Arizona State University - Thunderbird School of Management

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

I över 70 år har Thunderbird utvecklat ledare med den globala tankegången, affärsförmågan och det sociala ansvaret som krävs för att skapa ett verkligt, hållbart värde för sina organisationer, samhällen och världen.

Dedikerad att förbereda eleverna som globala ledare och engagerade globala medborgare, var Thunderbird den första doktorandskolan för att anta en officiell professionell ärade ärade ära. Thunderbird sökes av studenter, yrkesverksamma och företag världen över som vill få de ledarskap som de behöver för att lyckas i dagens globala ekonomi.

Thunderbird erbjuder ett brett spektrum av globala ledarskaps examina och certifikatprogram för heltidsstuderande, yrkesverksamma, distanslärare och företag. Dessa program inkluderar Fulltid, Online och Executive Education alternativ som hjälper dig att driva en specialisering i ett distinkt globalt affärsområde för att ytterligare förbättra din examen och öka din marknadsförbarhet.

Uppdrag

Vi utbildar globala ledare som skapar hållbart välstånd över hela världen.

Syn

Vi kommer att dramatiskt öka vår positiva inverkan i en världsekonomi med ett brådskande behov av den globala ledarskapshandling som vi grundades för att tillhandahålla.114233_pexels-photo-1153213.jpegrawpixel.com / Pexels

Allmän information

Thunderbird-hanterade onlinegrupper är avsedda att informera användare av Thunderbird-relaterade nyheter och evenemang, samt fosterdiskussion och en känsla av gemenskap bland användare.

Administratörerna för dessa samhällen förbehåller sig rätten att ta bort eventuellt innehåll som:

  • Innehåller profanity.
  • Säljer eller annonserar en produkt eller tjänst.
  • Är besvärlig.
  • Anses olämpligt
  • Condones eller uppmuntrar till olaglig verksamhet.
  • Brottar varumärkes- eller upphovsrättslagar
  • Kan betraktas som skräppost eller är irrelevant för sidans primära innehåll.
  • Kan inte översättas till engelska med hjälp av gratis översättning på nätet.
  • Brottar Facebook: s uttalande om rättigheter och ansvar.

Brott mot den studerandekod som uppträder på Thunderbirds sociala webbplatser kan resultera i ett hänskjutande till Studenträttens och ansvarets kontor. Tack för ditt deltagande på Thunderbirds fan sida och för att vara en del av vårt samhälle.

Thunderbird History

Thunderbird har varit en av de ledande internationella förvaltningsskolorna i årtionden. Med mer än 70 års erfarenhet fortsätter Thunderbird att producera ledare som kan klara av världens största utmaningar. Eftersom världen fortsätter att förnya sig och tekniken ändras av den 4: e industrirevolutionen, förändrar det sätt vi lever och arbetar, utvecklar Thunderbird fina, etiska, globala ledare som är utrustade för att skapa hållbara företag, ekonomier, kulturer och miljöer runt om i världen för 21st century.

Den 8 april 1946 charterades Thunderbird School of Global Management (ursprungligen känd som American Institute for Foreign Trade [AIFT]) på flygbolaget Glendale, Ariz. Andra världskriget, Thunderbird Field, där piloter från hela världen kom för träning under krigstid. Allmän Barton Kyle Yount fick flygfältet med det uttryckliga syftet att utveckla en skola som uteslutande fokuserade på internationell handel och globala relationer. General Yount namngavs Thunderbirds första president och etablerade en vision för den skola som förblir i dag - byggd på formuleringen som gjorts av den ursprungliga fakultetsledaren Dr. William Lytle Schurz, "Borders frequented by trade sällan behöver soldater". Med det är Thunderbirds uppdrag att "Utbilda globala ledare som skapar hållbart välstånd över hela världen" föddes.

Som AIFT blev Thunderbird det första högskolan som uteslutande fokuserade på internationell ledning genom att koncentrera läroplanen om tvärkulturell kommunikation, regionala företagsstudier och praktisk utbildning i globala affärsmässiga nyanser. Thunderbird fortsätter att leverera global managementutbildning på samma sätt idag med världsberömd fakultet som har omfattande praktiker och konsultupplevelse i alla aspekter av internationell verksamhet.

Bli medlem av Nationens mest innovativa offentliga universitet

I 2014 blev Thunderbird en självständig enhet i Arizona State University Knowledge Enterprise, som kombinerar Thunderbirds fleråriga arv för att utveckla globala företagsledare med ASU: s expansiva resurser och flyttades år 2018 till ASUs livliga Downtown Phoenix-campus. Flyttningen tog världens # 1-rankade mästare i ledning under paraplyet av nationens # 1-rankade skolan för innovation.

Grad Transformationer

Som en del av fusionen med ASU, omvandlade Thunderbird sitt MBA-program till en innovativ Master of Global Management (MGM), som rankades # 1 av Wall Street Journal / Times Higher Education för 2019. Studenter väljer nu från 15 koncentrationsmöjligheter och nytta från kombinationen av Thunderbirds rika historia om att utbilda globala ledare i färdigheter som tvärkulturell ledning, tvärspråklig kommunikation och gränsöverskridande förhandlingar och ASUs rika historia av innovation inom discipliner från bio-design till journalistik, rymdvetenskap till humaniora.

Vår examensportfölj omfattar också den prestigefyllda Executive Master of Global Leadership

Ledande vägen i Executive Education

Thunderbird Executive Education levererar världsomspännande global företags- och ledarutvecklingsutveckling genom öppna program för individer som söker karriärmöjligheter och anpassade program för globala organisationer som letar efter individuella utvecklingslösningar för sina unika utmaningar. Thunderbirds produktutbud har rankats bland världens bästa utbildningsprogram, och har genom åren utvidgats till att omfatta ett robust urval av online-certifikatprogram, internationella konsortieprogram, executive coaching och mer. Som en del av fusionen kommer alla ledarskapsutbildningar som levereras över ASU-företaget att konsolideras under Thunderbird, bredda portföljen och dess globala räckvidd.

Utöka vårt globala fotavtryck

Skolan har ofta kallats "mini-FN" på grund av sin varierande och inkluderande globala studentkår. Thunderbird är också känt över hela världen för sitt stora och engagerade alumni nätverk av mer än 43 000 individer i nästan 150 nationer runt om i världen. Thunderbird har mer än 170 alumni kapitel som regelbundet möts i 70 länder.

Thunderbirds globala fotavtryck har också ökat under åren, med verksamhet nu i Genève, Schweiz, Moskva, Ryssland, Dubai, UAE, Tokyo, Japan och Seoul, Korea. Skolan har planer på att expandera till tjugo globala nav i 2025.

Platser

Fågel Fenix

Address
400 E. Van Buren Street, Suite 900
85004 Fågel Fenix, Arizona, Amerikas förenta stater

Ackrediteringar

AACSB Accredited