Aston American University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Aston American University är flexibelt och erbjuder en förfinad, teknisk utbildning för studenter runt om i världen. När vi fortsätter att omfamna våra olika studenter med omtänksamt och personligt stöd ser vi fram emot att uppfylla de högre utbildningsmålen för vår olika grupp av sökande varje år. Oavsett om studenter är unga yrkesverksamma, arbetande föräldrar eller pensionärer, vi tillhandahåller alla verktyg och tekniker som krävs för att tävla på dagens globala marknad.

Vi strävar ständigt efter att våra elevers utbildningsresa anpassas efter deras personliga bakgrund och karriärmål. För studenter vars modersmål inte är engelska, erbjuder vi dessa studenter fullt stöd så att de kan få en amerikansk utbildning på ett språk de förstår.

Många av våra studenter deltar aktivt i att bygga upp sina karriärer. Aston American University kan erbjuda studenterna möjligheter till bättre, uppfyllande jobb och högre löner med utbildningsprogram som är tillämpliga i verkliga miljöer. Aston American University är dörren till möjligheter. Allt du behöver göra är att öppna det.

Platser

Honolulu

Address
Merchant Street,55
96813 Honolulu, Hawaii, Amerikas förenta stater

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium