Arcadia – College of Health Sciences

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Arcadia University grundades 1853 och är Filadelfias globala universitet och en pionjär inom internationell utbildning. Det är ett högst rankat privat universitet som erbjuder kandidatexamen, magisterexamen och doktorsexamen. Förutom sex högskolor och skolor i USA har vi 10 centra och kontor runt om i världen. Varje år berikar vår fakultet och vår personal livet för våra 3 700 nuvarande studenter, 3 000 studenter utomlands och mer än 26 000 studenter.

Rangordningar och excellens

Arcadia University får kritiker från de kända källorna inom högre utbildning.

Topp regionala universitet i norr

Arcadia fick höga poäng i US News & World Reports 2019-utgåva av bästa colleges.

Bästa nordöstra högskolor

Arcadia är en av de enastående högskolorna och universiteten i nordost som rekommenderas av The Princeton Review.

Nationellt rankat i studier utomlands

För andelen studenter som deltar i utlandsstudier de senaste åren.

Gray Towers Castle

Grey Towers Castle är ett nationellt historiskt landmärke och citeras ofta av studenter som ett av de mest livliga minnen från sin tid på Arcadia.

Byggnaden slutfördes 1898 och var den arkitektoniska centrum för en egendom som ägs av William Welsh Harrison. 1929 köpte Arcadia University (då beläget i Jenkintown) Gray Towers av Harrisons änka och son. Klasser hölls i Jenkintown och Glenside fram till 1962 då universitetet överfördes helt till Grey Towers egendom.

Byggnaden inrymmer administrativa kontor för presidenten, provost och inskrivningshantering. Dess underbara rum på första våningen används för campusmöten och evenemang. Förstaårsstudenterna bor på övervåningen.

En distinkt global, integrerande, personlig inlärningsupplevelse

Vilka är de kärnvärden som gör Arcadia University unika - värdena som Arcadia säkerställer varje studentupplevelse?

Arcadia Promise bekräftar att eleverna kommer att ha en distinkt global, integrerande och personlig inlärningsupplevelse som förbereder dem att bidra och blomstra i en mångfaldig och dynamisk värld.

Global: Klassrummet och bortom

Ett globalt perspektiv

Arcadia University tror på att bygga ett samhälle av elever som är engagerade i det högeffekta lärande som uppstår med global erfarenhet som en del av en students akademiska karriär. Arcadias vision är att studenter - inklusive många som är den första generationen i sina familjer som går på college - ska ha förstahands kunskap om andra länder och deras kulturer genom att erbjuda program som:

 • Förhandsgranskningen etablerades 1994 för att introducera studenter för att studera utomlands genom att erbjuda globala upplevelser i ett av 17 länder.
 • Förstaårsstudien utomlands (FYSAE) började 2003 och har utvidgats till två semestrar.
 • Andraårsstudie utomlands (SYSAE) ger fler studenter möjlighet att studera utomlands.
 • Fakulteten i många discipliner har utvecklat Major Abroad-program (MAP), som kräver ett studieår utomlands.
 • College of Global Studies är internationellt erkänt för att ge studenter tillgång till över 130 program över hela världen.

Arcadias åtagande är att se till att våra studenter har möjlighet att få en global upplevelse. Vi gör detta genom att subventionera program, tillhandahålla en robust stipendium och stipendium och annat ekonomiskt stöd för att delta i ett av Arcadias centra eller program runt om i världen.

Detta ledarskap inom banbrytande programmering är anledningen till Institutet för internationell utbildning (IIE) rankar Arcadia University # 1 för den procentuella andelen studenter som deltar i en utlandsstudie erfarenhet av magisternivå skolor. Arcadia har rankats som nummer ett under de senaste nio åren.

136140_pexels-photo-1438072.jpeg

Integrativt: Använd det du lär dig

Planera att ta på världen

Varje Arcadia-student får många möjligheter att integrera klassrumsinlärning med verkliga frågor. Genom att ansluta liberal konstlärande och teori med professionella färdigheter och förmågor förbereder Arcadia akademiker att bidra och blomstra i en mångfaldig och dynamisk värld.

Konstnärer producerar målningar, skulpturer och mönster för utställning i galleriet. Kommunikationsstudenter får praktikplatser på lokala tidningar och i utlandet. Affärsföretag tävlar med simulerade företag. Psykologförfattare lär sig om evidensbaserad forskning. Utbildningstudenter praktiserar nya tekniker medan de studerar.

Personligt: Fakultetens uppmärksamhet i världsklass

Hitta din plats på Arcadia

Generation efter generation Arcadia-alumner berättar samma historia - den personliga uppmärksamhet som de fick från en professor eller anställd som inspirerade dem, hjälpte dem, vägledde dem. Det är kännetecknet för en Arcadia-utbildning. Fakulteten och personalen lär känna studenter och samarbeta med dem för att uppnå sina utbildningsmål. Studenterna drar nytta av starka mentorskap som främjar avancerat lärande och utveckling. Engagemanget i campuslivet breddar varje elevs upplevelsekrets.

Dussintals klubbar, en rad kultur- och konstevenemang, en mångkulturell meny med sociala, kulturella och religiösa aktiviteter, uppehållshusaktiviteter och interkollegiat och intramuralidrott erbjuder möjligheter till engagemang och ledarskap.

Mission, vision och levde värden

Från grundandet av Beaver College 1853 fram till idag fortsätter Arcadia University en anmärkningsvärd resa som en ledande institution i studier utomlands mitt i en snabbt föränderlig konkurrensmiljö inom högre utbildning.

Vårt uppdrag

Arcadia University tillhandahåller en distinkt global, integrerande och personlig inlärningsupplevelse för intellektuellt nyfikna grund- och doktorander som förberedelse för ett liv med stipendium, service och professionellt bidrag.

Vår vision, vår dröm, vår passion

Arcadia University: s banbrytande, globala, integrerade, liberala konst och professionella inlärningsupplevelse odlar ledare som är intellektuellt orädd och unikt beredda på liv och arbete. Vår högt uppskattade, värdebaserade lärande gemenskap återspeglar den värld där vi vill leva.

Våra levde värden

 • Anpassningsförmåga: Vi förbereder gemenskapsmedlemmar med färdighet både för att hantera de mångfacetterade utmaningarna i medborgarlivet och för att följa nya strategier i en dynamisk värld.
 • Excellence: Vi utmanar oss att prestera och tillhandahålla höga krav på utbildning, erfarenhet och möjligheter. Akademisk expertis framgår av rigor och kraft i våra program och även i våra alumners kvaliteter.
 • Rädslöshet: Vi möjliggör en gränslös inlärningsmiljö över olika discipliner som integrerar olika perspektiv i ny kunskap och nya lösningar på komplexa problem.
 • Integritet: Vi är ärliga och etiska i våra handlingar, individuellt och kollektivt som institution. Våra integrerade upplevelser, baserade på den liberala konsten och vetenskapen, odlar intellektuellt och socialt ansvar.
 • Intellektuell frihet: Vi uppmuntrar tanke- och uttrycksfrihet oavsett ideologiska perspektiv i hela vårt lärsamhälle.
 • Rättvisa: Vi tar med oss våra individuella och kollektiva resurser för att söka positiv förändring i vårt samhälle och i världen. Vi är alltid på vakt mot orättvisa och dess orsaker.
 • Respekt: Omfamning av vår mångfald skapar en rik och välkomnande atmosfär där skillnaden i kultur, perspektiv och tro berikar den akademiska diskursen och campuslivet och skapar en känsla av tillhörighet för alla medlemmar i samhället.
 • Ansvar: Vi är engagerade förvaltare i Arcadia och vi kommer att se till att beslut fattas i enlighet med institutionella uppdrag, mål och riktlinjer.

Platser

Glenside

Address
450 S. Easton Road
PA 19038 Glenside, Pennsylvania sylvania~~POS=HEADCOMP, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: