Anna Maria College

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Anna Maria College är en privat, Samskolan institut som grundades 1946 av systrarna i Saint Anne. Med en årlig inskrivning av 1500 studenter, kollegiet stolt över att ge en värdebaserad, inriktad på tjänsten de fria konsterna. AMC har vuxit att erbjuda en mängd olika grund majors, liksom många graduate och certifikatprogram, både på marken och på nätet. Den lilla student-fakulteten förhållande möjliggör en mycket personlig erfarenhet av lärande, medan den blygsamma klassen och campus storlek möjliggör optimal studentengagemang. Kollegiet erbjuder 13 Division III NCAA athletic program för män och kvinnor. AMC: s campus ligger bara några minuter från Worcester, MA på 192 tunnland i Paxton.

Studenter vid Anna Maria College får ett professionellt inriktade, de fria konsterna i linje med akademins katolska identitet och värderingar.

AMC utmärker sig genom sin karriär-orienterade de fria konsterna, tillgängliga och lyhörda lärare, små klasser, och en mängd samverkande fritidsaktiviteter, inklusive Division III friidrott. Populära majors inkluderar straffrätt, brand vetenskap, musikterapi, omvårdnad, socialt arbete och sport management.

AMC erbjuder en Honors Program, liksom många och unika studera utomlands möjligheter. Anna Maria College är också medlem i högskolelagen Consortium of Central Massachusetts, en grupp av 12 högskolor som gör att studenter att korsa register utan extra kostnad.

Mission & Värderingar Anna Maria College, en katolsk institution för högre utbildning, erkänner sin skyldighet att tjäna dess omedelbara gemenskap, Commonwealth of Massachusetts, nationen och världen genom att tillhandahålla utbildning, bevarande av lärande och sponsring av forskning.

Rotad i den romersk-katolska traditionen av högre utbildning, är Anna Maria College underhållas och drivas i enlighet med värdena för den judisk-kristna traditionen och i linje med de ideal dess foundresses, systrarna av Saint Anne. Dessa ideal, som avspeglar utvecklingen av den totala människan, även innefatta öka tillgången till utbildning av god kvalitet, utbildning innovation och respekt för praktiska färdigheter.

Speciellt ser Anna Maria College sitt uppdrag vara att främja i sina studenter intellektuella engagemang, karriär förberedelse, social medvetenhet, engagemang för rättvisa och fred, religiösa och moraliska känslighet och en livsstil som kan upprätthålla dessa inom balans.

Dessutom har kollegiet förbundit sig att vårda utvecklingen av en känsla av respekt för sig själv och för andra, liksom en känsla av ansvar gentemot samhället och världen.

För att åstadkomma detta uppdrag, erbjuder kollegiet sina studenter ett program integrera en liberal arts utbildning och stark karriär förberedelser. Till dess doktorander, erbjuder kollegiet en utbildning främja höga krav på personlig utveckling och yrkesmässiga prestationer, liksom en mogen känsla av ansvar.

Vid fullgörandet av sin roll som en institution för högre utbildning, inte Anna Maria College inte diskriminera på grundval av rättsligt Skyddad kategori i förvaltningen av sin utbildningspolitik, invandringspolitiken, stipendier, låneprogram och andra College administrerade program.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se skolans Masterprogram » Se Magisterexamen » Se Kandidatexamen » Se Humanistiska kandidatexamina » Se 1-åriga MBA:er » Se Kandidatprogram »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Magister I Rådgivning Och Psykologi

Campusstudier Heltid 3 terminer September 2018 Amerikas förenta stater Worcester

Detta program erbjuder ett varierat utbud av kurser som syftar till att förbereda studenten för att fungera i en mängd olika psykiska organ. Den är inte avsedd för personer vars karriär fokus är lärorikt rådgivning i skolmiljö, inte heller detta program leder till licensieringen. [+]

Detta program erbjuder ett varierat utbud av kurser som syftar till att förbereda studenten för att fungera i en mängd olika psykiska organ. Den är inte avsedd för personer vars karriär fokus är lärorikt rådgivning i skolmiljö, inte heller detta program leder till licensieringen. Tolv kurser med tre (3) termin timmar vardera krävs för examen. Detta inkluderar kurser i nio (9) krävs områden, tre (3) valbara kurser från antingen utbildning eller psykologi. Ett krav försvinner bara om kandidaten har avslutat motsvarande kurs arbete på detta område. En skriftlig omfattande undersökning krävs vid slutförandet av programmet.

Examensuppgifter

12-kurs (36 hp) 3-kredit praktik som krävs, är en del av 12-rätters sekvens.... [-]


Magister I Straffrättsliga

Campusstudier Heltid 3 terminer September 2018 Amerikas förenta stater Worcester

Anna Maria College inser att straffrättsliga yrkesverksamma inför ökande utmaningar som kräver kunskap och en förståelse för våra olika samhälle. Under årens lopp har Anna Maria College straffrättsliga program har förändrats med den nationella scenen, bidra till och leva inom några av de högsta akademiska normer inom området. [+]

Anna Maria College inser att straffrättsliga yrkesverksamma inför ökande utmaningar som kräver kunskap och en förståelse för våra olika samhälle. Under årens lopp har Anna Maria College straffrättsliga program har förändrats med den nationella scenen, bidra till och leva inom några av de högsta akademiska normer inom området. Eftersom straffrättsliga området har vuxit och utvecklats, så har våra program, som fortsätter att stå som modell för akademisk förändring och kvalitet. Samarbeten och partnerskap har låtit program för att ge utbildning och ledarskap utöver de traditionella klassrumsväggarna. Betoning på intellektuell engagemang karriär förberedelse, social medvetenhet och engagemang för fred och rättvisa är hörnstenar i våra program. Fakulteten har ett brett spektrum av utbildningsresultat och professionella erfarenheter i klassrummet. Lärare och studenter kommer tillsammans som en gemenskap av forskare och studerande att skaffa sig kunskap i en ständigt föränderlig fält och att utforska gränserna för denna kunskap genom forskning och analytisk tänkande. Anna Maria College utbildade straffrättsliga personal har ett engagemang för professionalism och kvalitet, och är medvetna om sitt ansvar för samhället.... [-]


Magister I Utbildning

Campusstudier Heltid 3 terminer September 2018 Amerikas förenta stater Worcester

En av de öppnings- program koncentration på Anna Maria College, grundat 1946, var utbildningen. Anna Maria College har erbjudit utbildare förberedelseprogram som godkänts av Institutionen för elementär och sekundär utbildning (DESE) sedan 1982. Dessa program är i linje med College uppdrag att främja intellektuell engagemang, karriär förberedelse, social medvetenhet, engagemang för rättvisa och fred, religiösa och moraliska känslighet, och en livsstil som kan upprätthålla dessa inom balans. De utbildningsprogram, har förbundit sig att vårda utvecklingen av en känsla av respekt för sig själv och för andra, och en känsla av ansvar gentemot samhället och världen. [+]

En av de öppnings- program koncentration på Anna Maria College, grundat 1946, var utbildningen. Anna Maria College har erbjudit utbildare förberedelseprogram som godkänts av Institutionen för elementär och sekundär utbildning (DESE) sedan 1982. Dessa program är i linje med College uppdrag att främja intellektuell engagemang, karriär förberedelse, social medvetenhet, engagemang för rättvisa och fred, religiösa och moraliska känslighet, och en livsstil som kan upprätthålla dessa inom balans. De utbildningsprogram, har förbundit sig att vårda utvecklingen av en känsla av respekt för sig själv och för andra, och en känsla av ansvar gentemot samhället och världen.

Partners i utbildning ... [-]

Masters I Industriell Och Organisationspsykologi

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Amerikas förenta stater Worcester

Industri / Organizational Psychology (I / O psykologi) är den snabbast växande karriär område som rapporterats av US Department of Labor. Mellan 2012 och 2022, är jobb inom detta område förväntas öka med 53%. [+]

Industri / Organizational Psychology (I / O psykologi) är den snabbast växande karriär område som rapporterats av US Department of Labor. Mellan 2012 och 2022, är jobb inom detta område förväntas öka med 53%. Ingångslönen för en avancerad nivå konsult under 2012 var $ 65.000. Medianvärdet årslön var $ 80.000.

Vad är arbetslivets psykologi?

Industriell organisation (IO) psykologi är det vetenskapliga studiet av arbetsplatsen. Stringens och metoder för psykologi tillämpas på frågor av avgörande betydelse för verksamheten, inklusive talent management, coaching, bedömning, urval, utbildning, organisationsutveckling, prestanda och balans mellan arbete och privatliv.... [-]