskreditkommission (DEAC). Den UNIVERSITETGenom sin toppmoderna online ansikte mot ansikte lärmiljö, ger studenter till världen möjlighet att interagera med de mest kända experterna inom sina områden, så att de både kan vidareutveckla sin kunskap och fördjupa sina yrkeskunskaper i en Användarvänlig och interaktiv miljö. Anaheim University Erbjuder online-program på engelska lärarutbildning, företagsekonomi, internationell verksamhet, hållbar förvaltning, entreprenörskap och filmskapande.

Anaheim University Är engagerad i sitt motto, "Studerande Första, Alltid." Du och dina bästa intressen är vårt första bekymmer. Vårt mål är att ge studenter runt om i världen ett tillfälle att få en högkvalitativ utbildning samtidigt som de främjar sin karriär. Prisvärd undervisning gör det möjligt för eleverna att betala kursen med kursen medan de går igenom programmet, vilket gör det möjligt för många att göra examen utan skuld eller studielån.

Mission

Anaheim University grundades som en unik, innovativ och hållbar institution för högre utbildning för att tillgodose de pedagogiska behoven hos en mångsidig och global studentkår genom akademiska program av högsta kvalitet. Med anknytning till en studentcentrerad filosofi gör Anaheim University högre utbildning tillgänglig för kvalificerade studenter över hela världen genom både online och campusstudier.

Anaheim Universitetsmål

Anaheim University har utformats för att vara en global institution med ett mångkulturellt perspektiv med program som är utformat för att tillgodose behoven hos sin mångsidiga studentpopulation, och utnyttjar möjligheterna med hjälp av de senaste tekniska innovationerna. För att uppnå detta har Anaheim University följande mål:

  • Excellence av akademisk inriktning genom vägledning och expertis av dedikerade fakulteten
  • Utnyttjande av ny och pålitlig teknik
  • Utnyttjande av teknikbaserade inlärningsresurser
  • Möta studerandes pedagogiska behov genom att erbjuda undervisningsprogram som annars inte är tillgängliga för de studerande på grund av tillgång, kostnad eller arbetsschema
  • Tillhandahållande av en instruktionsmiljö där eleverna kan ta aktiva roller i sina inlärningsprocesser
  • Stöd till en akademisk miljö där lärare kan leverera högkvalitativa utbildningsprogram
  • Regelbunden kurs- och programbedömning och utvärdering för att säkerställa läroplanens kvalitet

Platser

USA Online

Address
1240 S. State College Blvd.
92806-5150 USA Online, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium