Aquinas Institute Of Theology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Drivs av den katolska tron och det dominikanska uppdraget utbildar Aquinas Institute Of Theology män och kvinnor att undervisa, prästa och leda. På Aquinas Institute sträcker sig din utbildning långt utanför våra klassrum. Vårt uppdrag är att skapa en gemenskap av forskare och en konversationsplats. Inte bara en teologiskola, du hittar en trovärdig, mångsidig trossamhälle och akademisk by som blomstrar här på Aquinas Institute.

Aquinas Institute Of Theology erbjuder olika program som strategiskt kombinerar stimulerande akademisk studie, gedigen pastoral förberedelse och praktisk fältutbildning med mentorer i departement och andlig bildning för lekstudenter. Som ett resultat är våra akademiker väl förberedda med utmärkta uppgifter för att tjäna kyrkans ineffektiva ledarskap.

Examensbevisprogrammen vid Aquinas Institute ger studenterna en möjlighet att komplettera sina studier eller ge dem ett specifikt fokus. Studenter får den expertis de behöver för riktade ministerier i kyrkan genom koncentrerade kurser och ett påskyndat format.

På Aquinas Institute skapar vi medvetet en akademisk miljö och trossamhälle som återspeglar den nuvarande ledarskapsvärligheten i vår kyrka idag. Våra lekstudenter kan studera vid sidan av de Dominikanska bröderna i en specifik form som lovade religiösa. Våra Dominikanska studentbröder kan studera tillsammans med andra från olika bakgrund och samhällsskikt. Vår vision gör det möjligt för studenter att lära av varandra på unika sätt och lära våra lekmän och Dominikanska bröder hur de ska uppfylla vår kyrkas uppdrag som medansvariga ledare.

Platser

St. Louis

Address
South Spring Avenue,23
63108 St. Louis, Missouri, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: