Arkansas State University Mid-South

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

ASU Mid-South tror på att göra en skillnad.

Här är en novell som illustrerar ASU Mid-South engagemang för våra elevers framgång.

”En liten pojke sprang upp och ner på stranden och slängde sjöstjärnor tillbaka i vattnet innan de dog. En gammal man närmade sig honom. "Tror du ärligt att ditt arbete kommer att göra någon skillnad?" frågade han skeptiskt. Pojken tittade på honom med glittrande ögon, höll upp en sjöstjärna och sa: "Det gör skillnad för den här!" och kastade sjöstjärnan tillbaka i havet. ” - Loren Eiseley, författare

ASU Mid-South får många komplimanger för vårt campus, vår mark, våra anläggningar, vår utrustning, vår teknik och listan fortsätter och fortsätter.

Men det mest värdefulla vi har är vår Mid-South kultur.

Vad tror vi på? Vad strävar vi efter att göra? Och vad försöker vi åstadkomma?

Det finns tusen sätt att uttrycka ASU Mid-South-kulturen, men vi har valt denna sjöstjärnaberättelse eftersom den berör så nära det vi gör. Varje gång vi hjälper någon att lyckas, ibland mot vad som kan verka som omöjliga odds, ger vi den personen ett nytt liv.

Vi kommer att göra vad som krävs för att övervinna utmaningar för att ge våra studenter den typ av resultat de behöver för att förändra sitt liv. Det handlar inte bara om att gå igenom rörelserna. Det handlar om att göra vad som krävs för att studenterna ska lyckas.

På Mid-South tror vi att vi har en moralisk skyldighet att ta hand om människorna som bor här. Precis som den lilla pojken visste att han inte kunde rädda varje sjöstjärna som spolades ut på stranden, vet vi att vi inte kan rädda alla. Men varje gång vi hjälper någon mot en ljusare framtid har vi vunnit en stor seger för den studenten. Och det stannar inte bara där. Det är också en vinst för deras familj, vårt samhälle, vår nation och vår värld.

Platser

West Memphis

Address
West Broadway Avenue,2000
72301 West Memphis, Arkansas, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium