School of Architecture - Syracuse University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1873, den Syracuse University School of Architecture konsekvent rankas bland de bästa skolorna i arkitekturen i nationen.

Skälen oftast nämns är vår engagerade och mångsidig fakultet, vårt antal olika studier utomlands möjligheter och våra nationellt ackrediterade, yrkesexamensprogram, som ger studenter med teknisk skicklighet och kulturella kunskaper som krävs för att träna i en alltmer konkurrensutsatt global marknaden.

Studion erfarenhet, kärnan i våra program, fokuserar på den intensiva utforskning av den kreativa processen, med stöd av de mest utmanande förhållningssätt till historia och teori i samband med den teknik som informerar framtid vårt område. Skolan ger en mycket innovativ miljö för design utbildning där eleverna gynnas omfattande en-mot-en kommunikation med dedikerade lärare i formella omdömen och informella interaktioner.

Att förbereda studenterna för en värld formas av globaliseringen, Arkitekthögskolan erbjuder studier utomlands terminer i London och Florens på våra universitetscentrum som bemannas av heltid arkitektur fakultet. Studenterna har också möjlighet att tillbringa en termin vid universitetets Fisher Center i New York City, en state-of-the art anläggning öppnades 2013. Kortare program för utlandsstudier finns på platser som Taiwan, Turkiet, Japan, Kina och Indien. Skolan ger också världsklass utövare och pedagoger att undervisa och föreläsning på vårt hem campus, vilket framgår av våra besökande föreläsningsserier terar kända arkitekter och designers, och vårt besök kritiker program där internationellt erkända professorer leder studios på campus.

Under det senaste decenniet har bruket av arkitekturen genomgått dramatiska förändringar, placera arkitekten, återigen, i centrum för några av de mest avgörande frågorna i vår tid. Skolan för Arkitektur har inte bara hållit jämna steg med dessa förändringar, men våra lärare, personal, studenter och alumner har lett och fortsätter att leda arbetet med att skapa en bättre värld genom utformningen av bättre byggnader och städer. Vi inbjuder dig att besöka och att ansluta sig till oss.

Michael Talar, Ph.D. Dean, Arkitekturskolan

Skolhistoria

Som en av de äldsta programmen i USA, har Syracuse Arkitektur vuxit från en blygsam start till att bli en nationell ledare i att utbilda framtida arkitekter.

Skolan har en rik och framstående historia, med början år 1873, tre år efter Syracuse University grundades, när arkitekturen skapades som en av två nya avdelningar inom Konsthögskolan av George Comfort Fisk, dekanus för den nya Konsthögskolan , som grundade Metropolitan Museum i New York.

Avdelningen ursprungligen erbjöd ett fyraårigt program som leder till en kandidatexamen i arkitektur examen, det första programmet i sitt slag i landet. Dean Fisk anlitat professorer från målningen avdelningen och College of Liberal Arts. Han närmade sig också lokala arkitekter som Horatio Nelson White, Archimedes Russell, och Ward Wellington Ward, och bad dem att undervisa arkitektonisk design - utan lön. Beroendet av lokala arkitekter gratis undervisning fortsatte långt in the1900 s, delvis beroende på sparsamhet, men också som en vanlig praxis modellerad efter Ecole de Beaux Arts i Paris, världens främsta arkitekturskola. Denna inriktning av arkitekturen avdelning inom Konsthögskolan etablerat en designfokus som varar till denna dag. De första avlägga examen klasser i arkitekturen var små, med 74 elever tjänar grader mellan 1900 och 1922. Frances Whipple Bigelow blev den första kvinnan att ta examen från skolan 1898. Som arkitektutbildningen växte, inför det en ständig utmaning att hitta tillräckligt med utrymme. Under de första åren, den första hemma i Konsthögskolan var i Hall of Languages. Det flyttade till det nybyggda Crouse College i 1883, sedan till Steele Hall 1908, och slutligen till den nydesignade, skylit Slocum Hall 1919. Slocum designades av Frederick rumlar, en 1895 examen från Konsthögskolan som leds arkitekturen avdelningen från 1902 till 1934, och professor Earl Hallenback av klassificera av 1897. Tillsammans Revels och Hallenbeck utformat ett antal landmärken Syracuse University, däribland Carnegie Library, Archbold Stadium och Bowne och Lyman hallar.

Under efter World perioden kriger I började europeiska modernismen att sippra in amerikanska arkitekturskolor. Medan Syracuse University erkände trenden fortsatte de att betona undervisning i mer traditionella, pragmatiska stilar. Under denna period insåg universitetet att en fyraårig läroplan inte tillräckligt kunde utrusta en arkitekt för praktiken. År 1934 var Lemuel C. Dillenback förs in från Columbia University för att lära design. Han blev snart stol avdelning, och under hans ledning blev ett femte år läggs till läroplanen i form av en uppsats, som inkluderade konstruktionsritningar och specifikationer, med 184 poäng som krävs för examen. År 1937 en forskarutbildning i stadsplanering och forskning etablerades. 1930- och 1940-talet markerade början av autonomi för arkitektutbildningen.

Skolans pragmatiska tonen accentuerades efter andra världskriget då 150 veteraner svämmade programmet. Angelägna om att gå vidare med sina liv och karriärer, de var mycket motiverade och praktiskt om sina mål. År 1957, när Dillenback pensionerad, professor D. Kenneth "Doc" Sargent '27 efterträdde honom, insisterar på att behålla titeln och auktoritet dekanus. Således skolan blev en separat enhet från Konsthögskolan. En framstående utövare började Sargent undervisa 1930 och djupt påverkade programmet för de kommande fyrtio åren. Sargent placeras ett högt värde på professionalism, samt på en bred liberal arts utbildning. Han trodde att arkitekter hade vara väl utbildade för att bli ledare, och under hans tid som dekanus, var ett alternativ sexårigt skapas som tilldelats B. Arch och M. Arch grader.

Det sena 60-talet var år av elev oroligheterna på Syracuse campus som hade sin inverkan på Arkitekturskolan. År 1969 Sargent avgick som dekanus. Han efterträddes av en serie skådespeleri och delårsrapporter dekaner, och så småningom av John Fisher som ledde skolan som dekanus för bara några år. Werner Seligmann, en prisbelönt arkitekt och auktoritet på Frank Lloyd Wright och Le Corbusier, utsågs dekanen 1976, och ange en tydlig kurs för de kommande tolv åren. Skolans synlighet och internationellt anseende växte med inrättandet av den besökande kritiker programmet, föreläsningar och utställningsserie, och inrättandet av Florens programmet 1980. I slutet av 80-talet, fick skolan en IBM stipendium för nära en halv miljon dollar möjliggör utvecklingen av ett tvärvetenskapligt datorsal i Slocum. År 1990, Seligmann avgick som dekanus och återvände till fakulteten. The Florence Programmet, som ofta kallas "juvelen i kronan av arkitekturen läroplan," fortsätter att spela en strategisk roll mellan tredje och femte år av grundutbildning. Bruce Abbey, tidigare ordförande och associerar dekan vid University of Virginia, hette dekanen 1990. Syracuse University, inför en stor finansiell kris som skapats av demografiska förändringar, utvärderat sina program och drog slutsatsen att eftersom Arkitekturskolan var ett viktigt centrum för kvalitet, förtjänade det ytterligare stöd. Löner höjdes, Slocum Hall uppgraderad, nya datoranläggningar installerade, och fakultets forskning som stöds. Arkitektstudenter rang med de bästa av dem som tas in av universitetet, och hands-on-inställning till undervisning gjorde skolan en modell för en elevcentrerad forskningsuniversitet. Under hans tolv åriga anställning, expanderade Abbey arkitekturen programmet genom fler kurser i humaniora, fler valfria och uppmuntran av mer varierade arkitektoniska synvinklar.

År 2002 Abbey avgick som dekanus för att återgå till heltid undervisningen. Professor Arthur McDonald ledde skolan som interims dekanus för de kommande två åren, medan en sökning genomfördes efter en ny permanent dekanus.

Mark Robbins trädde som dekanus vid Arkitektskolan vid Syracuse University i 2004. Under ledning av förbundskansler Nancy Cantor, skolan och universitetet blev betydande krafter i staden Syrakusa, bidra till att skapa en mer urban campus och en tätare stad medan anstiftan utforskandet av gränserna mellan de två. Under denna tid var en Associate Dean och styrelseledamöter i utvecklings- och kommunikations positioner adderas till den administrativa strukturen för att tjäna de växande behoven i skolan. År 2007 var Syracuse Arkitektur London programmet lanserades vid universitetets Farraday Center och i 2009 var Syrakusa Arkitektur programmet i New York införde vid en ny studio i mid-town Manhattan.

En femårig stipendium initiativ för att främja mångfalden av studenterna infördes samt rekryteringsbesök i storstadsområden runt om i landet som förstärkta detta initiativ och utökade skolans geografiska oavgjort. Partnerskap har etablerats med andra centra vid universitetet för att stödja undervisning och fakultetsforskning. Under 2005 UPSTATE: var ett centrum för design, forskning och Real Estate skapas inom skolan som en resurs för staden, campus och region, ger ett medel genom vilket arkitekter, lärare och studenter arbetade konkreta projekt i Syrakusa. Robbins avgick som dekanus under 2012 och professor Randall Korman fungerat som tillfällig dekanus från 2012 till 2013.

År 2013 Talar Michael blev den tionde dekanus vid skolan. Han var tidigare dekanus vid College of Design vid University of Kentucky och är också den före detta chef för forskarutbildningen vid södra California Institute of Architecture i Los Angeles. Som en lärd och ledare inom design utbildning, Michael betonar innovativa metoder och tvärvetenskapliga kopplingar fokuserade på verkliga problemlösning.

På Syracuse, har han utvecklat en serie workshops på den nyligen lanserade Syracuse University Fisher Center i New York City kallas Design och Politik, infört nya inlägg forskar utbildningar, och etablerade pågående samarbeten med universitet och statliga tjänstemän i Taiwan och Hong Kong.

Platser

Syracuse

Address
201 Slocum Hall
Syracuse

13244 Syracuse, New York, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium