Argosy University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Argosy University har tjänat skillnaden att stödja en av de största samhällena doktorander i nationen förutom att ha en robust doktorand kropp. Vid Argosy UniversityHar du möjlighet att lära sig och växa i en kollegialt, stödjande akademisk miljö som kombinerar undervisning och praktisk utbildning med flexibiliteten hos program som är utformade för arbetande vuxna. På campus över hela landet och på nätet, strävar våra erfarna, passionerad lärare att ge dig att nå dina personliga och professionella mål.

Välja Argosy

På Argosy University, vi är stolta över att stödja en av de största samhällena doktorander i nationen samt en aktiv, blomstrande grund gemenskap. Som student kan du njuta av en kollegial, stödjande akademisk miljö som betonar undervisning och praktisk utbildning inom områdena utbildning, näringsliv, hälsovetenskap och psykologi. Vart och ett av våra program har utformats för att ingjuta kunskap, etiska värderingar, och social kompetens yrkespraktik och främja värden av socialt ansvar i en stödjande, elevcentrerad miljö av ömsesidig respekt och akademisk excellens.

Fakulteten erfarenhet Våra duktiga lärare och personal är dedikerade till att erbjuda dig med den kompetens, vägledning och förtroende som behövs för att trivas i din valda området. Vår fakultet Parlamentet anser att lära kommer från att göra, så att de inte bara föreläsa-de bedriver. Förutom deras akademisk utbildning, lärare förlita sig på sina egna personliga och professionella erfarenheter för att hjälpa dig att förstå den praktiska tillämpningen av dina studier.

Flexibelt lärande Argosy universitet erbjuder utbildningsprogram i flexibelt lärande format, inklusive online, kväll och veckoslutskurser-alla byggda för att passa ditt fullspäckade schema. Lär dig i en av våra 28 campus platser över hela USA eller i en interaktiv online klassrum som är tillgänglig när som helst, dag eller natt. Eller, kombinera de två för en blandad online och campus erfarenhet som uppfyller dina unika behov.

Personligt stöd Eftersom vi tror det verkliga måttet på ett universitet är inte studenter som väljer, men studerande framgång, får du en-mot-ett stöd från våra lärare och personal från registrering till examen, anpassade till just dina behov. Dina kamrater kommer att finnas andra vuxenstuderande som liksom du, vill utöka sina kunskaper, bygga vidare på sina kunskaper och förbättra deras karriärmöjligheter. Vi har också samlat ett urval av resurser som kan hjälpa dig på vägen, inklusive online och campusbibliotek, karriärtjänster, akademisk rådgivning, handledning, och mycket mer!

Rikt kulturarv På Argosy University, erbjuder vi en utbildning som bygger på en tradition av innovation och professionalism. Historien om Argosy University började i september 2001 med en sammanslagning av tre separata och framstående akademiska institutioner - Den amerikanska skolor of Professional Psychology, University of Sarasota, och Medical Institute of Minnesota. Kombinationen av dessa skolor skapat en unik inlärningsmiljö som fortsätter i dag i våra campus och våra online-program, där vi fortfarande omfamnar en entreprenörsanda och fokuserar på tillämpning av kunskap till den professionella världen.

Platser

Orange

Argosy University Tampa

Address
Argosy University, 333 City Boulevard West, Suite 1810
CA 92868 Orange, kalifornien, Amerikas förenta stater
Telefon
+1 813-393-5290

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: