Arizona State University Edson College of Nursing and Health Innovation

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den moderna vårdbranschen behöver yrkesverksamma som kan leverera vård både på sjukhuset och till patienter i hela samhället. Det är därför våra akademiker får praktisk erfarenhet av toppmoderna simuleringsmiljöer, utvecklar innovativa lösningar med tvärvetenskapliga partners och forskar tillsammans med nationellt erkända fakulteter. Våra akademiker får mer än en högre utbildning. De får den utbildning som behövs för nästa generation av vårdkarriärer.

1957 lanserade Arizona State University School of Nursing med 58 studenter inskrivna. Idag erbjuder Edson College of Nursing and Health Innovation en förstklassig utbildning för över 4000 grund- och doktorander. Studenter som fullföljer sin kandidatexamen i omvårdnad (BSN) från Edson College har en NCLEX förstagångsnivå på 92% jämfört med det nationella genomsnittet på 82%. Både vår Master of Science in Nursing (MSN) och Doctor of Nursing Practice (DNP) grader rankas av US News and World Report som två av de bästa programmen i landet.

En ny gåva på 25 miljoner dollar från Edson-familjen kommer att hjälpa Edson College att fortsätta sin ledarskap och forskningskapacitet inom områdena kognitiv utveckling, demens och familjevård. Gåvan ger också stipendiefonder som gör det möjligt för studenter att bedriva en dubbel Phd / DNP-examen som kommer att förbereda dem som sjuksköterskeforskare som har både praktik och forskningsexpertis. Dessutom kommer finansiering att finnas tillgängligt för doktorander inom demensforskning och familjevård.

ASUs Edson College är djupt involverat i regionen och samhället och har sedan länge etablerat partnerskap med Mayo Clinic, Phoenix Children's Hospital, Dignity Health, Världshälsoorganisationen och många fler.

Platser

Tempe

Address
85281 Tempe, Arizona, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: